2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off ya bu gece oğlum çok fena itiyo. ne yediysem hepsi çıkacak gibi midemi itiyo sırtını karnıma yaslayıp babasını mı özledi ki ne??!!

haklısın biz yaptıklaımız sayesinde hassas bir çocuk yaatıyoruz aslında. iyi durulansın yeterzemuszemus

canım ya haklısın ne iyi yapmışsın. hangi deterjanı kullandın peki. özel bişey aldın mı

benımde annem gecenlerde organık bebek deterjanı almıs bim lere gelmıs fıaytıda cok uygunmus gosterdı ettı ıkı uc tane almıs benım ıcın ... ısmını hatırlayamadım sımdı ama kotu bır markada degıldı ...
bebekler ıcın uretılen deterjanlar var zaten pıyasada ben onları tercıh edıcem ..sızınde aklınızda olsun bim market varsa yakınlarda bı sorun olmadı

off ya bu gece oğlum çok fena itiyo. ne yediysem hepsi çıkacak gibi midemi itiyo sırtını karnıma yaslayıp babasını mı özledi ki ne??!!

eğer öyle bişey olsaydı benim ki içimden çıkmıştı. aylar sonra biraraya gelebildi yazık babasıyla:ecrin_bebek:

haklısın biz yaptıklaımız sayesinde hassas bir çocuk yaatıyoruz aslında. iyi durulansın yeterzemuszemus

Tabiki canim cocugu nasil alistirisan öyle devam eder.Eger ilk basta özel deterjan kullanir sonra birakirsan tabi alerji olur cildi.Zaten adi deterjani kendimizede kullanmam.Piyasada cok iyi deterjanlar var hem cocuklarim hemde bizim icin.
Neyse kizlar bende kactim benim oglan uyumadi hala onu yatirim artik iyi gecelerr hepinize karinlarinizi ovup sevin benim icin ben sizin icin sevicemm zemuszemus

roxy canım biliyorum. ben de almayı düşündüm ama bizim burdaki bim de yoktu:çok üzgünüm:

merti öp yerime . sonra o da göbüşü öpsün. ben de öpmüş kadar olayımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler canım. tatlı rüyalar sana ve oğluşlara

merti öp yerime . sonra o da göbüşü öpsün. ben de öpmüş kadar olayımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Mertt bu saat oldu hala tepiniyo babasiylann...
Öperim canim mertimi.Zaten erenimi abisi simdiden öpe öpe bitirdii zemuszemus
Tekrar iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan

bence çok hoş bişeydi o bir çok anne de tavsiye etmişti. o nu da aaştırmıştım.sempatiksalakcinni iyi günlerde kullan canım
tesekkurler ama sonu gelınce nereden bulucam mechul
neyse bende yatıyorum yarın mısafır gelıomus bana sabah erken kalkıp temıslık yapıcam bugun cok yayıp yattım :)
herkese ıyı geceler bebıslerle rahat bır gece gecırınnnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…