2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bişeyi merak ediyorum belki biraz özel olacak ama ben hamileliğimi günümden önce öğrendim ve hala ilişki yasak yaklaşık 1 haftadır kanmama tamamn kesildi dr sanırım 1 hafta daha gelmezse bu yasağı kaldırabilir. İlişki sırasında bir sorun sıkıntı rahatsızlık yada baskı gibi bişy hissediyormusunuz hamileliğe bağlı

Canim slm benim ikinci hamileligim ilkinde dogum yapana kadar hic sorun olmadan iliskiye girmistik.Bu ikinci hamileligim ben istemedigim icin sik olmuyor ama olmasinda eger hamileliginde bir sorun yoksa sakinca yok.

Iliski sirasinda da hic bir sikinti yasamazsin normal nasilsa öyle olur merak etme bebeginede birsey olmaz ama yinede sakin ve yavas olmakta fayda var tabi kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum dua edin olurmu huzurlu güzel bir uyku geçirelim öpüyorum hepinizi

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bayraminiz mubarek olsun.
Sizler nasilsiniz bilemem ama benim bayramim yatarak gecti.
Arefe gunu kontrole gittim doktora bebek iyi gibi ama ben biraz kilo vermisim
sonra eve giderken bacaklarim tutmadi gozumun onun karardi bayilacak gibi oldum.
Yakinda alisveris merkezi vardi oraya girdik yemek yenilen yere oturduk az birsey ictim,
midem kalkti hemen lavobaya kostum ikisi de doluymus tutamadim, liseli kizlar vardi
onlarin onunde cesmeye cikarttim cok kotuydu ya cok utandim.
Eve gittik sonra birkac saat sonra tekrar hastaneye gittim 1 saat serum taktilar eve geldim
ondan beri yatiyorum bugun biraz ayaklandim. Sanirim usutmusum o da beni daha cok kotu yapti
butun gun cikartiyordum ayakta zor duruyordum da yavas yavas toparlaniyorum.

kızlar bişeyi merak ediyorum belki biraz özel olacak ama ben hamileliğimi günümden önce öğrendim ve hala ilişki yasak yaklaşık 1 haftadır kanmama tamamn kesildi dr sanırım 1 hafta daha gelmezse bu yasağı kaldırabilir. İlişki sırasında bir sorun sıkıntı rahatsızlık yada baskı gibi bişy hissediyormusunuz hamileliğe bağlı

Canim biz hamilelikte de devam ettik ve hicbir sorun yasamiyoruz.
Yani ne sorun olabilir ki bebek ta nerde yani.

bkart1iv5.gif

IYI BAYRAMLAR HAZIRANIN GUZEL ANNELERI

slmm kızlar daha ben kımseyle bayramlasmaya gıtmedım. esımın dedesı ve babaannesı gelmıslerdı bı onların yanına gıdıcem az oncede kayınpederım geldi.

sokaktakı kan kokusu et kokusu beni ölduruyor remen.. dısarı cıkmayı hıc ıstemıyorum..

bu aarada leylacım agdayı sormussun valla hıc utanılcak bısey yok bende oncelerı kendım yapayım dıye ugrasmıstım ama cok canım yanmıstı. kuaforde kendı yaptıgın kadar acımıyor ve ıskence olmuyor en fazla 5- 6 dk suruyor bırde sadece ustumu demıssın hayır komple her tarafını alıyor sonra cok guzel oluyo valla

slm kızlar nasılsınız geçmişi az okudum valla arife günü ton balığından zehirlendim hastanede serum falan şimdik normale döndüm et le uğraştım kocam göreve gitti az dinleniyom

slm kızlar nasılsınız geçmişi az okudum valla arife günü ton balığından zehirlendim hastanede serum falan şimdik normale döndüm et le uğraştım kocam göreve gitti az dinleniyom

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
konserve ürünler yememeye bakın bu aralar ne olur ne olmaz

Tsk ederim canim benim, bebek benim direncimi iyicene kirdi
eskiden hic hasta olmazken simdi cok cabuk hasta oluyorum ve zor atlatiyorum.

sana da geçmiş olsun sensi
bol bol meyve ye diyeceğim ama miden de almayabilir
ya da taze meyve suyu sık iç bol bol, bir de dinlen geçer çabucak inşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
konserve ürünler yememeye bakın bu aralar ne olur ne olmaz

evet ya balık kokuyo diye konserve almıştım öğlen 12 de yedim akşam 7 de yoğurt yedimm m allah ölüyodum 2 saatte 2 buçuk kilo düşmüş vücudumdan istifra ishal konserveler gaz üretiyomuşş durdukçaaa yemeyin arkadaşlar

iyi bayramlar kızlarrrrrr nasılız bakalım :emir_bebek:

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bayraminiz mubarek olsun.
Sizler nasilsiniz bilemem ama benim bayramim yatarak gecti.
Arefe gunu kontrole gittim doktora bebek iyi gibi ama ben biraz kilo vermisim
sonra eve giderken bacaklarim tutmadi gozumun onun karardi bayilacak gibi oldum.
Yakinda alisveris merkezi vardi oraya girdik yemek yenilen yere oturduk az birsey ictim,
midem kalkti hemen lavobaya kostum ikisi de doluymus tutamadim, liseli kizlar vardi
onlarin onunde cesmeye cikarttim cok kotuydu ya cok utandim.
Eve gittik sonra birkac saat sonra tekrar hastaneye gittim 1 saat serum taktilar eve geldim
ondan beri yatiyorum bugun biraz ayaklandim. Sanirim usutmusum o da beni daha cok kotu yapti
butun gun cikartiyordum ayakta zor duruyordum da yavas yavas toparlaniyorum.

Canim cok gecmis olsun seni öyle iyi anliyorumki cunki daha 2 gun öncesine kadar ayniydim seninle.Halsizlik kusma hepsi ust uste gelmisti ve iyice bunalima girmistim artik.
Doktorum vitamin hapini birakmami söyledi oda bulanti yapabilir dedi 2 gun önce biraktim ve 2 gundur ne kusuyorum nede halsizligim kaldi.Meger benim bulantimi cogaltan ve halsiz hale getiren viramin hapiymis.Pazartesi gunu doktora gidicem doktor bakalim ne dicek ?

Sen hangi vitamini aliyorsun canim ben centrum aliyordum ?Acaba sanadami vitamin hapi agir geliyor bana ilk sacma gelmisti vitaminin ne zarari olabilirki diye ama 2 gundur kusmuyorum ya dunyalar benim oldu valla:lepi:

Cok gecmis olsun canim ya hamilelik döneminde zaten konserve tarzi seyler yemek saglikli degil ...

Back
X