Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben işe dönmücem evde çalışcam yani evde çalışacağım bir iş buldumm. hayırlısı rabbim güç versin dayanma gücü versinnn
evet işte doğru kelime bu
tıslamak![]()
evet meloş 32. haftada gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alınıyor.
anamm az kaldı beee
valla dayana bilirsen ne mutlu sanaa benim oğlan resmenn oturmam istemiyorrr şuann nasıl vuruyor sıkıştım der gibi bide ayaklarım çok şişyor benim yaa resmen kenardaki çıkıntılar kaybolmuş şişmişş
bizim burda birine sordum tam 32+0da gitmek gerekiyormuş, haftasonuna gelirse pazartesi yada cuma halletmem gerekiyormuş, bana biraz sallıyor gibi geldi, sizin fikriniz var mı? :uhm:
ay zaten ordan burdan kesiyolar parayı
bide hiç vermesinler de tam olsun :mymeka:
evet ya :roflol::roflol::roflol:
lovfun nerdeee gelse de tıslasa
bana da sallıyor gibi geldi ama bilmiyorumkismilebizim burda birine sordum tam 32+0da gitmek gerekiyormuş, haftasonuna gelirse pazartesi yada cuma halletmem gerekiyormuş, bana biraz sallıyor gibi geldi, sizin fikriniz var mı? :uhm:
alsanaalsanasmile
akannehir
gÜnaydın kızlar nasılsınız bakalım İzİnlerdne bahsetmıssınız ofyaa bende 37 ye kdr calısmayı dusunuyordum ama nasıl dayanacam bende bılmıyorum gucum var daha sanıyordum ama sıkıldım ben artık su karsımdakı cocuuu gÖrmekten![]()
ay zaten ordan burdan kesiyolar parayı
bide hiç vermesinler de tam olsun :mymeka:
bizim burda birine sordum tam 32+0da gitmek gerekiyormuş, haftasonuna gelirse pazartesi yada cuma halletmem gerekiyormuş, bana biraz sallıyor gibi geldi, sizin fikriniz var mı? :uhm:
valla dayanabılırmıyım bılmıyorum canım.ama evımle işim arası 10-15 dakıka arabayla ve kendım gelıyorum.Ama ilerde zararlı olursa yada şuan zararlımı bılmıyorum kullanmak.Ama eşim geç çıktığından dolayı kendım gıdıp gelmelıyım.Bide tabı sağlık durumu elverir inş. ama işten uzaklaşmak istemıyorum.Bi çok kişide şahıt oldum.ücretsız kullanıp 10 ayı tamamlayanların çoğu işten çıkarıldı sonra.Çünkü uzun bı sure ve mutlaka yerınızı bırı doldurmaya çalışıyo.Bide konuştum ben işyerıyle.Emzirme içn illa 1,5 saat kullanma ıstersen 3 istersen yarım gun gelmezsın dedı saolsun patronum.Evde yakın olunca ona guvendım ama hayat ne gosterır bılmem.bilmiyorumkismile
yok artık yaa akannehiryok canım ya öyle değildir herhalde.
yoksa öyle midir ??
offf günü şaşırırsak ne olacak akannehir
+1Günaydın kızlarrrrrrr. Konumuz yine doğum izni anlaşılan. Bende 37 ye kadar çalışırım diyen ama dönem yaklaşınca bunu beceremeyeceğini anlayanlardanım umarım 35 e kadar dayanabilirim
evet öğrenenler öğrenmeyenlere yazsın bilmiyorumkismileAyy evet ya.. O yüzden iyice araştırmak lazım.. Gıcık oluyorum brn böyle işlere zaten.. Bi sürü bürokratik zırva.. Ama yapcaz mecburen.. Şİmdilik öğrendiğim, 32. haftada rapor alıp işyerine verileceği.. Öğrendikçe yazarım kızlar..
valla dayanabılırmıyım bılmıyorum canım.ama evımle işim arası 10-15 dakıka arabayla ve kendım gelıyorum.Ama ilerde zararlı olursa yada şuan zararlımı bılmıyorum kullanmak.Ama eşim geç çıktığından dolayı kendım gıdıp gelmelıyım.Bide tabı sağlık durumu elverir inş. ama işten uzaklaşmak istemıyorum.Bi çok kişide şahıt oldum.ücretsız kullanıp 10 ayı tamamlayanların çoğu işten çıkarıldı sonra.Çünkü uzun bı sure ve mutlaka yerınızı bırı doldurmaya çalışıyo.Bide konuştum ben işyerıyle.Emzirme içn illa 1,5 saat kullanma ıstersen 3 istersen yarım gun gelmezsın dedı saolsun patronum.Evde yakın olunca ona guvendım ama hayat ne gosterır bılmem.bilmiyorumkismile
boşverin zamanlamayı nasılsa ilk bu işlemiyapacaklardan biri benim benim 32+0 ım 9 Nisan ayın 10unda kendi doktorumla randevum var 12 sindede resmi işleri halletmiş olucam hepinizin günü gelmeden bilgilendiririm sizleri
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok artık yaa akannehir
32+0 da tam şeyettiğimiz saatte gitmemiz gerekiyomuş
yoksa paramızı alamıyomusuz sempatiksalakcinni
Ne vuruyosun be? Geçmiyor zaman, saatleri saymaya başladım, oooof çok sıkıcı :sinifsinif:
hehe özlicen sen o çocuğu sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5
vay çakaalll sempatiksalakcinniEn doğru tarihi doktorunuz bilir kızlar.. Ben doktoruma sordum. Benim sezeryan olacağı için 1 hafta önceden verelim raporu dedi mesela.. Ben 31 de gideceğim, 32 diye rapor alacağım..
ücretsiz izinde işten çıkarılmamaları lazım...ama doğum yapana böyle bi hak tanınmış sonuçta...bazı özellerin kuralları farklı olabiliyo.ben sözleşmeliyim.6 ay kullanabilirim.