açımm özgeeeeeeeeeeeeeee ne yicemm
yok canım oradan almadıkodanız hayırlı olsun uklacım. modadaki dediğin mobilyacıdan mı aldın oda takımını ??
bizim evde de tadilat var odalar değişiyor öldüm yorgunluktan.
sizin dae ile yürüyüş fikriniz yatar bence burada da yağmur başladı sempatiksalakcinni
domates, peynir, salatalık, yumurta bilmiyorumkismile
o zaman beyaz peynirli domatesli tost bilmiyorumkismileişyerindeyimm burdaaa yok böyle şeyler yok sanayi tarzı yer burasııı
işyerindeyimm burdaaa yok böyle şeyler yok sanayi tarzı yer burasııı
günaydın bebekimGünaydın kızlarrr
ay evet ya :sinifsinif:Günaydın yeni gelen kuzular, Pazartesi sendromuna çok uygun bir hava var bu sabah mafoldumben
Patatesli ev böreği kaydirigubbakcemile3
Bizim burdaki pastane süüpper yapıyor
o zaman beyaz peynirli domatesli tost bilmiyorumkismile
al kıs al çok kullanışlı..özgee senin bebek şekerlerini çok beğendim, sanırım ben de aynısının mavisini alcem sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmilehımm bu olabilir sağ ol gelinimm
al kıs al çok kullanışlı..
şekerlerini de mayıs ayında alcam.. bi pembe bi beyaz şeker atcam içine sempatiksalakcinni
yok nan nesi bozulcakyani tam olarak bilmiyorum ama şekeri yenince bozulcak bir süs değil dimi yani ben lavanta düşünüyorum süsü bozulmasın diyee şekeri çikolatayı ayrı ytten veririm diye düşündüm
yok nan nesi bozulcak
kendi torba gibi bişi zaten..
içinden şekeri alıcaklar yine böle tulum halinde kalcak..
ben sevmiyom lavanta :umursamaz:
yani tam olarak bilmiyorum ama şekeri yenince bozulcak bir süs değil dimi yani ben lavanta düşünüyorum süsü bozulmasın diyee şekeri çikolatayı ayrı ytten veririm diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?