biz de tam olarak anlayamadık. tıpkı sılanın anlattığı gibi. gidenler de var ama gönderilenler de var
amcamın kızının adı iremsukaydirigubbakcemile5
kızlar resmi kaldırıyom kuzuma nazar değmesin:asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
kızlar bu nedir tam olarak anlamadımbilmiyorumkismile
son masallahıda ben dıyım gercekten bır prenses...allah nazarlardan kotuluklerden korusun onu...e bız yakınız bı ara benım oglum dogunca ıstemeye gelırız :)))) :teytey:
cok sohbetlerde olamıyorum ama takıp edıyordum herkes cok aktıftı ...sasırdım bende herkesı kapsama alanı dısındaykende...
ama hala heyecanlı anne adayları var benım gıbı ne guzel
guclubacismile
kızlar resmi kaldırıyom kuzuma nazar değmesin:asigim:
bandırma susurluk yakındı hanıı :))) ortada bulussakiç güveysi verirsen alırız:roflol:roflol:
mügenin programı takib edenleriçin nerden buldun bakim bunuolumunekankayizsmile
elımden geldıgınce buradayım artık merak etmeyın... :) opuyorumnanaktancanım ben de takip ediyodum ama pek yazmıyodum. sen de sık sık gel. son ayı birlikte bulalım. destek olalım birbirimize:CüvCüv:
ne demek yani anlamadım. kullanıcı panelini tıkladım tesadüf çıktı. popüler bi konu olduğundan mıbilmiyorumkismile
canım kullanıcı paneli.
mesajlarını profilini falan takip ediyosun. eğer bi konuya abonelik yaparsan orda çıkıyo falan. bi çok yere kısayoldan ulaşmanı sağlayan bi yer.
Ben bugun buyuk oglusumun ilk 3 ay icin olucak cicilerini cikardim.Yikadim serdim bi guzel mis gibide kokuttum.Kurusunlar utuleyip yerlestircem yavas yavas.Simdi kendimi iyi hissediyoken yapim yoksa son ayda iyice agirlasir yapamam biseyy
Sakin cok kiyafet almayin ilk 1-2 ay idare etcek kadar alin sonrasina bebisinizle gider eksikler oldukca alirsiniz.
yani başka bi topik mügenin programını takib edip yorum yazıyolar
kızlar ben yatıyom iyi geceler kızım uyandıa.s.
canım ya haklısın ne iyi yapmışsın. hangi deterjanı kullandın peki. özel bişey aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?