dur kız hemen sorma düşünmem lazım bilmiyorumkismile
akşam fırın bozuktu dersime çalışamadım
benim de en son 18 haziran görünüyordu..
ama benim de içime haziran başında pırtlatacakmışım gibi doğuyor bilmiyorumkismile
Aminnnn çok teşekkür ederim hepimizin inş.
oh iyi yapmıssın..ben 1 tane aldımcanım acık pembe kalmamıştı koyu pembe renk aldım en küçüğün bir büyüğü ay ne komik bir ölçü oldu bu da ama öyle işte..
bu arada ben bişey mi kaçırdım netten alışveriş yaparken zengin zengin kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis'Kalbinde zerre kadar kibir bulunan kimse, Cennete giremez.' (hadis)
benimde doğum tarihim 25 haziran görünüyor ama 2 hafta öncesinden tetikte olmak lazım
'Kalbinde zerre kadar kibir bulunan kimse, Cennete giremez.' (hadis)
cnm hangı doktora gıdyrsun sen
benimde doğum tarihim 25 haziran görünüyor ama 2 hafta öncesinden tetikte olmak lazım
oh iyi yapmıssın..
çok tatlı şeyler onlar ya..
evet kuşum aklinialirimsmile
alkisalkisalkis
iletisine de kıskananlar çatladı yazmış arkadaş...
ben şahsen çok çatlıyorum ölüyorum kıskançlıktan
hee evetğğt farkeğğttim sempatiksalakcinnipırtla özgem pırtla
bu arada bağzıları mayıs annesi olmuş sempatiksalakcinni
pırtla özgem pırtla
bu arada bağzıları mayıs annesi olmuş sempatiksalakcinni
Ama benim de içime haziran başında pırtlatacakmışım gibi doğuyor bilmiyorumkismile
Heee sorma bi elektrik bi elektrik çekiyom bugün herkesi. Baksana bağğzıları o kadar yazı içinde benim gidiyo geliyo dememle çözüldü bi anda
bacım bizim doğum hemen hemen aynı zamana denk geliyor benim ki de 26 haziran görünüyor hayırlısıyla
oh iyi yapmıssın..
çok tatlı şeyler onlar ya..
evet kuşum aklinialirimsmile
alkisalkisalkis
iletisine de kıskananlar çatladı yazmış arkadaş...
ben şahsen çok çatlıyorum ölüyorum kıskançlıktan
kız benim koltukta kum beji duvarda kum beji ama koltuğumun iskeleti venge gayette uyuyor. Yada bizim bahsettiğimiz kum bejleri aynı değil anlamadım ben .
Bide ben kumbeji salonda bir duvara kesekağıdı rengi yapıyorlar ya onuda seviyorum
ama benim de içime haziran başında pırtlatacakmışım gibi doğuyor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?