2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah pc fotoğraf makinamı gördü bende eşimle cicilerin resimlerini çektimkaydirigubbakcemile3 yeni bitti
ohh bol bol eklenecek

Sanırım hizliresim.comu çökerttik, açılmıyor kaydirigubbakcemile3

ayy gideyim de şu kocamın horlamasına bir son vereyim
sonra da kahvaltı olaylarına girişeyim

slm annişler bebişlerr.........nasılsınızzz?????

kızlar gunaydınnn bende kalktım bı duş aldm gece hep terlemişim nedense hem usuyorum hem terliyorum:) ama dusumu aldım rahatladım kocamnda hala horulhorul uyuyorrr ofyaa acıktım kaldrym kahvaltı yapalım dıyorum ama onn kalkacak halı yok gibi

bende pazara gittim pazardan geliyorum birazdan arkadaşlarla pikniği gidevceğiz daha pasta börek yapacağım ayrıca çok güzel hava var burda

selam
dıger topıkte cıcılerınıze baktım bıde buaraya geleyım dedim cıkmadanaklinialirimsmile
hepsı cok sekerler ıyı gunşlerde kullansınlarbayanssulusmile
arcmınım resımlerın super canımcım.
asya hanıma maasallah..
sanada tabıkıdeopuyorumnanaktan

Selam kızlar size soracağım bişey var. Bende 50 grlık test sonucu 177 çıktı ve doktor bir diet verdi ve tekrar 50 grlık olarak ölçelim dedi.
Bu ciddi bir durum mu ?? aranızda da böyle yüksek çıkanlar oldu mu??

yogun bı oazar gununden herkeslere merhabaa...
bugun boyaya basladık aslında dun gece basladık..
bende mutfakta son kalan ıslerı yapıyorum cok yoruldum.
aksaustu uklayla yuruyuse gıtces.
umarım halım kalır
yada ısım bıtmesede kacıcam bananee

al benden de o kadar bizde boyaya başladık. ortalık birbirine girdi. heryer heryerde :))
evi sildim süpürdüm canım çıktı. şimdi oturdum artık ne yapayım ortalık dağınık kalsın yavaş yavaş toplarım

teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

burada da bazı arkadaşların yüksek çıktı. doktor diyet vermeden önce 100 gr lık şeker yüklemesi yaptırdı onun sonucuna göre diyet verdi
ama yurtdışında yaşıyormuşsun uygulama farklı olabilir canım o yüzden birşey diyemeyeceğim

Teşekkürler canım cevabın için.. burada 3 aylıkken ilk ölçüm yapıyorlar o zaman 136 çıkmıştı ve şimdi ölçüm yapılmadan 1 hafta önce ben sürekli çikolata falan yiyordum bebek daha çok hareket ediyor diye sanırım doktor test sonucunu bu çok tatlı yememin etkilediğini düşünüyor onun için..acaba ben de beklemeden 100 lük test yaptırıp emin mi olsam acaba??

valla bilemiyorum ki canım sen doktorun ne diyorsa onu yap bence.sonra aranı bozulmasın benim yüzümden aklinialirimsmile

selam kızlar cumadan beri ne var neyok okuyamadım
dün biz gittik kızımızın odasını aldık yani siparişi verdik
24 nisanda teslim ediyorlar öğlen park yatağımız geldi
ama salak herifler büyük göndermişler gelip değiştirecekler off deli oldumm
dün çok yorulduk dün odayı aldıktan sonra eşimle bahausa felan gittik ordan koçtaşa
oda kapılarımız değişecek canımız çıktı ağrıdan öldüm valla ....
şimdi yemek yapıyorum daeyle yürüycez güya ama sanırım yağmur yağıyo şuanbilmiyorumkismile

odanız hayırlı olsun uklacım. modadaki dediğin mobilyacıdan mı aldın oda takımını ??
bizim evde de tadilat var odalar değişiyor öldüm yorgunluktan.
sizin dae ile yürüyüş fikriniz yatar bence burada da yağmur başladı sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
slm arkadaşlar, sabah hava çok guzeldı eşimle mangal yapalım kafayı dagıtalım dedık, tam mangalımızı yaktık keyıf yapçaz yağmur başladı, ınatla yedık köftelerımızı çayımızı da arabanın içinde içtik eve geldık. elımızden kurtulamadı mangal sefası. bu da degışık bır anı oldu işte bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…