kızlarrr bu arada hafızanıza hastayım bide kendimi fil hafıza bilirdim özellikle daeeeee senin hafızana maaşallah ben unutmuştum öperken kırtlatma olayını siz yazdıkça hatırlayıp gülüyom şirkette adım deli hamişe çıktı sayenizde kaydirigubbakcemile3
sen şimdi aydın ortaklarda ki çöp şiş de bılırsın yawrııım...oyy ben geçen yıl orda 5 porsiyon yemıştım, herkes çüşş demişti. löp löp gitti valla, kızarmış soğan lavaşla
hee evet kocam benim herşeyim
ne istesemm alıyo
eve gelirken heergün üzümler çilekler getiriyo bana
çok seviyo beni
onla sebişmekten size fırsat bulamıyom
unuttum sizi ben
beklemeyin beni artık sempatiksalakcinni
bu sabah bu dediklerinin aynını yaşadık sempatiksalakcinnibu kadar laftan sonra sanırım malum şahıs bir daha foruma uğramayacak ya da hiç oralı olmadan kendime ve oğluma taşlı hastane çıkışı aldım annemle alışverişe çıkmıştım bugün kocam da bize yemek ısmarladı dönüşte de çok meşguldüm kocamla diye anlatmaya devam edeceksempatiksalakcinni
Nerde ki orasi canim?[/QUO
sıvas caddesınde.
bebeconun orda
kosede cami varya onun tam karsısında..
yanımda turanlar pasabahce var..
benım kaynanın evının altı ayırıca:roflol::roflol:
baya secmmısler.
adam esıme dıyorkı sıızn boyle durumunz oldugunu bılseydım annenlere haber verırıdım dıye..
anneye haber vermeye ne gerek var bınalarının altı alabılırdı:umursamaz:
cogu sattıkları kıyafet mını damlanın kıyafetlerı
yada organık kıyafetler..bayanssulusmile
kızlarrr bu arada hafızanıza hastayım bide kendimi fil hafıza bilirdim özellikle daeeeee senin hafızana maaşallah ben unutmuştum öperken kırtlatma olayını siz yazdıkça hatırlayıp gülüyom şirkette adım deli hamişe çıktı sayenizde kaydirigubbakcemile3
hadi yaa hahahaha . herifler bizi boşayacak kimden bu çocuklar diye kaydirigubbakcemile3
peki öyle olsun bende kedimi başka fakir köpeklere vereyimde gör gününü
Bak tesadüf müdür bilmiyorum ama ben şu Ersin Korkutu emzirdiğim rüyayı gördükten sonraki ay maaşıma zam aldım. Artık çuvalla taşıyorum
Dünür benim oğlan da rüyamda kapkara.
ahh yavrumm vallaha acıdım, ne kadar garip gureba oldunuz :roflol:
ayy çok dalga geçtik haa allah cezamızı verecek az sonra topicçek
alın şu gelini de bende kurtulayım.
bu arada benim gelinden sizin oğlana hayır yok, geçen sene kısırlaştırdık:jeyyar:
bu kadar laftan sonra sanırım malum şahıs bir daha foruma uğramayacak ya da hiç oralı olmadan kendime ve oğluma taşlı hastane çıkışı aldım annemle alışverişe çıkmıştım bugün kocam da bize yemek ısmarladı dönüşte de çok meşguldüm kocamla diye anlatmaya devam edeceksempatiksalakcinni
hadi yaa hahahaha . herifler bizi boşayacak kimden bu çocuklar diye kaydirigubbakcemile3
peki öyle olsun bende kedimi başka fakir köpeklere vereyimde gör gününü
hee canım aldım
kanguru da aldım..
oohh hava atiim..
