Valla o kırtı bende merak ettım.Ozamnlar yazmıyodum buraya heralde.hatırlamıyom.Kızlar ben de yaşadığımı sanıyomuşum yaaa.Gözüm açıldı valla kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba;
http://urun.gittigidiyor.com/BEKO-BKK-201-ALINDAN-ATESOLCER-KARGOSUZ_W0QQidZZ25616523
Bana fiyatı gayet uygun geldi kargo ücreti de yok. Almayanlar varsa alınabilir yorumları da gayet iyi...
sanırım hiç bişey olmamış gibi devam eder
yada topluca şikayet yirik
bana hiç yakışmıyor benim gibi saygın bir kişiliğe hem zenginim
hem çok üst görevlerdeyimmmsempatiksalakcinni
yok canım bişey olmazzyaa kızlar bişey sorcam şu şikayet meselesini açınca aklıma geldi ben geçen hızlı yanıta basayım derken kötü içeriği tıkladım sonrada internet hızım düştü kitlendi ekran geride alamadım kapattım o kötü içeriği tıklayınca bişey oluyormu bide kimin mesajına yaptım hatırlamıyom şimdi ben şikayet falan etmiş olmuyıom dimi uklaaaaa sen bilirsin bu konuları deyi ver bana bakem şikayet etmedim dimi beneyvahedigeldismile
Aaa sen bebişin altına bez mii bağlican? Ayy ne banaaal
yarın gazetelerde bir haber!!!
internette bir ilk..
kk da 2010 haziran annesi topik üyelerinin 1 kişi hariç tümü banlandı sempatiksalakcinni
Hahaha sen kendini şikayet edip banlamış olmayasın
yarın gazetelerde bir haber!!!
internette bir ilk..
kk da 2010 haziran annesi topik üyelerinin 1 kişi hariç tümü banlandı sempatiksalakcinni
valla hemide editörsün şu yaptığın işe bak
imam böyle yaparsa cemaat ne yapsın ey ahali :roflol:
tekrardan merhabalar iş çok yoğun geçiyo.neyse yemek zamanı geldi
yaa kızlar bişey sorcam şu şikayet meselesini açınca aklıma geldi ben geçen hızlı yanıta basayım derken kötü içeriği tıkladım sonrada internet hızım düştü kitlendi ekran geride alamadım kapattım o kötü içeriği tıklayınca bişey oluyormu bide kimin mesajına yaptım hatırlamıyom şimdi ben şikayet falan etmiş olmuyıom dimi uklaaaaa sen bilirsin bu konuları deyi ver bana bakem şikayet etmedim dimi beneyvahedigeldismile
oh oh ödesinler tabi hop hihoyyyt
hee nolcak bi de pembesinden alırsın..ben bunların parasını kayınvalidemlere ödetmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni
hee eskilerde geri döner artıkkkaydirigubbakcemile3yarın gazetelerde bir haber!!!
internette bir ilk..
valla hemide editörsün şu yaptığın işe bak
sen ne bağlıcan gı sölede görgüsüz kalmıyimbilmiyorumkismile
sus nan neyse kızlarrrvalla hemide editörsün şu yaptığın işe bak
ahahahaha dimi ama sempatiksalakcinnivalla hemide editörsün şu yaptığın işe bak
Yemek bulabiliyon diye ne hava atiyon.
sus nan neyse kızlarrr
he geyiği bırakın yaa
ayıp valla:enbuyukkk:
sus nan neyse kızlarrr
he geyiği bırakın yaa
ayıp valla:enbuyukkk:[/QUOT
Uklaa rengin değişti, uyarı mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?