2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim kızlar ya bişey sorucam size girp olmuşum burnum bi,r nevi çeşme misali akıp duruyor eleviti bırakmıştım ama içsem vitamin olurmu acaba destek bağabında ne dersiniz

ben geldim kızlar ya bişey sorucam size girp olmuşum burnum bi,r nevi çeşme misali akıp duruyor eleviti bırakmıştım ama içsem vitamin olurmu acaba destek bağabında ne dersiniz

geçmiş olsun canım....tabiki destek olur bende elevit kullanıyorum günlük alıyorum

hoşgeldin canım içsende olur içmesende ben pek içmemiştim o zaman bi kere bitmişti sonra doktora sormadan yine almıştım 2 kere içtim yani sen beni örnek almaa.s.

kız sonsuz hayal sana diyom mesajımı aldın mıkafamçokkarıştı

pamik napıyon be kuzum bebeğin ismi ne oldu canım ne düşünüyosunuz:icecream:

pamik nane limon iç bol bol ıhlamur pek ilaca baş vurma sıcak kalmaya üşütmemeye çalış

geçmiş olsun canım....tabiki destek olur bende elevit kullanıyorum günlük alıyorum

saol canım bende alıyorum hergün folik asit yazıdğından beri doktor azalt dedi eleviti bende çok az içiyorudm hatta bir aydır hiç içmiyorum desem yeri hasta olunca aklım ageldi öle içsemmi diye :kedi: bu hamileliğimde geçirdiğim ikinci gribim ve çok ağır geçiyor ilk günü gribimin ama şimdiden burnum kıprmızı oldu kızlar napıcam bilmem krem süreyim dedim cayır cayır yandı

ayyyyyy canım çok geçmiş olsun:1rolleyes:

pamik nane limon iç bol bol ıhlamur pek ilaca baş vurma sıcak kalmaya üşütmemeye çalış

nane limoj içememde midem almaz ama ıhlamur içiyorum canımm çok iyi geliyor ama bitki çayı pe iyi değil diyorlar hamileler için ay ne içeçeğimizi ne yiyeceğimizi şaşırdım ya onu içme bunu içme zaten ilaç alamıyoruz hepten dökülcez :dilcikar:

valla ben içiyodum mide bulantılarım çok oluyodu hemen içiyodumguclubacismile

ayyyyyy canım çok geçmiş olsun:1rolleyes:

saol canımyaaa dökülüyorum bi görsen neyseki yatak döşek yatmıyorum bu sefer ayaktayım ateşimde yok öle geçirmeye çalışıyorum ateşim olmasında gerisine katlancaz napalım doktora git diyorlar gitsenm ne olucak nasıl olsa hap kullanamıyrum acaba diyıorum eczaneye gidip kendime suda eriyen c vitamini alsam ne dersinizbilmiyorumkismile aa sağlık ocağına gidim eniyisiiiiiiii

anaaam okul müdürleri evi bastı acil çıkıyom

benden 2 gün önde gidiyosun...ya bugün benim belim çok ağrıyo nedense.Neyseki iş yerinde işler yoğun değil

ever canım hatta biraz önce hesapladım 28+2 değil 1 sadece 1 gun var aramızda bugun p.tesi benım aklım salı sandı

ne güzel çalışıyorsunuz ben işimi çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…