2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlaaaaar ben geldim...nasilsiniz?
biz fenayiz gene,kusa kusa bi hal oldum ben yaaaaaaaaa.
12 haftada ve benim gibi olan kizlar var mi?

canım geçer inşallah bu haftadan sonra rahatlarsın sanırım.ben de hiç bulantı olmadığı için bir şey diyemiycem inşallah en kısa zamanda geçer leylacım:1hug:

slm kızlaaaarrr benide listeye eklermisiniz yaş 29 sat 19 eylül tahmini doğum tarihim 26 haziran 45 kiloyla gebeliğe başladım (5 kilo aldım bugün itibariyle :)))kalp atımlarını duydum küçüçük kalbi atıyodu

oh oh masallah.yaklasik ayni kilolarda basladik.ben de 44le.1.5 kg uctu benden.ama dikkat et fazla olmasin kilolarin.bulantin yok sanirim,ondan aldin kilolari.

canım geçer inşallah bu haftadan sonra rahatlarsın sanırım.ben de hiç bulantı olmadığı için bir şey diyemiycem inşallah en kısa zamanda geçer leylacım:1hug:

insallah ya.en cok da aserdigim seyleri cikariyorum.herhalde deli gibi yiyorum ondandir:D

Leyla kız en son mesajlaştığımızda bekledim bekledim seni cevap vermeden çıktın aşk olsun

Leyla kız en son mesajlaştığımızda bekledim bekledim seni cevap vermeden çıktın aşk olsun

ozur dilerim canim yaaa.hoc gormedim,hem de ben yurtdisindayim malum saat farki da var.2 saat ondeyiz tr saatinden.o yuzden bayagi gec oluyor.uyuklamisimdir.su an burda 23:20 siz simdi nete giriyorsunuz ama ben artik cikmak icin hazirlaniyorum :)

iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum gayet iyiler boyları7 cm ile 6,6 cm biri erkek diğeri göstermiyor kuzularım nasıl hareket ediyorlar inanılmazdı mucizelerim

iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum gayet iyiler boyları7 cm ile 6,6 cm biri erkek diğeri göstermiyor kuzularım nasıl hareket ediyorlar inanılmazdı mucizelerim

canimmmmmm cok sevindim masallah buyumusler.7cm erkekdir,kucugu de kizdir herhalde.ben cozdum olayi kaydirigubbakcemile3 ay bende isterdim ikizlerim olsun 1i kiz,1i erkek ne guzel ya:))Saglikla gelsin meleklerin insallah.

slm kzılar nasılsınız ben bugün hiç iyi değilim bulantı halsizlik hatsafada birde kalp çarpıntısı oluyo sizdede oluyomu böyle bişey

slm kzılar nasılsınız ben bugün hiç iyi değilim bulantı halsizlik hatsafada birde kalp çarpıntısı oluyo sizdede oluyomu böyle bişey

canim bulanti filan tamam da cogumuz muzdaribiz,ama kalp carpintisi bende olmuyo mesela.sen bulantidan filan halsiz dusmeyesin.carpintilar ondan da olabilir.dr.a sor bence bunu.

buqün 2li testin sonuclarını aldım.. doktorum herşey çok iyi dedi Allaha çooooooooook şükür opuyorumnanaktan

evet canım çok halsşz düşüyorum ben bişey yemiyorum sayılır ya çok merak ediyorum neler yiyosunuz mideniz alıyomu

buqün 2li testin sonuclarını aldım.. doktorum herşey çok iyi dedi Allaha çooooooooook şükür opuyorumnanaktan
hosgeldin canim,cok sukur herseyin iyi olmasina sevindim.Saglikla gelsin bebisin insallah.
evet canım çok halsşz düşüyorum ben bişey yemiyorum sayılır ya çok merak ediyorum neler yiyosunuz mideniz alıyomu

valla benim midem hicbiseyi almiyor.bebis icin yiyorum.midem yaniyor,eksime oluyor.bulaniyor.corba bile midemi yakiyor.

neyse kizlar kendinize ve meleklerinize cok iyi bakin ben lavaboyu ziyaret edeyim midemi rahatlatmak adina sonra da yaticam.opuyorum hepinizi bybyby

bende çıkıyorumm evimde değilim zaten annemlerdeyiz.. sizi tahlil sonuçlarımdan haberdar edeyim dedim onun için qirdim..herkese hayırlı qeceler öpüldünüzzzzzzzz opuyorumnanaktan

Back
X