2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa izmirde mi bu fuar :uhm: :uhm: istanbulda bebek fuarı oldu firmalar hep yeni ürünlerini çıkaracaklarmış ama tık yok hiçbirinde hep aynı şeyler var nette sempatiksalakcinni

SEN ÇOK GÜZEL BİR İNSANSINNN YAAA NE YÜCE GÖNÜLLÜSÜNNN :asigim:

en son anne ben olucam sanırım benim 30 haziran çıkmıştı ama en son gidişimde 26 haziran çıktı sata görede öyle geç döllenme vardı ama arayı kapamış bebişim bide kızlar daha erken erkekler daha geç gelir derler öyle olursa bende temmuzda doğururum artık

yok kız senle alakası yok
bağzıları gitmiş sen bağzıları mısın sempatiksalakcinni

ben de özgenin yolunda ilerliyorum sanırım ııııııııııııııııı konusunda kızım valla arkamda müdürüm oturuyor adam dicek bu kıza bi haller oldu diyeeeeee

AYY EVET KIZ BENDİMM TOKATYINNN ÇATLAYANM YERLERİ kaydirigubbakcemile3

fuar ızmırde olackmıs cnm ıstanbuldada oldu ama 4-7 nisandamı ne

arciiiiiiiiii sana bişi sorcam, yani meslek icabı sen bilebilrsin diye düşündüm.
şimdi biz önceden hobi odası yaptığımız odayı bebek odası yapcaz, ama 2 duvarı koyu mavi, bayaa koyu yani. onu alçı çekmeden kapatabilen bi boya varmıdır, bilgin var mı bu konuda?

benim 26 haziran görünüyor. kayınvalidem haziranın başında gelir, kırkı çıkınca dönerim deyince, benimki 30 hazirandan önce doğmaz meraklanma dedimsempatiksalakcinni erken gelirse rezil olurummm:kedi:

siteye birşeyler oldu bakım çalışması diyorr

SEN ÇOK GÜZEL BİR İNSANSINNN YAAA NE YÜCE GÖNÜLLÜSÜNNN :asigim:

:kedi: :kedi: kız o da hamıle kımse uzulsun ıstemıyorum, o da uzmesın onu da uzmesınler, hepımız can taşıyoruz. kapatalım artık bu konuları, o da anlamıştır hatasını umarım

:kedi: :kedi: kız o da hamıle kımse uzulsun ıstemıyorum, o da uzmesın onu da uzmesınler, hepımız can taşıyoruz. kapatalım artık bu konuları, o da anlamıştır hatasını umarım

eğer anlamışsa bencede kapatalım bu konuları. bu arada biraz önce söylediklerinede sonuna kadar katılıyorum ama hata anlama konusunda çok umudum yok biraz daha büyümeye ihtiyacı var çünkü kötü niyetli söylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…