2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben bayıldıum bunaaaaa çok cici görüniyiiiii

fiyatıda cok uygun kumaşıda guzlseee şirin bişi gıbı geldı bana gerçi ben artık kara degstrmcm buhaftaaa o begendıgımı alcm gelcm ınss

ben çıkıyorum kızlarrr
vukuat olmasın litfenn

hadi ya yakından gidip görmek gerek o zaman sanki diğer model daha kullanışlı gibi ön barı olmayan bilmiyorumkismile

Evet dedigim gibi bi arkadasim cocugu 4 yasinda iken bile kullandi Lite Way'i.
Gercekten cok kaliteli, hafif ve kullanimi kolay arti fiyati da cok uygun.

Aramizdaki zengin olmayanlara duyurulur hehe. kaydirigubbakcemile2

slm ukla yazdıklarını okudum siteye noldu anlamadım.Bende sana katılıyorum kimse kimseyle muhabbet etmek zorunda değil ayrıca haziran anneleri arasındaki muhabbetin belli kimseler arasında döndüğüne inanıyorum.Bende çalışan bi hamileyim her dakkika müsait olamıyosun hepimiz aynı dönem hamile olduğumuz içinde bazı endişelerim oldup soru sorduğum zamanlar oldu ama dönüt alamadığım zamanlar çok oldu o nedenle bencede daha duyarlı olmak gerekiyor........

ayy hadi diğerleri sizde çıkın
bi ders çalıştırmadınız guclubacismile

:tomato:

Evet dedigim gibi bi arkadasim cocugu 4 yasinda iken bile kullandi Lite Way'i.
Gercekten cok kaliteli, hafif ve kullanimi kolay arti fiyati da cok uygun.

Aramizdaki zengin olmayanlara duyurulur hehe. kaydirigubbakcemile2

o zaman ben bu modele haftasonu b gidip bakıyım en iyisiyerimseniben

Merhaba kızlarrrr...

anca gelebildim bugün biraz baktım da ortalık karışmış biraz sanırım yine.

Amannnn boşverin gitsin bence.

Kızımı görmeye gittim ben de bugün. 1.385 gr ve yaklaşık 37 cm olmuş minik kuzu ama ilk defa yüzünü göstermedi bize. O kadar da hevesle gitmiştik daha da belli olur artık yüzü diye hayal kırıklığı yaşadık.
Çok komik bir de saçları çıkmış doktor gösterdi tüycük tüycük :)

valla bilemem tam vukuat saati :)

yok ben yoruldum bugün

canım uklanın bahsettiği olay çok farklı .şimdi anlatması uzun sürer neyse
yant alamadığın sorulara gelince demek ki insanların o konuda bir fikri yok o yüzden cevap yazmamışlardır.
yoksa bildiğimiz bi konuda neden yardımcı olmayalım.

Ben de beşikden vazgeçip bundan mı alsam
Ay karar verme yeteneğim gelişmemiş benm ya

valla cnm cok dusunnce ınsan karasız kalıyor bende enson aynı dusncedydım ukla bişi söledi tamam dedım kesın park yatak alcam ama nededı ınan hatrlamıyorumsempatiksalakcinni ama katlanabılr tasınablr falan hanı ılerde katlar saklarsın falan ee buyuk boyda almazsın kucuk boy alırsın bence park yatak mantıklı tabi son karar senin

ya arkadaşlar yemek saati yaklaşıyor yine ne yapıcaksınız akşama hadi fikir verin banada

maşallah kuzuna, ultrasonda saç belli oluyormu
enem belki bidahakine benimkininde gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…