2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımmm...ama zaten ssk anlasması varsa ındırım alıyorsun... o zaman mantıgı nerde kaldı kı ?

sen yinede sor konuş bakalım ne diycekler yani orda doğum yapıp burda paranı maaşa yansıtıyolar:hulya:

yaa gidin yatın bende yatıcam sabah namazından beri ayaktaykaydirigubbakcemile

alıcamda bulamadım buradan ıstanbuldan ıstettım gelecek bır ıkı gune ınsallahhh
bu arada esın ıcınde gecmıs olsun

sağol canım. bilekten ölçen olmasın sakın. koldan ölçsün olur mu? buna muhakkak dikkat et.

bozmuyorumda bazen acaba dıyorum yanlısmı yapıyorum kızımlada dalga gecerlermı die korkuyorum canım ya

güzelim benim kardeşimin adı yasemin sılaydı ilkokulda ince ince yasemince diye dalga geçerlerdi. düşün yani. hem artık öyle isimler var ki asel göze görünmez bile. çakıl diye isim var kıs:roflol:

sağol canım. bilekten ölçen olmasın sakın. koldan ölçsün olur mu? buna muhakkak dikkat et.

braun bakıyorum ben...onun bılekten olcenlerıde dahıl olmak uzere avrupa yuksek tansıyon bılmem nesı tarafından test edılmıs gercegı yansıttıgı belırtılmıs...o yuzden braun un bılekten olculenını alacaktım ama almıyımmı sımdı bak kurt dustu ıcıme yıne

yesica bende şimdi tansiyon aletlerine bakıyordum senın yazını okudum neden bilekten ölcen olmasın? koldan otomatik ölcen varmı

banada doktor ölcuturuyor şimdi 10 a 6 11 e 8 çıkıyor hep gebelikten önce 5-7 idi Allahtan gebelik düzeltti

yaa gidin yatın bende yatıcam sabah namazından beri ayaktaykaydirigubbakcemile

asıl kımse yatmasın :))) bende sabah 6 dan berı ayaktayım ve sabah ıstanbuldan mısafırım gelecek daha otur kalk evde hazırlık yapıyorum:) esımde ıse gıttı zaten sabaha kadar artık durmadan bısıyler yaparım ben yalnız bırakmayın benı:gitme:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gidin yatın nooooluuuuuuuuuurrrrrr gidin bak klava:klava:

anaaaaaaaaaaa kocişler bizi kakılmışa çevircek evdeki oklavalar saklayınklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…