ben internette bulamadım sitesini.peki beşik büyüyen yatakmı???ve daha sonra çocuk odası olabiliyomuşmu??hani bilgisayar masası oluyo.beşik kaldırılıp üzerine yatak konulanlardanmı??canım ya sanada cok soru sordum ama kusura bakma artık
günaydın desem çok ayıp olur di mi kızlar :kedi:
e ayıp olmasın artık da rekor kırdın gıbı geldı bana
nasılsın canım
iyiyim canım. gece eşim geç geldi. saat 2 buçuk falandı yattıpımızda. yatakta da biraz konuştuk daha doğrusu o uyudu ben kendi kendime konuştum ancak uyanabildim. kedi de var yanımda tabi mayış mayış insan zor kalkıyo yataktan ay birazcık seviyim diyorum yine uyuyorum
siz napıyosunuz bakalım
iyiyim canım. gece eşim geç geldi. saat 2 buçuk falandı yattıpımızda. yatakta da biraz konuştuk daha doğrusu o uyudu ben kendi kendime konuştum ancak uyanabildim. kedi de var yanımda tabi mayış mayış insan zor kalkıyo yataktan ay birazcık seviyim diyorum yine uyuyorum
siz napıyosunuz bakalım
kaydirigubbakcemile3 genelde bende öyle oluyorum.yatakta hep kendi kendime konuşuyorum.hoşgeldin
ay sorma annem böyle dedi babam böyle yapmış anlatıyodum sen ne dersin dedim sordum yorumunu. bana dedi ki " önce büyüyecek sonra racon kesecek" hööö dedim noluyo?benimki iyice uyumuş da sayıklıyo saçma sapan.. tamam dedim ben de uyuyom " yok sen git şimdi şurdan iki çay al gel" dedi
kızlar kaç haftalıksınız en son gittiğinizde bebişiniz kaç kiloydu yazarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?