sabaha karşı bacağıma feci kramp girdi üstüne basamıyorum şimdi ..dae sen tecrübelisin bu konuda doktor ne önerdi ne ilac verdi neden olurmuş tam olarak offff
kızlar link veremiyorum ama birillantın baby katologuna bakın meelek beşik kızımın beşiği
birde emzirme yastığı soranlar vardı güzel degişik yastıklar var
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnn
günaydın zeynep ve ayşesi
günaydın zynpmrt
sabaha karşı bacağıma feci kramp girdi üstüne basamıyorum şimdi ..dae sen tecrübelisin bu konuda doktor ne önerdi ne ilac verdi neden olurmuş tam olarak offff
archiiiiiiiii boşuna dememişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al diye:)
çok güzelmiş cnm güle güle ii günlerde kullanın.prenses yatağı gibiyerimseniben
sizler bende 1 -2 hafta ilerde olduğunuz için cıkıntı olmuş benim cukur yeni yeni kayboluyor sempatiksalakcinni
Özgemmmmmmm siz yarınmı eminönüne gideceksiniz??
benimde aynı şekilde yeni yeni kayboluyor.1 gün var aramızdavereliniortak
kızlar link veremiyorum ama birillantın baby katologuna bakın meelek beşik kızımın beşiği
ahhh canımmm
basladımı sendede
magnezyum eksıklıgı yada calsıyum magnezyum dengesızlıgınden oluyor
ben sımdı sabah aksam magnezyum ıcıyorum
ve gunde en az ıkı bardak sut gun ıcınde mutlaka yogurt ve her sabah bı mıktar beyaz peynır yıyorum
son bı haftadır fazlaca dıkkat edıyorum ve cıddı sekılde rahatladım kramptan yana
tek basına magnezyum ıse yaramamıstı
[ımg]http://img404.imageshack.us/img404/4782/gecelik.jpg[/ımg]
sadece bu modelin yarım kollusu kalmış, diğerlerini soruyorum söylemiyor, demek ki üretilmeyecek, iki tane gebeş için üretim bandını değiştirmezler herhalde
Çok guzelmiş.Ordakı fıyatlar nasıl peki?Bilgin varmı
seninkinin cinsiyeti ne en son ne zaman dr gittin bizim yarın randevumuz var kızımla
tatlım ben zaten her sabah bolca peynir yiyorum bir fincan süt içiyorum öğle akşam da 1er kase yoğurt yiyorum.ama demekki takviye ilaç gerekiyor bilmiyorumkismile çok canım acıdı sabah mafoldumben ilaç nasıl bişey suda erimeli mi yoksa yutulan bişey mi ııyykk ilaç içmekten de öhh geldi ama işe yarayacaksa seve seve içicem artık
archiiiiiiiii boşuna dememişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?