Benim o benimm anca buldum sizi. Face arama yapmıyordu bende de şimdi denedim bulunca grubu katılayım dedim ben de.
Benim o benimm anca buldum sizi. Face arama yapmıyordu bende de şimdi denedim bulunca grubu katılayım dedim ben de.
ahada merhabalar güzel anneler ve kuzenlerimben geldimm
aaa kuşum...Benim o benimm anca buldum sizi. Face arama yapmıyordu bende de şimdi denedim bulunca grubu katılayım dedim ben de.
kızlar site gelip gidiyorrrrrrrr sizdede oluyomu ??
ama ilk ismim yazmıyo face de..aaa kuşum...
orada kim kimdir başlıgından bizim kim oldugumuza bak
ordann ekle bizii olumunekankayizsmile
hatta dur ben seni ekliyom
aman zeynep'im, hatasını anlarsa hayatta hep kendı kazanır, bu kadar ınsan konuşuyor burda, kımse kımseyı ıncıtmıyor herkes mutlu mesut yazışıyor, neden ben dıye sormalı ınsan kendıne, değişmeye çalışmalı, bunlar olgunlaşmak için nedenlerdır. neyse ben çok yazdım, artık konuşmayalım dedıgın gıbı. o gun kırıldım ama kapım konuşmak uzlaşmak ısteyen herkese açık, kusluk saçma ve çocukca bırşey bana göre.
Var canım 2010 Haziran Anneleri adı :)
merhaba hoşgeldin........
nasıl gircez grupaa öğretin gireyim benn :))))
Kızlar hassas olunca bende sizlere sormadan onaylamak istemiyırum :) gruba girmek isteyen nick yazarsa :) kolaylıkla onaylarız
aman zeynep'im, hatasını anlarsa hayatta hep kendı kazanır, bu kadar ınsan konuşuyor burda, kımse kımseyı ıncıtmıyor herkes mutlu mesut yazışıyor, neden ben dıye sormalı ınsan kendıne, değişmeye çalışmalı, bunlar olgunlaşmak için nedenlerdır. neyse ben çok yazdım, artık konuşmayalım dedıgın gıbı. o gun kırıldım ama kapım konuşmak uzlaşmak ısteyen herkese açık, kusluk saçma ve çocukca bırşey bana göre.
ben varmıydım orda unuttum aklinialirimsmile a..c..g.. diye biri varmı grupta bak bakiiim bii olumunekankayizsmile
Canım gruplardan arayabilirsin 2010 Haziran Anneleri die ve ekleme talebinde bulunurken burada kullandığın nicki yazarsan hemen onaylarız :)
buldum üyelik onay bekliyor yazıyorr
ben ekledim sini yiurum kendime aklinialirimsmilekızlar bende girdim face onay bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?