2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok dimedi saka yapti hamburger falan yokk sempatiksalakcinni
Benn hamile kalali en fazla 2 kez yemisimdir ondada ilk aylarda as erme dönemimde boshayallersmile
didi didi gördümcokacimcoook

ama bızım buraya mc nın servısı yok aksam kocıse solesem eve getırene kadar buz gıbı olur
sımdı ben nerden bulcam baska bıyerın hamburgerınıde sevmem kı..
ayy napcam sımdıkk
aksamda kocıs mutfagın dolabını sılcek benı goturemezkı off oıfffffff

SILA_M;12335649 [COLOR="Red" .!.:
Hamilelikte fast food tüketimi bebeklerin zihinsel gelişimi olumsuz etkiliyor. Bu nedenle, hamileler ve süt veren annelerin patates cipsi, 120 santigrat derecenin üstündeki sıcaklıklarda kızarmış patates ve yüksek ısıda fırınlanmış gıdalardan uzak durmaları gerekiyor.
[/COLOR]
[/B]

:umursamaz:

hamburger mi didincokacimcoook

didim vallanacokacimcoook
Iste o yuzden birincide hem hamile hemde manken gibi olmanin tadini cikar.Niye benim karnim cikmiyo niye böyleyim ben diye gereksiz kuruntular yapip zehir etme kendine hamileligini aklinialirimsmile
Aslinda sen bizlerden cok sanslisin herkes hamileyken top gibi gezer ama manken gibi gezemezz sempatiksalakcinni

hamile gibi hissetmek istiyom kendimi
ondan gıaklinialirimsmile
belli baya baya ama o kaada diil
cnm karnı çok çıkmadığı ama bebeğin normal olduğu durumlarda hep öyle söylenir.tam açıklamasını bilmiyorum ama sorucamyerimseniben
2 tanemi karnımız var ihiihihi
Yok dimedi saka yapti hamburger falan yokk sempatiksalakcinni
Benn hamile kalali en fazla 2 kez yemisimdir ondada ilk aylarda as erme dönemimde boshayallersmile
dedim vallada dedim billada didim
Hamilelikte fast food tüketimi bebeklerin zihinsel gelişimi olumsuz etkiliyor. Bu nedenle, hamileler ve süt veren annelerin patates cipsi, 120 santigrat derecenin üstündeki sıcaklıklarda kızarmış patates ve yüksek ısıda fırınlanmış gıdalardan uzak durmaları gerekiyor.

bende bi oturuşta 2 tane yedim hep mc te
üstüne birde sundae ooohhhihihi

didi didi gördümcokacimcoook

ama bızım buraya mc nın servısı yok aksam kocıse solesem eve getırene kadar buz gıbı olur
sımdı ben nerden bulcam baska bıyerın hamburgerınıde sevmem kı..
ayy napcam sımdıkk
aksamda kocıs mutfagın dolabını sılcek benı goturemezkı off oıfffffff

En iyisi bundan sonra zararli seylerin adini anmayalim burda.
ispanak deyin brokoli deyin sebzelerden meyvalardan bahsedin kizlarr.

selamlar kızlar dün giremiyodum siteye bugün açılmış ne oluyoki

En iyisi bundan sonra zararli seylerin adini anmayalim burda.
ispanak deyin brokoli deyin sebzelerden meyvalardan bahsedin kizlarr.

onlardanda cekıyo arasıra canım ama hamburger gozlerımı yerınden fırlattıı:1shok:

Benim doktorum kafanı kırarım fast food yersen dediiiiiiiiiiiiiiiii.

niye kimsenin sesi çıkmıyo ben geldim diyemialsanaalsanasmile

benim oglumda istiyo hamburger sırf oyuncagı için bende yasakladım en sonunda hamburger ekmegi alıyoruz köftesinide kendim yapıyorum tost makinesinde kızartıyorum en azından içinde ne oldugunu biliyorum baya oyalıyo onu ve beniolumunekankayizsmile

slm kızlar
Benimde canım 7 aydır hamburger çekiyor ama hala yiyemedim fırsatım olmadı. Doktorum canın istiyosan ayda bir kere yiyebilirsin dedi.

of kızlar ya kalkıp evi yemizlemem lazım hiç canım istemiyo bugün keyfim yok sabah tartıldım 6 kilo almışım toplamda 10 kiloyla tamamlayabilsem şu hamileligi ayaklarım da şişmeye başladımafoldumben

of kızlar ya kalkıp evi yemizlemem lazım hiç canım istemiyo bugün keyfim yok sabah tartıldım 6 kilo almışım toplamda 10 kiloyla tamamlayabilsem şu hamileligi ayaklarım da şişmeye başladımafoldumben

Ben bir odayı temizleyip gelip size bir laf atıyorum öyle daha kolay oluyor gercı saat 1 den beri uğrasıyorum :D arına misafirim var yatılı.. Eşimde yok yarın aksama kadar :(..

Bu arada bende şimdi 10 kg dayım ama asıl bu aylardan sonra almaya basşarsın dedıler bana korktum. Ben 27-28 haftalık oldum

Back
X