- Konu Sahibi daemon
-
- #75.061
bu arada brisi topçumu dediiiiiiiiiiii offffff acayip özledim yaaaaaaaaaaa
Çüçek Izgara istanbuldada var nişantaşında var (ben eskiden zengindim sadece nişantaşında takılırdımda artık nerdeeeeeee) bide cevahirde var benim bildiğim.
Ay keşke topçuda olsa burda
Ayyy pardon ya farketmeden canını çektirtmişim mafoldumben[/QUOT
Yok be canım ne alaka.Bi gıttığimde yerim.o namıssız yerınde çok guzel oluyo yaaa.2hafta once ızmırdeydım bıdahakıne inş.
kızlar dijital tartımla tartıldım
59 kg olmuşum
9 kiloyu mutlaka koşu bandımda koşarak vermeliyim
ya da kocamla doğal spor yapmalıyım geceleri
ama mutlaka vermeliyim
kocam dedi
her 1 kilo verişinde
hesabına 1000tl yatırıcam dedi
tamam dedim
gelirkende taşlı kilot al dedim
doğuma taşsız kilotla asla girmem
tamam dedi alırım dedi
almış 200 tl vermiş
ucuza kaçmamış
aferim kocama dimi kızlarbayanssulusmile
biz zenginik bize bişi olmiyiisempatiksalakcinnigeçmişi okuyumm dedım ama çok çene oldugunuz ıçın sayfalar dolmuş, okuyamadım. agrılardan bahsetmışsınız, valla sabahları dayak yemış gıbı kalkıyorum. oyle bellı bır yerım agrımıyor totalde heryerım agrıyor benım. belım omuzlarım apışaralarım, dayak yemış gıbıyım.
ben gecen topçuda yidim ama param yoktuuu hamişim diye idare ettilersempatiksalakcinni malum işyerımın burda oh havada attm yaaaaaa
hee evet kocam benim herşeyimöskeeeeeeeeeeeee yoksa sende zenginmisn ondnmı bisle konsmyn tenezzlmu etmyn bak kuserım alınrm kırlırım ıncınırım vs vs vs
ne güsel işte cnm artık sıksık böle ruyalr gorebılrmısız arkdsm öle dedi bende gecen gun bebegımı dogurmusum emzırıyordummmm cok tatlıydı bende gercek gibihissttm
buarada anneme yorumlattım kızlar burası cıddı yazıyrm ama yınede sizz her iki anlamda alınnn annem dedı emzrmek sut zengınlıktır zengınlıcenzz dedııı heheheheh zengınlersek egerrrrrrrr ooooooo bennn tum dunyayı satn alcmmm artk ıcnde nelr vr sız dusnn ehuheheehsempatiksalakcinni
bende rüyamda kızımı sarı kızım diye seviyordum
benden de sarı kız çıkarsa şok olurum valla. anne kara baba kara
ama belki fakirlikten kartuş yetmez kızım kara olana kadar sarı olur kaydirigubbakcemile3
kedını kurtarcam bu hayattanyedirtmem sarışın oğlumu ama bennnn.. kafası ters uyuyo kucağımdaaaaaaaaaa
biz zepzenginisss bi kere..daeee benim kediyi de getireyim mi. yoksa fakirlikten biz onu yiyeceğiz.
bari senin köpeğine yem olsun yazıktır siz bizden daha fakirsiniz
hatta fasfakirsiniz , fukfukarasınız :roflol::roflol:
aferım kocana canım..kızlar dijital tartımla tartıldım
59 kg olmuşum
ama mutlaka vermeliyim
kocam dedi
her 1 kilo verişinde
tamam dedim
tamam dedi alırım dedi
almış 200 tl vermiş
ucuza kaçmamış
kızlar dijital tartımla tartıldım
59 kg olmuşum
ama mutlaka vermeliyim
kocam dedi
her 1 kilo verişinde
tamam dedim
tamam dedi alırım dedi
almış 200 tl vermiş
ucuza kaçmamış
ben burda olmasam bile ruhum burda yawrum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 elh geçmişi iyi okumuşş..
taşlı yatakta doğum yapacağını sölemeyi unutmussun ama.. sempatiksalakcinni
mannakk :lepi:
geçmişi okuyumm dedım ama çok çene oldugunuz ıçın sayfalar dolmuş, okuyamadım. agrılardan bahsetmışsınız, valla sabahları dayak yemış gıbı kalkıyorum. oyle bellı bır yerım agrımıyor totalde heryerım agrıyor benım. belım omuzlarım apışaralarım, dayak yemış gıbıyım.
bu arada brisi topçumu dediiiiiiiiiiii offffff acayip özledim yaaaaaaaaaaa
Çüçek Izgara istanbuldada var nişantaşında var (ben eskiden zengindim sadece nişantaşında takılırdımda artık nerdeeeeeee) bide cevahirde var benim bildiğim.
Ay keşke topçuda olsa burda
Bak tesadüf müdür bilmiyorum ama ben şu Ersin Korkutu emzirdiğim rüyayı gördükten sonraki ay maaşıma zam aldım. Artık çuvalla taşıyorum
Dünür benim oğlan da rüyamda kapkara.
kedını kurtarcam bu hayattan
biz zepzenginisss bi kere..
fukfukara olan da sızsınız ayrıca.
sen hala bozuk para bırıktırıken ben banknotlarımı koyacak yer bulamıyorum
senın kedını ıstemıyom ne halı varsa gorsun
]
ben gecen topçuda yidim ama param yoktuuu hamişim diye idare ettilersempatiksalakcinni malum işyerımın burda oh havada attm yaaaaaa
özge ya yeni aklıma geldi demin gazete okurken su kangrular yasaklanmış ya abd.de..sen naptın ya ctsi gidecektin dimi sen karıştırmadıysam alışverişe?aldınmı araba vs bişeyler?
biz çok fakiriz alamıcaz sanırım gerçi ama fiyat edinelim gene de sempatiksalakcinni
kızlarrr bu arada hafızanıza hastayım bide kendimi fil hafıza bilirdim özellikle daeeeee senin hafızana maaşallah ben unutmuştum öperken kırtlatma olayını siz yazdıkça hatırlayıp güşüyom şirkette adın deli hamişe çıktı sayenizde kaydirigubbakcemile3
ama senin bu yaptığın ne kaa ayıp gidemeyenleri nekadar kırdın farkındamısın nispetmi yapıyon ???laelaelaelaelae
Bak tesadüf müdür bilmiyorum ama ben şu Ersin Korkutu emzirdiğim rüyayı gördükten sonraki ay maaşıma zam aldım. Artık çuvalla taşıyorum
Dünür benim oğlan da rüyamda kapkara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?