2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa elhamra nerde kızlarrrrrrrrr?? Hani grubun enlerini seçecek ti?????

ben artık ondan yemiyorum magnuma dadandım bu ara magnum beyaz cokacimcoook

Ben sizi geriden takıp edıyorum ya.Anca dur magnumun neyı peki.Ben keki hiç sevmezdım.Ama hamıleleıkte en kotu kek bıle olsa yıyesım gelıyo.Çok ilginç geliyo.Zararlıdır dıyede yıyemıyom fazla.Kendım yapsam en son üniversite zamanı yaptım kek heralde.Bendekı durum vahim yani.kaydirigubbakcemile3

duyfer cnm nasıl tam izmirlii gııı beni begenmedinmiiiiiiiiiiiii

klava:klava:klava:klava:

len neler okuyorum burda..
sen kımseylen evlenemezsın elh bıze yuzuk takıp nıkahına almadımı..
gelınımıde kımselere bırakmam ogluma namıs cınayatımı ısletcen

bende o reklama sınır oluyorum, şu kadınlarda dudakları ırı gösterme hastalıgı var ya acayıp komık oluyorlar. oyle çikolata yıyen bırı var mı acaba dunyada..yapay yapay

duyfer cnm nasıl tam izmirlii gııı beni begenmedinmiiiiiiiiiiiii

kız delü bir izmirli birine tam izmirli dediyse beğenmiştir niye beğenmesin . Ama yanılmış işte sen izmirli değilsin oysaki. duyferrrrrrrrrrrr bu güneş İzmire gelin geldi canım izmirli değil

sempatiksalakcinni

anamm yakalndık :kedi:

anasına bak kıznı al derler ama tuğberkin yavuklusu bizim bacımız olur biz en iyi si bekleyelim senin boşanmanı uzun olursa olsun biz beklerizz artık isişten geçti benim oğlum körkütük aşık sanaaa

kızlar facede alalede yazmayın ısmımı valla yakalancam görumceme neyım dövecem sızı sonra alsanaalsanasmile roman gıbı okucak hayatımı arayıp duruyo zaten kk da

bana toplantıya geldiler gideyim bari özgeeeeee elhim gelir enler muhabbetine başlarsanız çağrı atta kısa keseyim toplantıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…