kızlar ben yatıyom iyi geceler kızım uyandıa.s.
bandırma susurluk yakındı hanıı :))) ortada bulussak
kızlar ben yatıyom iyi geceler kızım uyandıa.s.
Bebege özel deterjanmi diye soruyosan yok canim bana gereksiz geliyo böyle seyler.Ilk oglumdada kendimize ne kullandiysam onu kullandim sukur biseyde olmadi.
Bide ben suna cok inaniyorum nekadar uzerine duser dikkat edersen o kadar tersine oluyo.
Ben zaten kendi camasirlarimizi sivi makine deterjani ile yikiyorum cokta memnunum.Toz deterjanlar leke birakabiliyo bazen.
canım ya haklısın ne iyi yapmışsın. hangi deterjanı kullandın peki. özel bişey aldın mı
kaydirigubbakcemile5
off ya bu gece oğlum çok fena itiyo. ne yediysem hepsi çıkacak gibi midemi itiyo sırtını karnıma yaslayıp babasını mı özledi ki ne??!!
haklısın biz yaptıklaımız sayesinde hassas bir çocuk yaatıyoruz aslında. iyi durulansın yeterzemuszemus
benımde annem gecenlerde organık bebek deterjanı almıs bim lere gelmıs fıaytıda cok uygunmus gosterdı ettı ıkı uc tane almıs benım ıcın ... ısmını hatırlayamadım sımdı ama kotu bır markada degıldı ...
bebekler ıcın uretılen deterjanlar var zaten pıyasada ben onları tercıh edıcem ..sızınde aklınızda olsun bim market varsa yakınlarda bı sorun olmadı
eğer öyle bişey olsaydı benim ki içimden çıkmıştı. aylar sonra biraraya gelebildi yazık babasıyla:ecrin_bebek:
Tabiki canim cocugu nasil alistirisan öyle devam eder.Eger ilk basta özel deterjan kullanir sonra birakirsan tabi alerji olur cildi.Zaten adi deterjani kendimizede kullanmam.Piyasada cok iyi deterjanlar var hem cocuklarim hemde bizim icin.
Neyse kizlar bende kactim benim oglan uyumadi hala onu yatirim artik iyi gecelerr hepinize karinlarinizi ovup sevin benim icin ben sizin icin sevicemm zemuszemus
roxy canım biliyorum. ben de almayı düşündüm ama bizim burdaki bim de yoktu:çok üzgünüm:
benim kocam değişik şarkılar söylüyo. oğlan içerde deli gibi tepiniyo. babasının sesine çok alıştı.
Tabiki canim cocugu nasil alistirisan öyle devam eder.Eger ilk basta özel deterjan kullanir sonra birakirsan tabi alerji olur cildi.Zaten adi deterjani kendimizede kullanmam.Piyasada cok iyi deterjanlar var hem cocuklarim hemde bizim icin.
Neyse kizlar bende kactim benim oglan uyumadi hala onu yatirim artik iyi gecelerr hepinize karinlarinizi ovup sevin benim icin ben sizin icin sevicemm zemuszemus
merti öp yerime . sonra o da göbüşü öpsün. ben de öpmüş kadar olayımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yeter nannnnn bi çıkayım gösterecem sana kafamçokkarıştı diyosa canım delikafadulden
sanırım ama bılındık bır fırma cıkarıyormus...
onu teyzesine yapıyoteyzesi göbeğime yaslanıp şarkı söyleyince ağzına tekme atıyo :roflol:
tesekkurler ama sonu gelınce nereden bulucam mechulbence çok hoş bişeydi o bir çok anne de tavsiye etmişti. o nu da aaştırmıştım.sempatiksalakcinni iyi günlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?