2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim neden vericeksin ki, sonucta senin de ikinci bebegin olabilir.
Ozaman yine etrafinda kimse bulamazsan, yine tekrar bastan almak zorunda kalirsin.

Bence cocuklari artik kesinlikle dusunmeyenler versinler esyalarini.

ben ve 2. çocuk muakannehirakannehir
aslında çok isterim çocuğumun kardeşinin olmasını ama gözüm kesmiyor bir daha doğurmayı.
ailelerimizden uzağız kim bakacak çocuklara?? ben çalışmasam idare edemeyiz, çocuklarda sefil olur.
ayy ne bileyim ben mi çok ayrıntılı düşünüyorum ama 2. çocuk çok uzak bir ihtimal bana

benim iş yerim leventte metrocitynin karşısında ondan hafta içi buralardayım, görümcemlerde fındıkzadede oturuyor her hafta geçiyoruz onlara doktorumda nişantaşında yani ben herhafta sonu bir şekilde karşıya geçiyorum valla[/QUOTE]

ben de Leventteyim :)) iş yani...

sositosositoaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

123 tl canım. Ben istemiyordum aslında ama eşim çok özendi. Sonradan ben de iyiki aldık diye düşündüm çünkü kardeşimin bebeği var ve en çok zevk aldığı şey kucakta dolaşmak. Belli bir süreden sonra insanın kolları kopuyor eee böyle olunca atarız kanguruya öyle dolaştırırz artık diye düşündüm zemuszemus
Bel desteğinin olması önemli bi özellik bence de.

neden acaba benim dr bu çaya bu kadar takıkbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3

Elh kahve çay, demir emilimini engelliyor, o yüzden bazıları çok fala olmama koşuluyla içebilirsin dese de içme, demir ve kana ihtiyacımız var bizim. Hatta bazı hastaneler kan değerlerin düşük olduğunda doğuma bile kabul etmiyorlar daha büyük hastanelere gönderiyorlar.

ösgede sponsor bol o yuzden gerek yok baskalarından bulmaya
zeynepınde maasallahı var
herseyını buldu cevresınden
bız dona kaldık
bilmiyorumkismile

Aynen yaaa, kaldık dımdızlak.
Bir de kuzenlerin yiğenlerin bebekleri olacağı zaman mutlaka arayıp 1-2 ihtiyaçlarını karşıladık, şimdi onların da masrafları çokmuş diye arayıp sormuyorlar bile.

Bu aksam 22:30 Digiturk Showmax Kadinlar Ne Ister programinda Cleanglobe Organik Bebek Urunleri tanitimi var. Cok guzel yeni dogan bebek setleri var. Ayrica organik gidalarla ilgili de konusacaklar. Ilgilenenlere duyurulur.

evet odayı alan cıktı
bebek arabasını alan çıktı
avizeyi alan cıktı sempatiksalakcinni
sanırım emzirme sandalyesini de abime kakalıcam
o da ne eksik ne eksik die sorup duruyodu sempatiksalakcinni

eferımm onnara valla

dun bende bızımkıne soledım
mılletın herseyını bırılerı alıyo yada bıyerlerden bulup getırıyo
bıde bıze bak dedım
daha cocugumuzua dogru duzgun cöp alan bıle olmadı dedım
oda haklısın ne dıyım dedıbilmiyorumkismile

valla mınık bebeklı tanıdık var ama onlardan hayır yok bende gıdıp ıstemem
bı saolsun bızım bakkalcının karısı gecenlerde ya yanlıs anlamazsan benım oglanın mınık corapları zıbınları var onları versme kullanırmısın dedı
kadın ıyınıyetlı bende
tesekkur ettım ıhıyacı olan bırıne ver dedım

ben 2. çocuk düşünmüyorum bilmiyorumkismile
o nedennen aldıklarımın hepsini satıp para kazancam
nıhahahahaha sempatiksalakcinni

Canim yani 100% emin olmadiktan sonra esyalarini verme bence, yine de sen bilirsin.

Ben dogumdan sonra tirsmazsam Allahim da kismet ederse 2/3 sene sonra tekrar bir cocuk dusunuyorum.

Cok uygun'a almisin canim normalde cok pahali diye biliyorum, gule gule kullan. kaydirigubbakcemile5

benim bi anam sağolsun
o yapıyo içinden gele gele herşeyi
yoksaaaa...
kimseden fayda yok...

olmaz yapcaksın
kardeşsiz olmas nanalsanaalsanasmile

:gitme::gitme:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bana sat ucuza bende ıkıncıyı kız yapcam ya

benim bi anam sağolsun
o yapıyo içinden gele gele herşeyi
yoksaaaa...
kimseden fayda yok...

olmaz yapcaksın
kardeşsiz olmas nanalsanaalsanasmile

bende o da yok
anacım gelınıne havlu kenarı örmekle mesgul

Günaydın Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :dance:

Canim yani 100% emin olmadiktan sonra esyalarini verme bence, yine de sen bilirsin.

Ben dogumdan sonra tirsmazsam Allahim da kismet ederse 2/3 sene sonra tekrar bir cocuk dusunuyorum.

bende o cesaret yok işte. benim kız doğdu büyüdü derken yaşım neredeyse 35 olacak
ya da bir bakmışsınız seneye ben gene hamileyim delikafadulden
hep böyle konuşanlar en erken doğuranlar olur genelde.

bende o da yok
anacım gelınıne havlu kenarı örmekle mesgul

aman el ya şimdi gelin laf olmasın diye yapıyodur kadıncağız daem deme öle
ağlarsa bi analarımız ağlar valla bak

ben de düşünmüyorum, zaten düşünsem de bayağ bi yaşlanmış olacağım, doğuramam sanırsam.. Ben de satarım hahahaha:roflol::roflol:

güle güle kullansın bebişin..trio for me 3lü olarak mı aldın kaç para nerden aldın?kraft 504 de ne renk ve yine kaç lira ? seni de özgeye asistan atıcam güzel fiyat verirsen bize sempatiksalakcinni

Sağol canım. Valla trio for me yi 3 lü almak zorunda kaldım diyebiliriz çünkü portbebeyi almazsan 50 lira gibi bişey düşüyorlardı bi de çantasını falan da iptal ediyorlardı ben de aldım gitti. Biz 875 e aldık. park yatağı da kırmızı-gri aldık onu da 185 e aldık.

Ben de bebe comfort la arasında kaldım ama fiyat olarak chicco yu daha uyguna bulunca buna karar verdik. Bir de eşim chicco istedi ama şimdi sanırım mothercare de indirim var bebek arabalarında. Hemen hemen aynı fiyata geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…