ay ben bayıldıum bunaaaaa çok cici görüniyiiiii
ben çıkıyorum kızlarrr
vukuat olmasın litfenn
işte böğle aklinialirimsmile aklinialirimsmile Şeniz
fiyatıda cok uygun kumaşıda guzlseee şirin bişi gıbı geldı bana gerçi ben artık kara degstrmcm buhaftaaa o begendıgımı alcm gelcm ınss
hadi ya yakından gidip görmek gerek o zaman sanki diğer model daha kullanışlı gibi ön barı olmayan bilmiyorumkismile
olmaz olmaz merak etme
gözün arkada kalmasın
ben çıkıyorum kızlarrr
vukuat olmasın litfenn
aklinialirimsmilevalla bilemem tam vukuat saati :)
Evet dedigim gibi bi arkadasim cocugu 4 yasinda iken bile kullandi Lite Way'i.
Gercekten cok kaliteli, hafif ve kullanimi kolay arti fiyati da cok uygun.
Aramizdaki zengin olmayanlara duyurulur hehe. kaydirigubbakcemile2
valla bilemem tam vukuat saati :)
slm ukla yazdıklarını okudum siteye noldu anlamadım.Bende sana katılıyorum kimse kimseyle muhabbet etmek zorunda değil ayrıca haziran anneleri arasındaki muhabbetin belli kimseler arasında döndüğüne inanıyorum.Bende çalışan bi hamileyim her dakkika müsait olamıyosun hepimiz aynı dönem hamile olduğumuz içinde bazı endişelerim oldup soru sorduğum zamanlar oldu ama dönüt alamadığım zamanlar çok oldu o nedenle bencede daha duyarlı olmak gerekiyor........
slm kızlar.birşey soracağım bu ana kucakları yeni doğduğundan itibaren kullanılır deniliyor ama bana yinede içi çok çukur gibi geliyo.acaba böyle birşey almalımıyız?
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=305661&productid=oyunsevi6273#tablnk
Ben de beşikden vazgeçip bundan mı alsam
Ay karar verme yeteneğim gelişmemiş benm ya
Kızımı görmeye gittim ben de bugün. 1.385 gr ve yaklaşık 37 cm olmuş minik kuzu ama ilk defa yüzünü göstermedi bize. O kadar da hevesle gitmiştik daha da belli olur artık yüzü diye hayal kırıklığı yaşadık.
Çok komik bir de saçları çıkmış doktor gösterdi tüycük tüycük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?