maalesef yok vallaben mama sandalyesi işini hallettim bir arkadaşımdan. Özgem yaa senin etrafında hiç yokmu bebeğini büyütmüş arkadaşın herşeyini sıfır alıyorsun elden ele yapmak bazı şeylerde çok faydalı oluyor. Mesela mama sandalyesi, buhar makinesi, bebek robotu , sterilazör, yoğurt makinesi , süt pompası , ana kucağı ve birkaç şey daha var şimdi aklıma gelmeyen ben bu şekilde hallettim hepside mağazadan yeni alınmış gibi poşentinde geldi bana bende işim bitince başkasına aynı şekilde vericem
hadi hadi benide döfseneaklinialirimsmile
ahahaha hayır olsun kuşum:roflol:
daem bende seni gördüm rüyamda
sesin travestiler gibiydi
bogazlar iyice gitmişsenin falan diyodum sana:roflol:
Günaydın...
Özge bizim kızların tekerlekli araçları aynı olcak herhalde :))
Arabayı trio for me aldım ben de. park yatağı da Kraft 504.
Mama sandalyesini arkadaşım hediye aldı Chicconun 0 aydan itibaren kullanılanından ama bence kendin alacaksan 6. aydan itibaren kullanılanı var onu al. 100 liraya yakın fiyat farkı var çünkü arada.
Kanguruyu da babybjorn marka aldık. Mothercare de %50 indirim vardı kaçırmayalım dedik :)
dae kıs nası park yatak istiyon
istediğin gibi bişi yolla bana netten ona göre bakiim
ucuza da vardır mutlaka çok
ama istediğin gibi bişi olmayabilir nan..
ben mama sandalyesi işini hallettim bir arkadaşımdan. Özgem yaa senin etrafında hiç yokmu bebeğini büyütmüş arkadaşın herşeyini sıfır alıyorsun elden ele yapmak bazı şeylerde çok faydalı oluyor. Mesela mama sandalyesi, buhar makinesi, bebek robotu , sterilazör, yoğurt makinesi , süt pompası , ana kucağı ve birkaç şey daha var şimdi aklıma gelmeyen ben bu şekilde hallettim hepside mağazadan yeni alınmış gibi poşentinde geldi bana bende işim bitince başkasına aynı şekilde vericem
hadi hadi benide döfseneaklinialirimsmile
ahahaha hayır olsun kuşum:roflol:
Daem bende seni gördüm rüyamda
sesin travestiler gibiydi
bogazlar iyice gitmişsenin falan diyodum sana:roflol:
ya valla bak sonkez bişi dicem ama cidden soruyom
şimdik benim ticker 28 ya
28 bitmiş 29 başlamışmı oluyoboshayallersmile
aa hakketten kıs sempatiksalakcinniGünaydın...
Özge bizim kızların tekerlekli araçları aynı olcak herhalde :))
Arabayı trio for me aldım ben de. park yatağı da Kraft 504.
Mama sandalyesini arkadaşım hediye aldı Chicconun 0 aydan itibaren kullanılanından ama bence kendin alacaksan 6. aydan itibaren kullanılanı var onu al. 100 liraya yakın fiyat farkı var çünkü arada.
Kanguruyu da babybjorn marka aldık. Mothercare de %50 indirim vardı kaçırmayalım dedik :)
bak dedin de aklıma geldi
bende rüyamda topicten birilerini gördüm ama kimdi unuttum
acıkcası cok fazl duusnmedım canım
yanı ben hepsını bırbırıne benzetıyorum zaten
sen begen benım yerıme uygun fıyatlı cok dandık olmayan bişi ıste
O süs kapı süsü olarak kullanılabilinir mi acep? :uhm:
KIZLAR RÜYAMDA ELHHHH ÖSKEEEEEEEE ZEYNEP VE BEN OKEY OYNUYODUKKK
AMA ZEYNEP MIZIKÇILIK YAPTIIII ÖSKEEEEEE ONA KIZDI BENDE Bİ DÖVDÜM Bİ DÖVDÜMMM
AYYYYYYYYYYYYY ZEYNEPPPP SÖLEMEDEN GEÇEMEDİM TATLIMMMM HABERİN OLSUNNNNNNNNNNNNNbilmiyorumkismile
ay inanmıyorum:roflol:
bn senin yazılarına baktığımda diyodum herhalde karşıda oturuyo.hani metro city e falan bakıcam diyodun.yada karşıda ki uygun yerleri yazıyodun ya:1rolleyes:
ben bi geçen gün eminönüne geçtim o bile fazla geldi.evin önünden otobüse bindim sonrada vapur.ama o otobüs beni mahvetmeye yetti.bazen bikaç durak kala inip yürüyorum öyle olunca.yol tutuyo beni.sırf otobüs değil özel araba bile olsa tutuyo aslında.
ahh ahhh içimde kanayan yaradır bu
bizim etrafta da hiç küçük bebek yok. bir arkadaşım yeni doğum yaptı o yüzden onun eşyalarını da alamıyorum,kendi kullanıyor çünkü
bende mecburen herşeyi yeniden alıyorum. ama eşyalarımın hepsini saklayacağım. doğum yapan tanıdıklara veririm. yazık ya biz çektik başkaları çekmesin
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnigüle güle kullansın bebişin..trio for me 3lü olarak mı aldın kaç para nerden aldın?kraft 504 de ne renk ve yine kaç lira ? seni de özgeye asistan atıcam güzel fiyat verirsen bize sempatiksalakcinni
tamam bilmiyorumkismileacıkcası cok fazl duusnmedım canım
yanı ben hepsını bırbırıne benzetıyorum zaten
sen begen benım yerıme uygun fıyatlı cok dandık olmayan bişi ıste
:roflol: :roflol:evet sen 28. ayını bitirdin 29. aydan gün aldın sempatiksalakcinni
evet odayı alan cıktıösgede sponsor bol o yuzden gerek yok baskalarından bulmaya
zeynepınde maasallahı var
herseyını buldu cevresınden
bız dona kaldık
bilmiyorumkismile
sağol kuzummmmmmm
ayyy biss topicle yatıp topicle kalkıyos ondan rüyalarımısda birlikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
temamevet sen 28. ayını bitirdin 29. aydan gün aldın sempatiksalakcinni
he valla daemösgede sponsor bol o yuzden gerek yok baskalarından bulmaya
zeynepınde maasallahı var
herseyını buldu cevresınden
bız dona kaldık
bilmiyorumkismile
Canim neden vericeksin ki, sonucta senin de ikinci bebegin olabilir.
Ozaman yine etrafinda kimse bulamazsan, yine tekrar bastan almak zorunda kalirsin.
Bence cocuklari artik kesinlikle dusunmeyenler versinler esyalarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?