2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar resmi kaldırıyom kuzuma nazar değmesin:asigim:

biz de tam olarak anlayamadık. tıpkı sılanın anlattığı gibi. gidenler de var ama gönderilenler de var

cok sohbetlerde olamıyorum ama takıp edıyordum herkes cok aktıftı ...sasırdım bende herkesı kapsama alanı dısındaykende...
ama hala heyecanlı anne adayları var benım gıbı ne guzel
guclubacismile

son masallahıda ben dıyım gercekten bır prenses...allah nazarlardan kotuluklerden korusun onu...e bız yakınız bı ara benım oglum dogunca ıstemeye gelırız :)))) :teytey:

iç güveysi verirsen alırız:roflol:roflol:

cok sohbetlerde olamıyorum ama takıp edıyordum herkes cok aktıftı ...sasırdım bende herkesı kapsama alanı dısındaykende...
ama hala heyecanlı anne adayları var benım gıbı ne guzel
guclubacismile

canım ben de takip ediyodum ama pek yazmıyodum. sen de sık sık gel. son ayı birlikte bulalım. destek olalım birbirimize:CüvCüv:

Ben bugun buyuk oglusumun ilk 3 ay icin olucak cicilerini cikardim.Yikadim serdim bi guzel mis gibide kokuttum.Kurusunlar utuleyip yerlestircem yavas yavas.Simdi kendimi iyi hissediyoken yapim yoksa son ayda iyice agirlasir yapamam biseyy
Sakin cok kiyafet almayin ilk 1-2 ay idare etcek kadar alin sonrasina bebisinizle gider eksikler oldukca alirsiniz.

ne demek yani anlamadım. kullanıcı panelini tıkladım tesadüf çıktı. popüler bi konu olduğundan mıbilmiyorumkismile

canım kullanıcı paneli.

mesajlarını profilini falan takip ediyosun. eğer bi konuya abonelik yaparsan orda çıkıyo falan. bi çok yere kısayoldan ulaşmanı sağlayan bi yer.

canım ya haklısın ne iyi yapmışsın. hangi deterjanı kullandın peki. özel bişey aldın mı

yani başka bi topik mügenin programını takib edip yorum yazıyolar

kızlar ben yatıyom iyi geceler kızım uyandıa.s.

canım ya haklısın ne iyi yapmışsın. hangi deterjanı kullandın peki. özel bişey aldın mı

Bebege özel deterjanmi diye soruyosan yok canim bana gereksiz geliyo böyle seyler.Ilk oglumdada kendimize ne kullandiysam onu kullandim sukur biseyde olmadi.
Bide ben suna cok inaniyorum nekadar uzerine duser dikkat edersen o kadar tersine oluyo.
Ben zaten kendi camasirlarimizi sivi makine deterjani ile yikiyorum cokta memnunum.Toz deterjanlar leke birakabiliyo bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…