çok ayrıntılı yazdım ptesi ama görmemişin..
portbebesiz chicco trio for me 995 TL.
chicco kanguru
chicco bebek telsizi
kraft 504 park yatak
fisher price kelebekli rüyalar dönence
hepsi 1500 tl yivrum..
ohh kocam zengin benim hepsini kocam aldı sempatiksalakcinni
nah aldı sempatiksalakcinni
teyzem aldı arabayı sempatiksalakcinni
hop hop hihoyyyt [/COLOR]
bu kadar laftan sonra sanırım malum şahıs bir daha foruma uğramayacak ya da hiç oralı olmadan kendime ve oğluma taşlı hastane çıkışı aldım annemle alışverişe çıkmıştım bugün kocam da bize yemek ısmarladı dönüşte de çok meşguldüm kocamla diye anlatmaya devam edeceksempatiksalakcinni
olsun ben düşük tehlikem de olsa yaparımsempatiksalakcinni cok yapmayn bebiş var dıyom anlamıyn snde yıffrumm
aa ne ayıp bılmıyomusunKirtlama ne dimek yav az once caktirmayim cahilligimi dedum fakirligimden
egitim goremedim ama ikinci defa bahsedince tutamiyom vallaha kendimi ogrenmem lazim.
biz zenginik bize bişi olmiyiisempatiksalakcinni
kocan ilgilenmiyormu snle agrılarını alsın iştesempatiksalakcinni yoksa fakırlkten dayak yıyorsnda bisemi solemıyon korkma cogumz aynı derttyz sadece aramzda ıstısnalrn kocası perfectsempatiksalakcinni
kafamçokkarıştı:roflol: ay ben valla kacırdım altıma budefa sanrm kalkmaym abri ayaga gulmektn catlıcmmmm elde ne kocalar varmıs beaaaa bnmkı odunsu bişi sanrmmm
kedını kurtarcam bu hayattan
biz zepzenginisss bi kere..
fukfukara olan da sızsınız ayrıca.
sen hala bozuk para bırıktırıken ben banknotlarımı koyacak yer bulamıyorum
senın kedını ıstemıyom ne halı varsa gorsun
aferım kocana canım..
senı cok ıyı anlıyorum
benım kocam gbı senınkıde
ama bak kosu bandında kılo vermek ıstıyosan kesınlıkle balkond aolması lazım perdelerı acman lazım
unutma tammamı
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
afiyet olsun güneşim.Bizim yerımızede ye.cokacimcoook
Kirtlama ne dimek yav az once caktirmayim cahilligimi dedum fakirligimden
egitim goremedim ama ikinci defa bahsedince tutamiyom vallaha kendimi ogrenmem lazim.
sanırım hiç bişey olmamış gibi devam ederbu kadar laftan sonra sanırım malum şahıs bir daha foruma uğramayacak ya da hiç oralı olmadan kendime ve oğluma taşlı hastane çıkışı aldım annemle alışverişe çıkmıştım bugün kocam da bize yemek ısmarladı dönüşte de çok meşguldüm kocamla diye anlatmaya devam edeceksempatiksalakcinni
hafızamn cok kuvvetlıdır
sadece ısım hafızam yoktur oda cok onemsı zbısey
benı tanıyan hersek unutmak ıstemedıklerı seylerı bana solerler hatırlatayım dıye
bı nevı hafıza kartı muamelesı yapıolar
ama artık hamılelıkbahanesıne unutkanlık numarası yapıomsempatiksalakcinni
ziperrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
hepsini güle güle kullan canım benim..renkleri ne ? bence fiyatlar gayet uygun gibi..kangru alsam mı almasam mı kararsız kaldım ben de bak simdi?ben ptsi okumadım evt cnm haklısın internetim yoktu ya akşamüstü girebildim ancak foruma görmedim geçmişi de okumadığım için biliyorsun..bu arada madem o kadar zenginsiniz aynılarından benim kıza da alıver bir zahmet biz çok fakirizzzz alamıcaz malum sempatiksalakcinni ama benimkilerin swarovski taşları olsun lüffffffffeeeeeeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?