2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm ben bu cinsiyet tahminlerine pek inanmıyorum tatlım...ama eylence olsun diye yaptım zincir daire şeklinde döndü...allah hayırlısını versin hepimize inşallah.

2.ye dairte şeklinde döndüyse kesin kızın olcak :ecrin_bebek: çok kişide tuttu yalnız saçla yapılıo ama belki zincirlede uyar opuyorumnanaktan ilki oğlunu gösterdimi sağa-sola gittimi

hoşbulduk leylacım...sana çok erken çatı muayenesi yapmışlar yaa...
son haftalarda olur o.

2.ye dairte şeklinde döndüyse kesin kızın olcak :ecrin_bebek: çok kişide tuttu yalnız saçla yapılıo ama belki zincirlede uyar opuyorumnanaktan ilki oğlunu gösterdimi sağa-sola gittimi
ilkini yapmadım canım. ben zincire alyansımı geçirdim karnımın üzerinde tuttum doğrumu yapmışım?

yaptım şimdi ben bunu azıcık ileri geri sallandı o kadar, onda da çok fazla sallanmadı
doğru mu acaba şimdi bu :uhm:

tatlımm kimine hızlı kimine yavaş sallanıo önemli olan hareket etmesi ve ne şekilde hareket etmesii ben cok denedim annemin benle berabe r3 cocuğu var hepimizi sırayla gösterio 4.ye yüzük oynamıo cocuğu olmayan bi kadında denedim onda hiçç oynamadıı yüzük

ilkini yapmadım canım. ben zincire alyansımı geçirdim karnımın üzerinde tuttum doğrumu yapmışım?

bence avucunda yap ve saç teliyle yap vede 1.si 2.sini sırasıyla yap oğlunu göstermesi lazım ilk bak hakkeden cok kişide tuttu

çatı muayenesimi yapıldıı cnmm en uyuz olduğum muayene korkma cnm benim ablam 36 haftalık daha yeni yapıldı ona sana cok erken yapmıslar belki deişir ozamana kadar sonucta daha cok yenisinn ozaman daha farklı olabilir açılma olur vs

hayir canim senin dedigin cati muayenesi gibi degil bu yaptigi.alttan degil,ustten olcuyor.boyle demirden biseyle olcuyor.sen dedigini biliyorum ben,doguma az kala alttan yapilir.ama bu kendi dr.um degildi,poliklinikte kayit olmamiz lazim burda bizim hamileyiz diye,muayeneye filan cagiriyorlar devlet hesabina.ordaki doktor soyledi bunu.ama kendi dr.uma gittigimde sorucam bakalim ne diyor.

slm ben geldim kızlarr...

hosgeldin canim. nasilsin?

Hayırlı bayramlar canlarımmmmm opuyorumnanaktan
Hepinizin bayramı mübarek olsun buyrunnnnnnnnn
Büyükleirn ellerinden öperim kaydirigubbakcemile3

leylacım ne çabuk çatı muayenesi yaptılar sana
burada doğuma yakın ölçüyorlar burada
herkesin yoğurt yiyişi farklı demekki

:)) ay cok guldum,yogurt meselesine.

hoşbulduk leylacım...sana çok erken çatı muayenesi yapmışlar yaa...
son haftalarda olur o.

ama burda ilk aylardan olculur o herkeste.
sonra da alttan bakirlar sanirim bilmem ki.

Hoşbulduk canımmmm opuyorumnanaktan
Sağolasın
Yemekten sonra bulantım başladı tekrar kusmayım diye uzanmıştım yeni uyandım
Bi satt şekerleme yapmışım kaydirigubbakcemile3

ohh ohh kaydirigubbakcemile3 ay hakkedenn bende acaip uyuyorum bu bayram biyere cıkmadım düşük tehlikem var die gelenler oldu hep annem ilgilendii resmen evde misafir varken uyumuşum olamaz böyle bişi durduramıom kendimi uyku felaket kaydirigubbakcemile3

Karpuz da yata yata büyürmüş kaydirigubbakcemile3
Biz de öleyiz sanırım kaydirigubbakcemile3
ohh ohh kaydirigubbakcemile3 ay hakkedenn bende acaip uyuyorum bu bayram biyere cıkmadım düşük tehlikem var die gelenler oldu hep annem ilgilendii resmen evde misafir varken uyumuşum olamaz böyle bişi durduramıom kendimi uyku felaket kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canımmmm opuyorumnanaktan
Sağolasın
Yemekten sonra bulantım başladı tekrar kusmayım diye uzanmıştım yeni uyandım
Bi satt şekerleme yapmışım kaydirigubbakcemile3

canim miden rahatsiz ederse kabak ye.sevmiyorsan gunde bi dilim yeter,ama seviyorsan 3-4 dilim kadar tuketebilirsin,cok vitaminli,ayrica mide dostu.kabagin suyunu da icebilirsin o da cok faydali ama ben denemedim henuz.dilim dilim yiyorum oyle hosuma gidiyo,tadi da muhtesem.

pumpkin.jpg

kızlarrr öpüyorum hepinizii benim uykum felaket geldi uykudan bahsetiikya ondan heralde kaydirigubbakcemile3 hepinizi ve bebeklerinizi öpüorum opuyorumnanaktan

Back
X