2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tokatla bebem çatlayan yerlerini. Kim yapıyodu onu kızz gelmedi bak şimdi aklıma fisfisfis

arkadaşlar kendisini takip edip pirim vermeyelim lütfen çocukla çocuk olmanın bi alemi yok boşverinnnnnnnnnnn
kısaca tıssssssssssssss:teytey:

gunlerdır gıdıp gelmeseydın, sana ıkı çif olacaktı canım. ama umarım bunları okursun, arkadan konuşmayı hıç sevmem, yuzune yazamıycam sanıyorsan da yanılırsın. bak sen ıkı gun once çalışanları ıncıtecek şeyler yazdın, ben uyurum sızın yerınıze ben gezerım ben eglenırım tarzı. onlarda sana tepkı olarak tum çalışmayanların kalbını kırdı. gelıp şaka yaptıgını söyleme geregı bıle duymadın. bu sefer kımse kırılmasın kırgınlık çıkmasın dıye iş geyıge sardı. sana tavsıyem, yaşının kuçuk oldugunu buılıyorum, nıyetının de ıyı olabılır, ama kımseyı kırmaman. sonrasın da böyle uzulursun, canı yanan can yakar çunku. gel konuşalım sende uzulme bızde kırılmayalım.

hee evetğğt farkeğğttim sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Anam su andan itibaren korktum senden, ne kulyutmaz gariymisin sen ole. akannehir

hehe meraklıyımdır ben çok pis ajan olurum arada

benim de 25 haziran kaydirigubbakcemile5 inşallah bekler oğluşumm erkenden gelmez

2 haftaya kadar erken gelebilir ama ondan önce doğmaya kalkarsa tıpa takacağım kendime :ecrin_bebek:

sen daha iyi bilirsin tabe arcim doğru diyosun vengeden yırtıyom ben. Ama biz fakiriz lcd tvmiz yok duvar ünitesi hayal bizim için

ben tam takip edemedim topiği noluyor anlamdım..
mayıs annesi topiğine de gidiyorum..alınmayayım dimi.....:))

yok bebeğim sen alınma üzerine gulkurusunun yorumunu ve bebim birkaç sayfa önce yazdıklarımı okuyunca anlarsın

Bu arada bu gaz sancisi beni mahvediyor ya, arada bulanti bile yapiyor.
Kola icmeye basladim tekrar, baska turlu kurtulamiyorum. mafoldumben

sen daha iyi bilirsin tabe arcim doğru diyosun vengeden yırtıyom ben. Ama biz fakiriz lcd tvmiz yok duvar ünitesi hayal bizim için

çok canım estağfurullah kelin merhemi olsa kendi başına sürer benim evde dekorasyon namına birşey yok sempatiksalakcinni
inşallah kızımın odasını gönlümce süsleyeceğim

kızlar bugünlerde çok yorgun oluyorum şirkette ayakta uyuyorum resmen sizde de öyle oluyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…