2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy bu tickerın yeni resmi de pek korkunç yahu..
cabuk geçse şu 1 hafta sempatiksalakcinni

odanız hayırlı olsun uklacım. modadaki dediğin mobilyacıdan mı aldın oda takımını ??
bizim evde de tadilat var odalar değişiyor öldüm yorgunluktan.
sizin dae ile yürüyüş fikriniz yatar bence burada da yağmur başladı sempatiksalakcinni
yok canım oradan almadık
Bizim eve yakın mobilyacılar çarşısı var
Fetih mobilyacılar çarşısı oradan aldık

Günaydın yeni gelen kuzular, Pazartesi sendromuna çok uygun bir hava var bu sabah mafoldumben

özgee senin bebek şekerlerini çok beğendim, sanırım ben de aynısının mavisini alcem sempatiksalakcinni

bende patatesli sigara böreği yidim

özgee senin bebek şekerlerini çok beğendim, sanırım ben de aynısının mavisini alcem sempatiksalakcinni
al kıs al çok kullanışlı..
şekerlerini de mayıs ayında alcam.. bi pembe bi beyaz şeker atcam içine sempatiksalakcinni

al kıs al çok kullanışlı..
şekerlerini de mayıs ayında alcam.. bi pembe bi beyaz şeker atcam içine sempatiksalakcinni

yani tam olarak bilmiyorum ama şekeri yenince bozulcak bir süs değil dimi yani ben lavanta düşünüyorum süsü bozulmasın diyee şekeri çikolatayı ayrı ytten veririm diye düşündüm

yani tam olarak bilmiyorum ama şekeri yenince bozulcak bir süs değil dimi yani ben lavanta düşünüyorum süsü bozulmasın diyee şekeri çikolatayı ayrı ytten veririm diye düşündüm
yok nan nesi bozulcak
kendi torba gibi bişi zaten..
içinden şekeri alıcaklar yine böle tulum halinde kalcak..
ben sevmiyom lavanta :umursamaz:

yok nan nesi bozulcak
kendi torba gibi bişi zaten..
içinden şekeri alıcaklar yine böle tulum halinde kalcak..
ben sevmiyom lavanta :umursamaz:

süsün özellği bozulmucaksaa gayet iyi mıknatıslımıı

Duyfer lavanta da koysan bi süre sonra atılıyor, maalesef çok az kişi saklıyor.

Back
X