Arkadaşlar İzmirli hamişler oda konusunda karabağlara baksın derim mağazanın adını hatırlamıyorum ama indirimde çok güzel bir iki oda takımı kalmıs 800 tl maalesef ben aldıktan sonra gördüm. Öyle dandik de değil. ayrıca nisan başında bebek odası ve eşyaları fuarı varmıs sanırım 4-7 nisan arası bir araştırın derim.
Ben özel yaptırdım odamın büyüklüğüne göre ki pazarlık yaparsanız sıkı pazarlıkla ben 2700 den 2000 tl indirdim. hani karabağlar deyip küçümsemeyin çilek mobilya hariç diğerlerinde çok güzel mobilyalar var.
gunlerdır gıdıp gelmeseydın, sana ıkı çif olacaktı canım. ama umarım bunları okursun, arkadan konuşmayı hıç sevmem, yuzune yazamıycam sanıyorsan da yanılırsın. bak sen ıkı gun once çalışanları ıncıtecek şeyler yazdın, ben uyurum sızın yerınıze ben gezerım ben eglenırım tarzı. onlarda sana tepkı olarak tum çalışmayanların kalbını kırdı. gelıp şaka yaptıgını söyleme geregı bıle duymadın. bu sefer kımse kırılmasın kırgınlık çıkmasın dıye iş geyıge sardı. sana tavsıyem, yaşının kuçuk oldugunu buılıyorum, nıyetının de ıyı olabılır, ama kımseyı kırmaman. sonrasın da böyle uzulursun, canı yanan can yakar çunku. gel konuşalım sende uzulme bızde kırılmayalım.
Bu arada bu gaz sancisi beni mahvediyor ya, arada bulanti bile yapiyor.
Kola icmeye basladim tekrar, baska turlu kurtulamiyorum. mafoldumben
kaydirigubbakcemile3yok kız senle alakası yok
bağzıları gitmiş sen bağzıları mısın sempatiksalakcinni
yok kız senle alakası yok
yok kız senle alakası yok
Canim senin dun ku yazin cok hosuma gitti, calip face'e ekliyorum haberin olsun. kaydirigubbakcemile3
kola içene kadar maden suyu içsene sensicim daha yararlı hiç değilse
hangısı kız?
SEN ÇOK GÜZEL BİR İNSANSINNN YAAA NE YÜCE GÖNÜLLÜSÜNNN :asigim:
kızlar site gelip gidiyorrrrrrrr sizdede oluyomu ??
TecRuBE : HaYaTTa YeDiĞiMiZ KaZıKLaRın ToPLaMıDıR !
:kedi: :kedi: kız o da hamıle kımse uzulsun ıstemıyorum, o da uzmesın onu da uzmesınler, hepımız can taşıyoruz. kapatalım artık bu konuları, o da anlamıştır hatasını umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?