2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar link veremiyorum ama birillantın baby katologuna bakın meelek beşik kızımın beşiği birde emzirme yastığı soranlar vardı güzel degişik yastıklar var

Kız bu beşik çok güzel, bir de tavan süsleri de ço güzel

http://www.brillanthome.com/flash_baby/dergi.html

2 tanemıyızz beee eheheheh neyse emınmmm bu tarzdr kıss yenılerıdeee yada daha sıktr cıcıkom gusel seylr uretyr

Amaaan lafın gelişi sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
hepinize benden türk kahvesi kızlar,keyfim yerindehihoyyyt

yoookk biz yarın haşim işcana gidip araba park yatak kanguru fln o tarz eksiklerini alacaz.

eminönüne haftaya ctesi gidecez bilmiyorumkismile

ÖZGE ben de merakla bekliyorum orada fiyatlar nasıl herkes çok uygun baska yerlere göre diyor eğer sen de aynı seyi dersen ben de araba kanguru ve beşik ya da işte park yatağımı ordan alıcam

cinsiyeti kız.daha yeni gittim.15 martta gittim .770 gr gelmişti.bu kramplardan dolayı magnezyum yetersiz gelebilir dedi kalsiyum yazdı

bakalım bizde yarım gitcez ne kadar olmuş bal petegim

su anlık magnezyum kullanmadım

elivit+maltofer solusyon+marincap+aspirin içiyorum

yoookk biz yarın haşim işcana gidip araba park yatak kanguru fln o tarz eksiklerini alacaz.

eminönüne haftaya ctesi gidecez bilmiyorumkismile

bende tam tersini yapıcam bu hafta eminönüne gidip kuvet falan gibi ıvırzıvırları alıcam,
bide kendime gecelik ama bebek arabasını sanırım önümüzdeki ay alıcam

hepinize benden türk kahvesi kızlar,keyfim yerindehihoyyyt

fal bakcan mı:içelim:

kıslar dun aksam kayınpederıme gıttım yolda gıderken bızımı-kıne karpız cıkmıs bılıyomusun dedım alaım mı dedı eve gıderken alırız dedım
vee kayınpederıme gıttık kapıyı bı actı elınde bı tabak karpızzzzzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yidim yidim şiştim
ama ev cok kalabalıktı fazl ayıyemedım
bu aksam kocısım alcak banaazemuszemus

bakalım bizde yarım gitcez ne kadar olmuş bal petegim

su anlık magnezyum kullanmadım

elivit+maltofer solusyon+marincap+aspirin içiyorum

ben sadece kan hapı alıyorum onu almaya bile üşeniyorum
siz iyi 3 tane ilacı karıştırmadan alıyorsunuz

bende tam tersini yapıcam bu hafta eminönüne gidip kuvet falan gibi ıvırzıvırları alıcam,
bide kendime gecelik ama bebek arabasını sanırım önümüzdeki ay alıcam

ben de nisan gibi gidicem eminönüne o dediklerini alıcam zeyno sen bir git bakalım bana da tükkan söylersin uygun fiyatlı ve güzel olanları aklinialirimsmile

Ben de oluyo.Ben her sabah peynirli sandeviç ve sut,Öğlen yoğurt,gece tekrar süt.Tabi sutler buyuk bardakta.500 ml oluyo yanı.Bıde kalsıyum ve magnezyum kullanıyom.Kalsıyum hap şeklınde,Magnezyum toz şeklınde.Bide elevıt ve demır hapı.Ama balık yaını içmiyorum soyledım.Balık yıyom haftada 2 gun.Boşuna şişmiyom ben.Bunlar bebişe yarıyodur ınş.Ama magnezyumu içmiyodum kramp yıne gırıyodu.Magnezyumdan berı gırmedı bana kramp.

kız iyi ki kahve ısmarlayayım dedi
demediğimiz laf kalmadı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…