2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leach alçıdan astar çekersen en kolay yoldan halledersin
ama yok uğraşacağım dersen çok kat boya sürmen gerekir. malesef bildiğim çözümler bunlar.

:kedi: :kedi: kız o da hamıle kımse uzulsun ıstemıyorum, o da uzmesın onu da uzmesınler, hepımız can taşıyoruz. kapatalım artık bu konuları, o da anlamıştır hatasını umarım

sana benden yıldızlı öpücükkk opuyorumnanaktan

Oluyor canım bu arada facede gruba biri eklemiş ama ben tanımadığımdan onay vermedim siz bir bakın diyecektim onay için adını duvara yazdım
hmm baktım ben de tanımıyom..
buradan biriyse gruba girmek isteyen
ya şimdi konussun ya da sonsuza kadar sussun sempatiksalakcinni

ben tam takip edemedim topiği noluyor anlamdım..
mayıs annesi topiğine de gidiyorum..alınmayayım dimi.....:))

Yok canım senin alınmanı gerektiren bi konu.

Ben onu hic icmemistim gecen siz bahsedince aldirmistim
ictim ama inan icemedim o neydi ya oyle tadi bi tuhafti.
bilmiyorumkismile

Sensi limon sık iç canım içine soda limon ımmmmm çok severim. İçinde kalsiyum, mineraller falan olduğundan sana da faydalı. galiba krampa da etkili bana hiç girmedi henüz kramp hergün 1 şişe içmeye dikkat ediyorum ben

:kedi: :kedi: kız o da hamıle kımse uzulsun ıstemıyorum, o da uzmesın onu da uzmesınler, hepımız can taşıyoruz. kapatalım artık bu konuları, o da anlamıştır hatasını umarım

olumunekankayizsmile
kesınlıkle haklısınkaydirigubbakcemile5

aman zeynep'im, hatasını anlarsa hayatta hep kendı kazanır, bu kadar ınsan konuşuyor burda, kımse kımseyı ıncıtmıyor herkes mutlu mesut yazışıyor, neden ben dıye sormalı ınsan kendıne, değişmeye çalışmalı, bunlar olgunlaşmak için nedenlerdır. neyse ben çok yazdım, artık konuşmayalım dedıgın gıbı. o gun kırıldım ama kapım konuşmak uzlaşmak ısteyen herkese açık, kusluk saçma ve çocukca bırşey bana göre.

kıslar ben yemeğe kaçar hazır kendşme yemek ısmarlatıcak birilerini bulmuşken kaçırmayayımmmmmmmm çok kaynatmayın öpüyom hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan

sanırım topikte zelzele olmuş kaçırmışım o kadar tembel olmuşum ki geriye gidip okuyamıyorum

nasıl gircez grupaa öğretin gireyim benn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…