elhhh bİ topİcmİ acsam ızmır bulusması dıye acaba bakalım bİzİ takan olacakmı İzmİrlİlerdenn:)
heh eheheh bosuna ugrasmayın
ben takarım sizi sempatiksalakcinni
kim şikayet etti acaba alsanaalsanasmile
Allah elime düşürmesin diyorum
bundan sonra
arkadaş önüne gelen şeye topic açtıgı için biz açamıyoz..stella CIA ajanı gibisin maşallah sempatiksalakcinni
bu arada odan gelmiş eklesene resimlerini bakalım
stella CIA ajanı gibisin maşallah sempatiksalakcinni
bu arada odan gelmiş eklesene resimlerini bakalım
eveeeett
ENleri seçelim
haftanın beleşçişi....özgecay(gelsin hediyeler tüüüü bizim sıfatımıza valla)
haftanın kaynanaperveri....daemon
haftanın bakış açısı....zeynep
haftanın karunu....gülkurusu(mutfaklar o biçim anasını satim)
haftanın ansuruklusu....melmea
haftanın dobrası...sensi
haftanın olgunu...sevra
haftanın konuşanları tahtaya yazanı...ukla
haftanın izinle kafayı bozanı...duyfer
haftanın tıssss'ı.....lovfun
haftanın dekoltesi...celin
haftanın answer the question 'ı...sonsuzhayal
haftanın mesaide koca bekleyeni....archimim
haftanın ineki.....guneşim
arkadaş önüne gelen şeye topic açtıgı için biz açamıyoz..
ben de 2010 haziran annelerinin totoları diye aççam oraya eklicem göbegi totoyu..
bide haziran annelerinin ordan burdan buldukları eski şeyler diye açacam, oraya alınanları eklicem
guzum dediğim gibi ben bu sitede bebişimden sonra duruldum aklinialirimsmile
cık eklemiyecem zaten modelini internetten göstermiştim aynısı
daha çok eksiğim var hepsi bitsin öyle ekleyecem boshayallersmile
sempatiksalakcinnimisafir iki oldusempatiksalakcinni
ben de oda yerleştirme işim bitsinguzum dediğim gibi ben bu sitede bebişimden sonra duruldum aklinialirimsmile
cık eklemiyecem zaten modelini internetten göstermiştim aynısı
daha çok eksiğim var hepsi bitsin öyle ekleyecem boshayallersmile
onuda siz bulcanısbilmiyorumkismile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
süper olmuş elhim ama senin ismini göremedim ben ???
mrb kızlar nasılsınız son gelişmelerimi yazayım cuma kontolüm vardı bebk çok iyimiş gelişimide iyi dedi dr 2 hafta daha içerde tutabilirsek daha kolay toparlanır doğum sonrası diyor
nst ye girdim her zaman kasılan ben o gün iyidim dr a dedim bugün ağrım ve kasılam yok yiyim diye ama genede bağladı çok az kasılma çıktı azda sancı var dedi ama doğum ağrısı değil dediler zaten iyidim o gün önümüzdeki hafta tekrar çağırdı 2 dr bakıp karar verecek ilaçlarıma 30. haftada tekrar ayarlanacaktı haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
süper olmuş elhim ama senin ismini göremedim ben ???
mrb kızlar nasılsınız son gelişmelerimi yazayım cuma kontolüm vardı bebk çok iyimiş gelişimide iyi dedi dr 2 hafta daha içerde tutabilirsek daha kolay toparlanır doğum sonrası diyor
nst ye girdim her zaman kasılan ben o gün iyidim dr a dedim bugün ağrım ve kasılam yok yiyim diye ama genede bağladı çok az kasılma çıktı azda sancı var dedi ama doğum ağrısı değil dediler zaten iyidim o gün önümüzdeki hafta tekrar çağırdı 2 dr bakıp karar verecek ilaçlarıma 30. haftada tekrar ayarlanacaktı haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
anam şitallayı unutmuşum:ecrin_bebek:
lülülülülülübak utanmaza. neyse haftaya odam gelsin bende eklemeyeceğim. meraktan öldüreceğim hepinizi sempatiksalakcinni
anam şitallayı unutmuşum:ecrin_bebek:
eveeeett
ENleri seçelim
haftanın beleşçişi....özgecay(gelsin hediyeler tüüüü bizim sıfatımıza valla)
haftanın kaynanaperveri....daemon
haftanın bakış açısı....zeynep
haftanın karunu....gülkurusu(mutfaklar o biçim anasını satim)
haftanın ansuruklusu....melmea
haftanın dobrası...sensi
haftanın olgunu...sevra
haftanın konuşanları tahtaya yazanı...ukla
haftanın izinle kafayı bozanı...duyfer
haftanın tıssss'ı.....lovfun
haftanın dekoltesi...celin
haftanın answer the question 'ı...sonsuzhayal
haftanın mesaide koca bekleyeni....archimim
haftanın ineki.....guneşim
Elhamra haftanın izleyip bi trlü yazamadığı olarak listeye girmek istyom
Litfen amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?