Gunaydin kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile5
gunaydın arkadaşlar :1hug:
çok şukur benım de agrım yok, uykum bitiyor sabahın körunde.
Günaydın kızlarrrrr
işe geldim ama sol kasığımda acayip ağrı var :sinifsinif:
zor oturuyorum yerimde tost felan yedim üstünede magnezyum içtim ağrım hala geçmedi
Öğlen vaktin varken uyu ama canım 1 saat mutlaka.Çünkü çok faydalıymış.Bebekde sende rahatlıyomuşunuz.Biz uyuyamıyoruz sen uyu bari.Allahtan az kaldı izineolumunekankayizsmile
Günaydınnnnnnnnnnnnn Şeniz
Ancak sabahdan sabaha yazabiliyommm
Sinir oluyom ama ben yaaaaa
Günaydın kızlarrrrr
işe geldim ama sol kasığımda acayip ağrı var :sinifsinif:
zor oturuyorum yerimde tost felan yedim üstünede magnezyum içtim ağrım hala geçmedi
kızlar ya bu magnezyum suda eriyenmi ki?
Kizlar uyku dediniz de simdi calisanlara biraz ayip olacak
ama bende kac gundur okadar yorgun okadar halsizdim ki.
Dun 5 gibi yattim aksama kadar, esim geldi yemek yedik
bir saat sonra tekrar yattim bu sabah 8 de uyandigimda
uzun zaman sonra ilk defa dinlenmis ve rahatlamis buldum kendimi.
Günaydın kızlarrrrrrr. Dün gece tam bir kabustu benim için ağlaya ağlaya uyudum. Sağ yan tarafımdaki acı okadar siddetliydiki bırakın yatmayı otururken bile acıyor. Bu nedenle gecenin bir kısmında salondaki büyük kanepede oturarak uyudum. Sonrasındada annemin odasındaki yatağa destek koyarak uyumaya çalıştım sanırım bundan sonra her gece böyle olacak benim için:gitme:
günaydın kızlarrr özledım valla sizleri dun doktora gittim bebegım 1095 gr mış biraz geriden gelıyor dedı doktor kafam takıldı ona ama yınede normalmiş sorun yok falan dedı. buarada bnmde kemıklerım agrıyor yaa hele bıde sırt agrısı basladıkı sormayın yatamıyorummm geceleri dogal olark uykudaa yok ofyaaaa nasıl gececek buagrılr buarada dun bebegımden ılk defa korktum parmagımı karnımda gezdırıyordummmm arkadaslrla otururken dalmısım bi baktım içerden bişi dokundu elımı panıkle bı cektımmm sıcradım herkes bısı oldu sandı sevıneyımmı uzuleyımmı bilemedim içerdekiiii bana dokundu resmennnnn hani öle harekketlerı tekmelerı gıbı olmadııııı
günaydın kızlarrr özledım valla sizleri dun doktora gittim bebegım 1095 gr mış biraz geriden gelıyor dedı doktor kafam takıldı ona ama yınede normalmiş sorun yok falan dedı. buarada bnmde kemıklerım agrıyor yaa hele bıde sırt agrısı basladıkı sormayın yatamıyorummm geceleri dogal olark uykudaa yok ofyaaaa nasıl gececek buagrılr buarada dun bebegımden ılk defa korktum parmagımı karnımda gezdırıyordummmm arkadaslrla otururken dalmısım bi baktım içerden bişi dokundu elımı panıkle bı cektımmm sıcradım herkes bısı oldu sandı sevıneyımmı uzuleyımmı bilemedim içerdekiiii bana dokundu resmennnnn hani öle harekketlerı tekmelerı gıbı olmadııııı
Güneşim gözün aydın anacım olumunekankayizsmile
Sorun yokmuş şükür sevndm sizin adınızaa boshayallersmile
Bende korkuyom kızımın hareketlerinden , çığlık atıp kaçasım geliyo nereye kimden kaçıcaksam kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlarrrrrrr. Dün gece tam bir kabustu benim için ağlaya ağlaya uyudum. Sağ yan tarafımdaki acı okadar siddetliydiki bırakın yatmayı otururken bile acıyor. Bu nedenle gecenin bir kısmında salondaki büyük kanepede oturarak uyudum. Sonrasındada annemin odasındaki yatağa destek koyarak uyumaya çalıştım sanırım bundan sonra her gece böyle olacak benim için:gitme:
cosmocum bu konuda yanlız değilsin bende sadece sabahları yazabiliyorum çok sinir oluyorum
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?