2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar valla ben pek iyi değilim idrar yolu iltihabı çıktı ya canım çok sıkkın

iyi akşamlar valla ben pek iyi değilim idrar yolu iltihabı çıktı ya canım çok sıkkın

ıyı aksamlar canım cok gecmıs olsun sıkma canını allah beterınden saklasın bol bol su ıc gecer.bak canım tatlı ıstese hamıle hamıle yasak.allahtan oyle bır krız falan gelmıyor .ıyı dıyelım ıyı olalım hepımız cok az zamanımız kaldı.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, dr ne dedi tedavisi nasıl, bu arada şikayetlerin neydi acaba, benim çok akıntım oluyo gebelik başladığından beri suda eritilen bi ilaç vermişti geçmedi sonra fitil verdi yine geçmedi ben de artık ilaç kullanmak istemedim dr a bişi söylemedim artık...

canım aşırı kasık ağrısı vardı sık sık tuvalete gidiyodum ama hiç rahatlamıyodum sancı devam ediyodu bu gün aşı olmam gerekiyodu sağlık ocağında baktılar perşembede şeker yğklemem var kendi doktorumda o yğzden burası bi tedavi vermedi

geçmiş olsun caka üzülme bende geçirdim hamileyken .
bol bol su iç bir de doktorunun verdiği ilaçları düzenli kullan. korkma birşeyin kalmaz

canım korkutmak gibi olmasın ama eğer iltihabın geçmediyse ve sen ilaç almıyorsan erken doğum riski bile oluşabilir
bence iyileşmeden kendi kendine karar verme sen gene de doktoruna danış.[
sonuçta ilaç kullanmak , kullanmamamaktan daha az zararlı

selam herkese şeker testimin sonucunu aldım bende şükür iyi çıktı düzelmiş değerler çok mutluyum yaa hemen bunu bi çikolatayla kutladık:teytey:

archi sağol cvp için, araya çok zaman girdi ilk trimesterda kullandım ilaçları, bakalım dr ne dicek söyleyince azar işitmeyiz umarım :) kontrolümüz haftaya doğum yaklaştıkça soru listemiz kabarıyo ben unutuyorum sürekli artık not alıyom unutmayım diye bakalım artık...

iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçıyorum kendimle başbaşa kalayım biraz sanki hiç yapmıyorum ya ooof oooofffff....

Yahu 2 günde 130 sayfa yazılır mı? Peki oturulup tüm yazılanlar okunur mu?
Cevap :
Sözkonusu haziran anneleri olunca hepsi mümkündür.

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn şafak.9 (işte çıkma ) alkisalkisalkis hihoyyyt

Günaydın anneler ve bebikler, bugün biraz fazla çalışayım, sessiz sessiz sizi takip edeceğim

Günaydınnnnnnnnnnnnn Şeniz
Ancak sabahdan sabaha yazabiliyommm
Sinir oluyom ama ben yaaaaa

selam herkese şeker testimin sonucunu aldım bende şükür iyi çıktı düzelmiş değerler çok mutluyum yaa hemen bunu bi çikolatayla kutladık:teytey:

Günaydın Kızlar... ıstanbul'da hava çok kötü bugün yaa...

Canım gözünaydın, şeker sonucun iyi çıkmış... Bu puslu sabahın aydınlık haberiydi bu, iyi geldi valla...:teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…