- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #76.801
duyfer cnm nasıl tam izmirlii gııı beni begenmedinmiiiiiiiiiiiii
kız delü bir izmirli birine tam izmirli dediyse beğenmiştir niye beğenmesin . Ama yanılmış işte sen izmirli değilsin oysaki. duyferrrrrrrrrrrr bu güneş İzmire gelin geldi canım izmirli değil
ayy bayılzamm şimdi kız izmirin kızları güzellikte meşgurdur bi iltifat ettikk delirttin beniii ay açıkça yazıyorum güzel kızsın tam beklediğim gibiiiiiiiiiiii
kız delü bir izmirli birine tam izmirli dediyse beğenmiştir niye beğenmesin . Ama yanılmış işte sen izmirli değilsin oysaki. duyferrrrrrrrrrrr bu güneş İzmire gelin geldi canım izmirli değil
anaammm yirim onu beennn Şenizanasına bak kıznı al derler ama tuğberkin yavuklusu bizim bacımız olur biz en iyi si bekleyelim senin boşanmanı uzun olursa olsun biz beklerizz artık isişten geçti benim oğlum körkütük aşık sanaaa
dur beni yönetici yapmıs mexekızlar facede alalede yazmayın ısmımı valla yakalancam görumceme neyım dövecem sızı sonra alsanaalsanasmile roman gıbı okucak hayatımı arayıp duruyo zaten kk da
izmirin kızlarıı şarkımızda unutmaaa yani derler ya izmirtin kızları güzle diyee ayy illaa açık açık yazdırcannn
bi anlatamadımm kii .yaa demek izmirli değillll :gitme:
anaammm yirim onu beennn Şeniz
dur beni yönetici yapmıs mexe
silebilirsem sileyim o yazıları
bi bakayım da
hee ama ben izmirli deilm ankara kayserı karısımı bişeyım ama teşekkr edermm sizin guzellıgnzzz
temembana toplantıya geldiler gideyim bari özgeeeeee elhim gelir enler muhabbetine başlarsanız çağrı atta kısa keseyim toplantıyı
bende izmirliyim zaten anlamışsınızdır, çok guzelım havam var benım, kugu gıbıyım ALLAHım nazarlardan korusun beni yarbbım peh guzelım bayanssulusmile
yaa ondan anlamadı zaten :roflol::roflol::roflol:
bende izmirliyim zaten anlamışsınızdır, çok guzelım havam var benım, kugu gıbıyım ALLAHım nazarlardan korusun beni yarbbım peh guzelım bayanssulusmile
lötfen sıl yAWRIM valla okuyup dururlar sonra gelmişimi geçmişimi,
sadece sen değil ben de bayılcam burda ay güneş kız sana güzelsin demek istedi akannehir
sildim kurucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?