kesinlikle yerimden hoplatacak kadar güçlü tekmeler atıyor benim kız da
yapcam askım yapcammmoğlum sevgülüsüne derki lütfen saçlarını sarı yapppp
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileyok bu seferki öyle değil eminönüyle alakalı değil başka bişey ama burda anlatamam malum kişide burayı okuyo olabilir kendiside hamile temmuz annesi olucak ama burnumdan soluyorum ona haberi olsun
Ozellikle kaburgalarimin oraya vuruyor ya birde en cok ondan irkiliyorum.
Sanki bana karsi bi hirsi, ofkesi var da onu cikartiyor mubarek. kaydirigubbakcemile3
yapcam askım yapcammm
şimdi hamileyken uğrasamıyom diee böle yaptımm
yapcam askım yapcammm
yapcam askım yapcammm
ekledim zynp 'im
gel gel olumunekankayizsmilegötür benide ösgee hihoyyyt
ayhh :kedi:Caniiim bence bu renk te sahane yakismis sana, yuzunu nasil guzel ortaya cikartmis.
Gerci guzele ne yakismaz ki diye bosuna dememisler. aklinialirimsmile
öpiiim onu ben bi Şenizbak şimdi aşkım dedinn taklalar atıyor benim ki ,yok ama ben bu çocuğu nasıl zapdetcem 2,5 ay şimdihihoyyyt
ay dimi dimi sempatiksalakcinniKızlar yıne dokturmuşsunuz.Okuyamıyorum.Akşam okurum artık.Şu browni ıntese'den aldım dun.3lü paket ya zor tuttum 3ünüde yememek için.Çok haklıymışsınız ya.Şimdıde yıyom.Valla bayıldımcokacimcoook
Kızlar yıne dokturmuşsunuz.Okuyamıyorum.Akşam okurum artık.Şu browni ıntese'den aldım dun.3lü paket ya zor tuttum 3ünüde yememek için.Çok haklıymışsınız ya.Şimdıde yıyom.Valla bayıldımcokacimcoook
gel gel olumunekankayizsmile
ayhh :kedi:
sensi de bana sarkıyo bilmiyorumkismile
öpiiim onu ben bi Şeniz
f.g.k tam izmirliiii
ayy ismi de güselmiş nan..olmaz sorularım cvp alayım özge topikte seni oğluna isteyen ilk kişi ben olarak sen bizim gelinimizsin ona göreee opuyorumnanaktan kuzey&özge opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?