2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar link veremiyorum ama birillantın baby katologuna bakın meelek beşik kızımın beşiği

birde emzirme yastığı soranlar vardı güzel degişik yastıklar var

çok güzelmiş cnm güle güle ii günlerde kullanın.prenses yatağı gibiyerimseniben

sabaha karşı bacağıma feci kramp girdi üstüne basamıyorum şimdi ..dae sen tecrübelisin bu konuda doktor ne önerdi ne ilac verdi neden olurmuş tam olarak offff

ahhh canımmm
basladımı sendede
magnezyum eksıklıgı yada calsıyum magnezyum dengesızlıgınden oluyor
ben sımdı sabah aksam magnezyum ıcıyorum
ve gunde en az ıkı bardak sut gun ıcınde mutlaka yogurt ve her sabah bı mıktar beyaz peynır yıyorum
son bı haftadır fazlaca dıkkat edıyorum ve cıddı sekılde rahatladım kramptan yana
tek basına magnezyum ıse yaramamıstı

sabaha karşı bacağıma feci kramp girdi üstüne basamıyorum şimdi ..dae sen tecrübelisin bu konuda doktor ne önerdi ne ilac verdi neden olurmuş tam olarak offff

ben dun otururken bı gırdı oluyrm sandım esım bile duzeltemedııı ayagımıııı oda korktu sabah karsı bıdaha oldu artk gunde 1 den 3 kereye falan cıkıyor magnezyum verdı doktor bana bıde kalsıyum ıcıyorumama faydası yok bencee

Sadece bu modelin yarım kollusu kalmış, diğerlerini soruyorum söylemiyor, demek ki üretilmeyecek, iki tane gebeş için üretim bandını değiştirmezler herhalde

ay korkunç bişey ya.banada geçen gece oldu.kıvrana kıvrana bi hal oldum eşimde uyku sersemi düzeltemedi bi türlü.artık gözümden yaş geldi ama bi yandanda deli gibi eşime gülüyorum.o krampı geçirmeye çalışırken çok komik görünüyordu:roflol:

kızlar link veremiyorum ama birillantın baby katologuna bakın meelek beşik kızımın beşiği

Çok guzelmiş.Ordakı fıyatlar nasıl peki?Bilgin varmı

tatlım ben zaten her sabah bolca peynir yiyorum bir fincan süt içiyorum öğle akşam da 1er kase yoğurt yiyorum.ama demekki takviye ilaç gerekiyor bilmiyorumkismile çok canım acıdı sabah mafoldumben ilaç nasıl bişey suda erimeli mi yoksa yutulan bişey mi ııyykk ilaç içmekten de öhh geldi ama işe yarayacaksa seve seve içicem artık

2 tanemıyızz beee eheheheh neyse emınmmm bu tarzdr kıss yenılerıdeee yada daha sıktr cıcıkom gusel seylr uretyr

canım yeterınce calsıyum aldıgından emınsen demekkı magnezyum eksıklıgınden oluyo senınde
hap seklındede var yada suya atıp ıcebılcegın toz seklıde
ben gunde 1 le basaldım fayada etmeyınce calsıyumuda fazlalastırıp magnezyumuda ıkıye cıkardım
son bıkac gundur kramp yuzunden uyanmıyorum cok sukur.
yıne arasıra yokluyor ama bunada sukur..

çok güzelmiş güle güle kullan
sorması ayptır kaça aldın ??

archiiiiiiiii boşuna dememişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al diye:)

benim kız da bana benzerse sülale boyu çatlak oluruzaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…