2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aaa sen bebişin altına bez mii bağlican? Ayy ne banaaal

yaa kızlar bişey sorcam şu şikayet meselesini açınca aklıma geldi ben geçen hızlı yanıta basayım derken kötü içeriği tıkladım sonrada internet hızım düştü kitlendi ekran geride alamadım kapattım o kötü içeriği tıklayınca bişey oluyormu bide kimin mesajına yaptım hatırlamıyom şimdi ben şikayet falan etmiş olmuyıom dimi uklaaaaa sen bilirsin bu konuları deyi ver bana bakem şikayet etmedim dimi beneyvahedigeldismile

Valla o kırtı bende merak ettım.Ozamnlar yazmıyodum buraya heralde.hatırlamıyom.Kızlar ben de yaşadığımı sanıyomuşum yaaa.Gözüm açıldı valla kaydirigubbakcemile3

Hahaha sen kendini şikayet edip banlamış olmayasın

bana arkadaşım vericek bambu bi beşik var iyikide almamışım 4-5 ay rahat yatar içinde dedi hemde bambu sağlıklı dedi ay çok sevinirik oldum bu derttende kurtuldum bi alınıcak büyük parça avize ve arabası kaldı

biri beni çağırdı :enbuyukkk:

yarın gazetelerde bir haber!!!

internette bir ilk..
kk da 2010 haziran annesi topik üyelerinin 1 kişi hariç tümü banlandı sempatiksalakcinni

pembesi yoktu yivrum..
katalogta da yoktu.. :gitme:
olsun naapalım zenginiz biz farketmez hepsinden alırız sempatiksalakcinni

hee nolcak bi de pembesinden alırsın..ben bunların parasını kayınvalidemlere ödetmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…