ben yatıyom radyasyon beni yordu size iyigecelera.s.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hepinizi seviyom ve gülüyom ben yaaaaaaatıııııııııııyooooooooooom ofakannehirakannehir
ben yatıyom radyasyon beni yordu size iyigecelera.s.
slm kızlar uykusuz gecelerimiz başladı :)) ben de en erken 2 de yatıyorum
sevgili amişlerim bende cıkıyorum yatayımm yarın sporum var offfffff bu hafta hıc gıtmedım zor geliyor şimdi ama ne yapalım el mahkum
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii
ben tam aksını yasadım...kendı doktorumda braun onerdı yıne dıjıtaller normalden yuksek gosterır pompalılarla kıyaslandıgında o adamın 12-8 olcmesı dogru degıl bence o baska bısıyden kacmak ıcın 12-8 dıyıp gecmıs olmasın bilmiyorumkismile
canım hasta olan adam evde kendisi öyle ölçmüş. düşük çıkınca da doktora gitmemiş. lütfen bi araştır sen de. bir kişiye bağlı kalma
benim karnım acıktı yaaa(
benim de. bişeyler yemeden uyumaya çalışayım. tatlı rüyalar kıslarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız hiç uyumadan durma sabah kadar baygınlık geçirmeyesinasıl kımse yatmasın :))) bende sabah 6 dan berı ayaktayım ve sabah ıstanbuldan mısafırım gelecek daha otur kalk evde hazırlık yapıyorum:) esımde ıse gıttı zaten sabaha kadar artık durmadan bısıyler yaparım ben yalnız bırakmayın benı:gitme:
benim de hep acıkıyobenim karnım acıktı yaaa(
kız hiç uyumadan durma sabah kadar baygınlık geçirmeyesin
benim de hep acıkıyoyiyom çikolatalar ooooh göbeğime hep kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar bebek şekeri yaptınız mı yaptıysanız fikirlerinizi alabilirmiyim
günaydın kızlar. çok kötüyüm yediğim ne varsa çıkardım bu sabah. çok kötü bi duygu busenağlama senağlama
ay bu aralar benimde mide bulantım oluyo ama neyseki hafif seninki gibi değil canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?