arciiiiiiiiii sana bişi sorcam, yani meslek icabı sen bilebilrsin diye düşündüm.
şimdi biz önceden hobi odası yaptığımız odayı bebek odası yapcaz, ama 2 duvarı koyu mavi, bayaa koyu yani. onu alçı çekmeden kapatabilen bi boya varmıdır, bilgin var mı bu konuda?
fuar ızmırde olackmıs cnm ıstanbuldada oldu ama 4-7 nisandamı ne
:kedi: :kedi: kız o da hamıle kımse uzulsun ıstemıyorum, o da uzmesın onu da uzmesınler, hepımız can taşıyoruz. kapatalım artık bu konuları, o da anlamıştır hatasını umarım
hmm baktım ben de tanımıyom..Oluyor canım bu arada facede gruba biri eklemiş ama ben tanımadığımdan onay vermedim siz bir bakın diyecektim onay için adını duvara yazdım
Oluyor canım bu arada facede gruba biri eklemiş ama ben tanımadığımdan onay vermedim siz bir bakın diyecektim onay için adını duvara yazdım
ben tam takip edemedim topiği noluyor anlamdım..
mayıs annesi topiğine de gidiyorum..alınmayayım dimi.....:))
Ben onu hic icmemistim gecen siz bahsedince aldirmistim
ictim ama inan icemedim o neydi ya oyle tadi bi tuhafti. bilmiyorumkismile
Oluyor canım bu arada facede gruba biri eklemiş ama ben tanımadığımdan onay vermedim siz bir bakın diyecektim onay için adını duvara yazdım
4-7 mi yoksa 7-11 mi??????
geçenlerde de bir arkadaş burada 7-11 demişti...
:kedi: :kedi: kız o da hamıle kımse uzulsun ıstemıyorum, o da uzmesın onu da uzmesınler, hepımız can taşıyoruz. kapatalım artık bu konuları, o da anlamıştır hatasını umarım
face.de grup mu vardı bilmiyorumkismile
yok ben tanımıyorum yada hatırlayamadım
hmm baktım ben de tanımıyom..
buradan biriyse gruba girmek isteyen
ya şimdi konussun ya da sonsuza kadar sussun sempatiksalakcinni
yok ben tanımıyorum yada hatırlayamadım
eğer anlamışsa bencede kapatalım bu konuları. bu arada biraz önce söylediklerinede sonuna kadar katılıyorum ama hata anlama konusunda çok umudum yok biraz daha büyümeye ihtiyacı var çünkü kötü niyetli söylemiyorum
7-11 cnmm eminimm gördüm ilanlarıı
face.de grup mu vardı bilmiyorumkismile
buarada bende 15 hazırn yoksa banada 5 haz gıbımı gelıyor anaauuummbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?