2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım daha sonra genc odası oluyor beşik büyüyen beşikten fotograftanda anlarsın dikkatle bakarsan beşiğin ayak ucundakinler komidin aslında daha sonra çıkıp 2 li komidin oluyor..

bilgisayar masası olanı almadım ben bu takımda yoktu o..

yatağı aslında bebek yatağı değil yatağın boyu genc odası boyu yanı tahmınımce 1.80 yataklardan ki daha sonra bir daha yatak almıyorsun.

her zaman sorabilirsin kusur ne demek rica ederim..

e ayıp olmasın artık da rekor kırdın gıbı geldı bana

nasılsın canım

iyiyim canım. gece eşim geç geldi. saat 2 buçuk falandı yattıpımızda. yatakta da biraz konuştuk daha doğrusu o uyudu ben kendi kendime konuştum ancak uyanabildim. kedi de var yanımda tabi mayış mayış insan zor kalkıyo yataktan ay birazcık seviyim diyorum yine uyuyorum

siz napıyosunuz bakalım

bizde de bir değişiklik yok yavas yavas işleri yapmaya çalısıyorum şimdi de bi yandan yemek yapıyorum bi yandan size bakıyorum bugunlerın keyfını cıkar bence

kaydirigubbakcemile3 genelde bende öyle oluyorum.yatakta hep kendi kendime konuşuyorum.hoşgeldin

ben bi de uykuyu çok seviyorum artık ne yaparım bilmem ohaoldumsmile
bi tost yapıp geliyorum kendime 5 dkya gelirim

kaydirigubbakcemile3 genelde bende öyle oluyorum.yatakta hep kendi kendime konuşuyorum.hoşgeldin

ay sorma annem böyle dedi babam böyle yapmış anlatıyodum sen ne dersin dedim sordum yorumunu. bana dedi ki " önce büyüyecek sonra racon kesecek" hööö dedim noluyo? benimki iyice uyumuş da sayıklıyo saçma sapan.. tamam dedim ben de uyuyom " yok sen git şimdi şurdan iki çay al gel" dedi

eşler alemler.aslında bu aylarımızda konuşmaya çok ihtiyacımız oluyo ama dinleyen kiim?? ben ama pür dikkat dinlerim

blacksiyacım ben izmitteyim 10 günlüğüne.burda bebek odası sordum seninkine cok benziyo ama öyle aksesuarların yok.1100tl dedi.ama izmire nasıl götürürüm alırsam bilmiyorum.canım sen bebek arabası falan aldınmı??ben bugün bakmayı düşünüyorum.mağazadan mağazaya fiyatlar çok değişiyo.aynı markada bile...daha hiçbişey almadım.sen neler aldın?

kızlar kaç haftalıksınız en son gittiğinizde bebişiniz kaç kiloydu yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…