2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bebek arabasını daha almadım onu kayınvaldem ben alıcam dedı ama herhalde onun parasını alır uzerıne ekler kafamıza gore bıseyler alırız önemli olan arabalarda çift yönlü olması ve yatabilir olmasıymıs tabi birde hafifliği benim beğendiklerim çok ucuk fiyatlar o kadar alamam.

benim sana tavsiyem mutlaka izmir bayraklıda ki hello baby'e bak derim ben oda takımı harıç herşeyi oradan aldım..

2 adet nevresim takımı
bütün kıyafet ve ayakkabılarını
hastane çıkışı
mama önlüğü
göğüs pedi
sallanan beşik (ilk zamanlar odasında yatırmam belki bizim odamızda yatar dedik)
kapı süsleri
ana kucağı
puşet
kanguru + baby slingi
perdesi
vs..
aklıma bunlar geldi

aa birde güvenli yan yatma yastığını aldık

ama daha biberon, emzik, en önemlisi araba koltugunu almadık onları artık öbür ay alırım diyorum malum bizimki beklenmeyen sürpriz bebiş oldugu için pek hazırlıklı değildik bebişime maddi acıdan..

ben de korkuyorum ya sizin çatı muayneleriniz oldu mu hiç? benim doktorum son hafta bakarız diyo. ben de korkuyorum ya erken doğarsa diye

Slm kislar ben geldim.Off ya hic bisey yapasim yok keyfimde yok hic.Havalarda serin bide buranin bayrami heryer kapali malesef boshayallersmile

Yarin sabah doktor randevum var oglusumu görucem insallah cok merak ediyorum kac kilo olmus durumu nasil diye.En son 1100 gr demisti doktor 28 haftaliktik o zaman.
insallah guzel haberler alirim yarina

Bu arada bende tam 15 kilo almis bulunmaktayim.57 kiloyla basladigim hamilelik seruvenimde 31+3 72 kiloyu buldum :kedi:

ben de korkuyorum ya sizin çatı muayneleriniz oldu mu hiç? benim doktorum son hafta bakarız diyo. ben de korkuyorum ya erken doğarsa diye

yok olmadı daha hiç bişeyde demedi zaten bna , gerç, ben en son 27 haftalıkken gittim şimdi nidsan 17 sinde gidecem

ben 70 kiloydum . eşim öyle diyo. ben 68 hatırlıyorum ama....
ben de 80 kilo oldum ohaoldumsmile

bende 11 kilo aldım kızlarrrrrrrrrrrr 28 haftada

dun burda baska bir topikte gördüm bayanın biri 28 haftada 4 kg almıs eyvah çok aldım diyordu sinir oldum

bende 54 ile başladım 27 hafatda 68 olmuştum doktor çok almışsın dedi ama fazla yiyen biri değilim oturmaktan kilo alıyorum galiba

ben 70 kiloydum . eşim öyle diyo. ben 68 hatırlıyorum ama....
ben de 80 kilo oldum ohaoldumsmile

Canim ne kadar dikkat edersen et ki bu hamilelikte imkasiz aliniyo iste kilo napalim bebisler saglikla dogsunda gene hep birlikte hem bebislerimizi buyutur hemde diyet yapar veririz insallah.
Cati kontrolu son ayda olur simdi yapmazlar daha.Hem ne kadar bakarlarsa baksinlar son anda ani bisey cikip ameliyata alabiliyolar.Benim ilk oglumda sat tarihim 5 gun gecti ben nOrmal dogum yapicam diye inatla bekledim ama malesef sancim oldugu halde sezeryan doguma girdimm bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ben spor yapıyorum birde böyle kg aldım yapmasam ne olur acaba?

hamile 270+ okudun mu mesajımııııııııııııı oradamısınnnnnnnnn?

bende 11 kilo aldım kızlarrrrrrrrrrrr 28 haftada

dun burda baska bir topikte gördüm bayanın biri 28 haftada 4 kg almıs eyvah çok aldım diyordu sinir oldum

aaa olur mu öyleee
benim annemin bi arkadaşı var

57 kiloyla hamile kalmış. 63 kiloyla doğuma girmiş. doğumdan çıkınca 52 kiloymuş . kadın zafiyet geçirmiş 1 hafta hastanede serum almış

çok tehlikeli zaten doğumda 10- 12 kilo gidiyo ki. sezeryan bile olsan gidiyo kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…