2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yesica bende şimdi tansiyon aletlerine bakıyordum senın yazını okudum neden bilekten ölcen olmasın? koldan otomatik ölcen varmı

tabi ki var. öncelikle tüm doktorlar bunu öneriyor. hatta bi doktorun nette anlattığı olayı okumuştum. hastası bilekten kendi kendine ölçüyo12-8 diyo. ama kalp krizinden kaybediyolar. meğer çok daha yüksekmiş. medikalcilerde aynızını söylüyo. çok araştırdım canım. aldığım bu ve çoook memnunum.

siz de özelliklerden önce forumlardan araştıın.

Braun BP 5900 Tansiyon Aleti (Koldan Ölçüm)

hepinizi dövücem klava:klava::roflol::roflol:

walla benim koca kızmaya basladı artık hep bilg. basındasın bebeğe yazık zararlı dio bende fırsat buldukca gecıyorum iyiki hepimiz aynı sehirde değiliz gün falan yapsak evlere senlık olcak

hastahaneyi beğendin mi kız ben oraya ama muhasebeciyi sorguya aldım:jeyyar:

canım hemen bakıyorum tesekkurler

walla benim koca kızmaya basladı artık hep bilg. basındasın bebeğe yazık zararlı dio bende fırsat buldukca gecıyorum iyiki hepimiz aynı sehirde değiliz gün falan yapsak evlere senlık olcak

bu seferde koca eve geliyo nerdeydin ordaydımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aynen hergün aynı muhabbetlaelaelaelaelae

senın esın kızyormus ben kendım kızıyor cok yanlıs sey yapıyorum dıye ama vakıt gecmıyorsempatiksalakcinni
oglumda pc basına gecınce daha cok hareket edıyor.buda benım hosuma gııdyorsempatiksalakcinni

benimkide çooookkktaaaaaaaan uyu ama ben yatıcam de gidin yatın hananiknanik

walla sonumuz ne olcak bilmiyorum benımkı ise giderken saklıcam bilg. diye tehtid etmeye basladı Çok üzgünüm çoook:roflol:

:1no2: ben kendimi aklım burda bi şekilde ama uyumaya götürcem aynı yerde olup kadınla kahvehanesinde olmak varmış eve hep geç gidiomuşuz:roflol::roflol:

slm kızlar uykusuz gecelerimiz başladı :)) ben de en erken 2 de yatıyorum

ben yatıyom radyasyon beni yordu size iyigecelera.s.

sevgili amişlerim bende cıkıyorum yatayımm yarın sporum var offfffff bu hafta hıc gıtmedım zor geliyor şimdi ama ne yapalım el mahkum

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii

ben tam aksını yasadım...kendı doktorumda braun onerdı yıne dıjıtaller normalden yuksek gosterır pompalılarla kıyaslandıgında o adamın 12-8 olcmesı dogru degıl bence o baska bısıyden kacmak ıcın 12-8 dıyıp gecmıs olmasın bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…