2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kirtlama ne dimek yav az once caktirmayim cahilligimi dedum fakirligimden
egitim goremedim ama ikinci defa bahsedince tutamiyom vallaha kendimi ogrenmem lazim.

cokacimcoook
cokacimcoook

sempatiksalakcinni cok yapmayn bebiş var dıyom anlamıyn snde yıffrumm

bu sabah bu dediklerinin aynını yaşadık sempatiksalakcinni

hafızamn cok kuvvetlıdır
sadece ısım hafızam yoktur oda cok onemsı zbısey
benı tanıyan hersek unutmak ıstemedıklerı seylerı bana solerler hatırlatayım dıye
bı nevı hafıza kartı muamelesı yapıolar
ama artık hamılelıkbahanesıne unutkanlık numarası yapıomsempatiksalakcinni
hadi yaa hahahaha . herifler bizi boşayacak kimden bu çocuklar diye kaydirigubbakcemile3

peki öyle olsun bende kedimi başka fakir köpeklere vereyimde gör gününü

kedını ımha etmek ıcın baska yollar bulsana kısımm

Bak tesadüf müdür bilmiyorum ama ben şu Ersin Korkutu emzirdiğim rüyayı gördükten sonraki ay maaşıma zam aldım. Artık çuvalla taşıyorum

Dünür benim oğlan da rüyamda kapkara.

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Hahaha tüm topik şikayet edilmiş olur :roflol::roflol:

2.si geçerli canım.

hadi yaa hahahaha . herifler bizi boşayacak kimden bu çocuklar diye kaydirigubbakcemile3
peki öyle olsun bende kedimi başka fakir köpeklere vereyimde gör gününü

Boşasın, biz de buluruz bizi çalıştırmayıp eve kapatacak .... ları.

hepsini güle güle kullan canım benim..renkleri ne ? bence fiyatlar gayet uygun gibi..kangru alsam mı almasam mı kararsız kaldım ben de bak simdi?ben ptsi okumadım evt cnm haklısın internetim yoktu ya akşamüstü girebildim ancak foruma görmedim geçmişi de okumadığım için biliyorsun..bu arada madem o kadar zenginsiniz aynılarından benim kıza da alıver bir zahmet biz çok fakirizzzz alamıcaz malum sempatiksalakcinni ama benimkilerin swarovski taşları olsun lüffffffffeeeeeeeeeennn

yok beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biz ustumuze alınmayzz cnmm vurdumduymazızz zenkiniss yaaa

egitim goremedim ama ikinci defa bahsedince tutamiyom vallaha kendimi ogrenmem lazim.
aa ne ayıp bılmıyomusun
bu ozellıge herkes sahıp degılll

kocanı operken karnından kırt sesı gelmıyomu senınsempatiksalakcinni

biz zenginik bize bişi olmiyiisempatiksalakcinni

kocan ilgilenmiyormu snle agrılarını alsın iştesempatiksalakcinni yoksa fakırlkten dayak yıyorsnda bisemi solemıyon korkma cogumz aynı derttyz sadece aramzda ıstısnalrn kocası perfectsempatiksalakcinni

delüler -tatlicadiarzu- karnım çok yıne barnaklarımı yıcem,ne yesem ne yesem sempatiksalakcinni

kafamçokkarıştı:roflol: ay ben valla kacırdım altıma budefa sanrm kalkmaym abri ayaga gulmektn catlıcmmmm elde ne kocalar varmıs beaaaa bnmkı odunsu bişi sanrmmm

bebişin bezlerden kullanalım bari biz birer ikişer aradasempatiksalakcinni

ya sorma zaten bi seninki bi benimki var pereli...
hepsi fukara kızım bunların yazık...
hele özge yazık kuru ekmekleri ıslatıp yiyolarmış
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zeynebim daha neler var bizdede işte burdada rtük yeşillikler var ahahah:roflol:
heleki o kıt falan hikaye
daemle ösgem altın cezvelerde kahve yapıyolar itlerine pisilerine düşün kahve ve pofuduk ahahah:roflol:

sempatiksalakcinni

:1shok::1shok::1shok:
kocıslerınıze maasallah dıyelım...
aksam suratım asık olsunda anlatayım bak mılletın kocası napıyor dıye:umursamaz:

sanırım hiç bişey olmamış gibi devam eder
yada topluca şikayet yirik
bana hiç yakışmıyor benim gibi saygın bir kişiliğe hem zenginim
hem çok üst görevlerdeyimmmsempatiksalakcinni

bebek arabasıyla park yatak krımızı-gri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…