yesica bende şimdi tansiyon aletlerine bakıyordum senın yazını okudum neden bilekten ölcen olmasın? koldan otomatik ölcen varmı
anaaaaaaaaaaa kocişler bizi kakılmışa çevircek evdeki oklavalar saklayınklava:
:roflol::roflol::roflol:
benım kocıs coktan uyudu bende boyle buralarda bakınıyorum.
tabi ki var. öncelikle tüm doktorlar bunu öneriyor. hatta bi doktorun nette anlattığı olayı okumuştum. hastası bilekten kendi kendine ölçüyo12-8 diyo. ama kalp krizinden kaybediyolar. meğer çok daha yüksekmiş. medikalcilerde aynızını söylüyo. çok araştırdım canım. aldığım bu ve çoook memnunum.
siz de özelliklerden önce forumlardan araştıın.
Braun BP 5900 Tansiyon Aleti (Koldan Ölçüm)
walla benim koca kızmaya basladı artık hep bilg. basındasın bebeğe yazık zararlı dio bende fırsat buldukca gecıyorumiyiki hepimiz aynı sehirde değiliz gün falan yapsak evlere senlık olcak
walla benim koca kızmaya basladı artık hep bilg. basındasın bebeğe yazık zararlı dio bende fırsat buldukca gecıyorumiyiki hepimiz aynı sehirde değiliz gün falan yapsak evlere senlık olcak
senın esın kızyormus ben kendım kızıyor cok yanlıs sey yapıyorum dıye ama vakıt gecmıyorsempatiksalakcinni
oglumda pc basına gecınce daha cok hareket edıyor.buda benım hosuma gııdyorsempatiksalakcinni
:1no2: ben kendimi aklım burda bi şekilde ama uyumaya götürcem aynı yerde olup kadınla kahvehanesinde olmak varmış eve hep geç gidiomuşuz:roflol::roflol:
benımkıde ıste :))):dance::roflol::roflol::roflol:
benım kocıs coktan uyudu bende boyle buralarda bakınıyorum.
:1no2: ben kendimi aklım burda bi şekilde ama uyumaya götürcem aynı yerde olup kadınla kahvehanesinde olmak varmış eve hep geç gidiomuşuz:roflol::roflol:
tabi ki var. öncelikle tüm doktorlar bunu öneriyor. hatta bi doktorun nette anlattığı olayı okumuştum. hastası bilekten kendi kendine ölçüyo12-8 diyo. ama kalp krizinden kaybediyolar. meğer çok daha yüksekmiş. medikalcilerde aynızını söylüyo. çok araştırdım canım. aldığım bu ve çoook memnunum.
siz de özelliklerden önce forumlardan araştıın.
Braun BP 5900 Tansiyon Aleti (Koldan Ölçüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?