2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 6 haftalık oldum.bulantı falan hiç yok.bir gariplik mi var acaba.birde kaç haftalıkken bebeğin kalp atışları duyuluyor

kıs pimpirikli masal :))
ben yarın tam 10 hafta oluyorum hiç de bulantım olmadı..
herkesde olacak die birşey yok..
benim 6+2 de alttan görüldü kalp atışları..
karından genelde 7-8 fln öyle görünüyor diyebiliyorum..
altta bile 7. haftada 8. haftada görülenler var. dert etme :1hug:

özge canım nasılsın?azize arkadaşım kaç gündür yok.merak ediyorum.sen konuştun mu hiç

özgecim nasıl bildin kız pimpirikli olduğumu,doktorda aynen pinpirik seni diyor.sen bide kafamdan geçenleri bir bilsen.ya kalp atışı duyulmazsa korkusu kafayı yemek üzereyimm.ama seninle konuşunca rahatlıyorum

özge canım nasılsın?azize arkadaşım kaç gündür yok.merak ediyorum.sen konuştun mu hiç

özgecim nasıl bildin kız pimpirikli olduğumu,doktorda aynen pinpirik seni diyor.sen bide kafamdan geçenleri bir bilsen.ya kalp atışı duyulmazsa korkusu kafayı yemek üzereyimm.ama seninle konuşunca rahatlıyorum

canım bilirim çünkü ben de senin gibiydim.. sadece dışa çok çok fazla vurmuyordum.. hala da arada geliyo gidiyorlar kafamdan..
kalp atışını duyunca oldukça rahatlıyorsun söyleyeyim..
bebeğin seninle merak etme..
azize 6. haftada bebeğin kalp atışı görülmemiş, üzgündü biraz..
ama buradan birçok arkadaş da yazdı kendilerinde de 7. 8. haftada görüldüğünü..
herkeste aynı görülmüyor..
kiminde 6. hadta kiminde 7. 8. hafta görünüyor..
senin kanama vs. bir sıkıntın yoksa hiç korkma..
ki kanama bile normal oluyor çogu zaman, kanaması ya da lekelenmesi olanların bebişleri sağlıklı oluyor..

şu an tam kaçsın? 6+?

şuan tam 6+0 oldum.ama daha erken azize için daha beklesin.ancak 7. haftada duyuluyo dedin.kesesi görünmüş mü peki

şuan tam 6+0 oldum.ama daha erken azize için daha beklesin.ancak 7. haftada duyuluyo dedin.kesesi görünmüş mü peki

kesesi görünmüştü evet.. ya işte doktorda da hata görünmesi lazım demiş bakmış fln sonra görülmeyince de azize korkmuş tabi..
lekelenmesi de var onun.. o yüzden daha da korkmuş..
6+3 flndı gali ba o gittiğinde, alttan da görememiş doktor.. ama haftaya falan görülür bence..
herzaman hayırlısını istemek lazım Allahtan tabi.. hayırlısı neyse o olsun..
sağlıklı bebek mutlaka tutunur.. düşen bebeklerin %90 ı sağlıksız oldukları için düşüyorlarmış..
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
düşünerek pimpiriklenerek hiçbirşeyi değiştiremiyoruz..
ama kalp atışını duyunca böyle mutlu mutlu ağzın kulaklarda geziyorsun ortalarda.. sen de haftaya duyarsın..

sıkıntıdan patlıcam canım ne yapmak ıstıo bı türlü anlamadımmafoldumben

anne olucam !! cümlesı aklıma geldıkce ıcım bır tuhaf oluyo ya ben anneme bu kadar muhtacken hala ıcımde annemın dızlerınde uyumak arzusu varken mınıcık bı bebek te bana karsı aynı duygulerı beslıcekopuyorumnanaktan

doğru canım bebeklerimiz sağlıklı olsunda cinsiyeti bile önemli değil.azizeninde bebişi sağlıklı içime öyle doğuyor.güzel haberler alcaz arkadaşımdan.ewt pinpiriklenmemek lazım aslında haklısın canım.

kızlar ya çikolata yedim çok kötüyüm şimdi midem fena yanıyor bir çözüm bulun ne yapmalıyım

selam kızlae nasılsınız ya 11.ci haftaya geldim nerdxeyse bu mide sorunları hala bitmedi ben ne zman hamileliğim tadını çıkarıcam ya çok sıkıldım canım hiç bir şey yapmak istmiyor ne dışarıya çıkmak ne temizlik yapmak nedde yemek yemek :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

selam kızlae nasılsınız ya 11.ci haftaya geldim nerdxeyse bu mide sorunları hala bitmedi ben ne zman hamileliğim tadını çıkarıcam ya çok sıkıldım canım hiç bir şey yapmak istmiyor ne dışarıya çıkmak ne temizlik yapmak nedde yemek yemek :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

seninle aynı durumdayım 12 yi geçtim hala sabah ve gece yatarken bulantılarım var ve midem yanıyor ne yersem bencede ne zaman tadıcaz bu hamileliğimafoldumben

ben cıkıyorum arkadaşlarımız gelecek biraz hazırlık yapayım.. öpüyorum arkadaşlaarr opuyorumnanaktan

sıcak süt yap ballı dicem ama bende biraz önce süt içmeme rağmen hala bi gelişme yok durumumda :((:gitme:

imkansız süt içemem midem kalkıyor kokusunu duyunca ama dktrum 4. ayda süt peynir balık yemek zorundasın dedi tabi süt içilecek bulantım bi geçse cokacimcoookneler neler yiyip içicam ama geçmiyorr:sinifsinif:

seninle aynı durumdayım 12 yi geçtim hala sabah ve gece yatarken bulantılarım var ve midem yanıyor ne yersem bencede ne zaman tadıcaz bu hamileliğimafoldumben

offff :gitme: canım hiç bilmiyorum ya mide bulantısı kesildği anlarda bile rahat değilim bu seferde ağzımda metalimsi bir tat oluyor yani 9 ay böle ğitmez diye düşünüyorum bilmiyorum en zor olanda boş mide ile kusmak oluyor benim bu sabahta yaşadığım gibi :umursamaz:

imkansız süt içemem midem kalkıyor kokusunu duyunca ama dktrum 4. ayda süt peynir balık yemek zorundasın dedi tabi süt içilecek bulantım bi geçse cokacimcoookneler neler yiyip içicam ama geçmiyorr:sinifsinif:

ya sorma bakma bende nefret ederim sütten peynir desen hamile kaldığımdan beri ağzıma süremiyorum yumurta bile yemiyorum sen ne dyiyosun diye sorarsan açıkcası hiç bişe pohçalarla salatalık filan doğru dürüst bişey yiyemiyorum.o drnin dediği ürünleri bebeğim için bizde yemek çok isterim ama olmayınca olmuyur napim boğazımdan geçmiyorrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar mideye nane limon limonu az olsun içebiilirsiniz

suyu bile doğry dürüst içemiyorumki nane limon süreyim ağzıma nanedende nefret ediyorum annem çorbalara katılyor zor zar içiyorum..

suyu bile doğry dürüst içemiyorumki nane limon süreyim ağzıma nanedende nefret ediyorum annem çorbalara katılyor zor zar içiyorum..

ohh ohh en azından senin annen yanında zavallı ben gurbetteyim bu bulantılarla tek başıma mücadele ediyorumsenağlama

Back
X