Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar..
dün akşam alışveriş merkezine gitmiştik, birden bacaklarımdan sıcak sıcak bişeyler aktığını hissettim.
hemen tuvalete koştum kanmafoldumben
üstüm başım batmıştı ve cok fazla geliyodu.
hemen tahir beyi aradık hastaneye koştuk, oda evinden hastaneye geçti
%90 düşer bebek dedimafoldumben
şimdi sadece tuvalet için ayağa kalkma iznim var yatıyorum:gitme:
Günaydın kızlar . Cumadan beri şehir dışındayım şimdi kimbilir neler kaynattınız. Geçmişe dalmadan önce hepinize günaydın demek istedim önce. Sevgiler
yani kanama öncedende olmuştu ama kahverengi filandı azdı..
bu sefer cok fazlaydı
el büyüklüğünde bir parça düşerse gebelik sonlanmış demektir, hemen gel kürtaj yaparız dedi
iğne yaptı düşüğü engellemek için.
kanamanın sebebi belli değil..
aman kızlar siz dikkatli olun, iyiyim nasıl olsa diye ayakta fazla kalınca oldu işte(
Özgecim geçmişe baktımda neredeyse 100 sayfayı geçmiş okumam gerekenler bağlantıda oldukça kötü maalesef okuyamadım artık tekrar bi konu yazarsam uyarırsın :)
aaaa kocamla uyum gösterdiğimiz tek toktayı buldum demek benim ondan bulanmıyoooooarkadaşımdan aldığım bilgiye göre mide bulantıları ve kusmaların nedeni eşinle kromozomlarının benzerlik göstermemesiymiş uyumlu olanlarda bulantı kusma görülmezmiş malesef ben son nefesimi vercem heralde 2 aydır artık boğazım kanıyo 4. aya girdik hala devam ediyo
geçmiş olsun dikkat et kendine hayırlısını dile kısmeti varsa bu dünyada olur canım benimyani kanama öncedende olmuştu ama kahverengi filandı azdı..
bu sefer cok fazlaydı
el büyüklüğünde bir parça düşerse gebelik sonlanmış demektir, hemen gel kürtaj yaparız dedi
iğne yaptı düşüğü engellemek için.
kanamanın sebebi belli değil..
aman kızlar siz dikkatli olun, iyiyim nasıl olsa diye ayakta fazla kalınca oldu işte(