2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

marketlerde bulursun canım. hadi bakalım güzel bi uyku çekin. yarın da yorma bebişi. yazık ya kıyamam ona:asigim:

gerçekten mi yerim minik topuğunu ya:asigim:
sorma çok edepsiz olacak :)

iyi geceler kolay gelsin yarın

tüm gün meyve yemedim bi portakal aldım geldim mutfaktan onu yedim şimdi uyurken de kalsiyum ilacını içecem. balık yağı kullanan var mı aranızda

orda kimse yok mu balık yağı olayını ayrıntılı olarak konuşuruz ya önemli bi konu

neyse bana müsade herkes gitmiş tatlı rüyalar kıslar boshayallersmile

cadılar niye yatmadınız günaydın :icecream:

günaydın kızlar selam veren kaçmış napıyonuz bu cadılar şimdi uyuyodurkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar selam veren kaçmış napıyonuz bu cadılar şimdi uyuyodurkaydirigubbakcemile

günaydınn he kıs walla tabii gecenin 1 ine kadar baya bi kaynatılmış. :dilcikar: uyuyolardır. işteyim bende sen naptın?

Son düzenleme:
bizde iyiyiz ne yapiym walla şuan işteyim çalışıyorum.hamilelik olduğu için iş konusunda fazla yüklenilmiyor üstüme...ama yinede çok yoruluyorum yaaaa sositososito

haklısın cnm..bende çalışıyordum.işten çıktım.başka bi iş arıyorum derken bebiş geldi bende iş aramayı bıraktım.çalışmıyorum şimdilik..bebekten sonra istiyorum kısmetse çalışmayı.bebek kendini biras toplasın anneme bırakırım.ama tahmin edebiliyorum çalışan anne adayları için yorucudur çalışmak iş her ne kadar zahmetli olmasada.bedenimiz dayanmıyor dinlenmek istiyor..özellikle son aylara doğru..nede olsa doğum iznine çıkarsın cnm yakın zamanlarda yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…