2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlaarr.. çok giremiyorum ya bugün evdeyim ama bugün de misafirimiz var

slm ben gelebıldım sonun da :))) esımden zor aldım pc tatılya ben ıse gıdınce hep sen kullanırsın dıo:))

Ya hanımlar ne yoĞunsunuz Öle ya ne gÜzel bızde hıÇ mısafır gelmıyo bu nasıl ıŞ

iyi bayramlar annecikler.bayadır giremiyodum.işler çok yoğundu ama yine katılırım artık aranıza. 12 hafta
olduk artık :) down sendromu riskimiz de yok allaha çok şükür..allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ya kızlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz siz?ya da öğreneceksiniz.dr bana 2 haftaya görürüz dedi akannehir

kızlar bu arada renklı ultrasona ne zman gıreceksınız. 16. ve 20. hafta arası gırmek gerekıyormus galıba. ben 16. haftada gırıp cınsıyetınıde o zamn ogrenmek ıstıyorum

Ya hanımlar ne yoĞunsunuz Öle ya ne gÜzel bİzde hİÇ mİsafİr gelmİyo bu nasıl İŞ
bize de gelmiyoooo :)) biz gidiyoruz kaydirigubbakcemile3
iyi bayramlar annecikler.bayadır giremiyodum.işler çok yoğundu ama yine katılırım artık aranıza. 12 hafta
olduk artık :) down sendromu riskimiz de yok allaha çok şükür..allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ya kızlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz siz?ya da öğreneceksiniz.dr bana 2 haftaya görürüz dedi akannehir
sukurler olsun canim.ben 12 haftalikken erkek gibi duruyor dedi.ama bidahaki kontrolumde bilecegim cinsiyyetini.3 hafta sonra.
selam kızlaarrrr...

leylacım ben burda komple agdayı 40 tl ye yaptırıyorum. sende yaptır bak cok faydasını goreceksın canım basta yanacak ama ıkıncıden sonra alısıyo ınsan..

burda da 30-40 arasi yaparlar sanirim.ben de bu hafta yaptima istiyorum.fena gaza getirdin beni :D

kimse yok buralarda yine.
4 gundur 4-5 sayfayi yazmisiz yaa.nerde eski gunler takip edemiyordum :D
sanirim kimse gelmiycek ben cikayim.
optum herkesi.. byby

ya kızlar bişey sorucam dün eşimle biraz yaramazlık yaptık sabah uyandığımda acayip belim ağrıyodu tuvalete klaktım kahverengi bi akıntı geldi şimdiye kadar hiç böle bişey olmamıştı şimdi karnıma ağrıyo sizce bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum

kşmse gelmez oldu

valla bendede oluyo çok yapmıyoruz 1 -2 kere oldu ama ertesi gün akıntıyla karışık kırmızı kan geldi ama öle çok deil yani afedersiniz tuvaletimi yapınca gelen akıntı sanmıyorum bişey olcanı rahim kasıldığı için olduğunu sanıyorum karın ağrısı ve kanama devam ederse sorunmuşşş çok şükür 1 kere olduu o kadar

selam kızlar, bayram bitti hadi dönün yuvanıza...

kimse yok muuuu???

yarın ısyerlerıyle beraber burdada mesaı baslar:D

leylacım hadı goreyım senii:D korkma acımıycqak:D he heehe ehehhehe ehe

ya kızlar bişey sorucam dün eşimle biraz yaramazlık yaptık sabah uyandığımda acayip belim ağrıyodu tuvalete klaktım kahverengi bi akıntı geldi şimdiye kadar hiç böle bişey olmamıştı şimdi karnıma ağrıyo sizce bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum

canım bence doktoruna qideceğin zamana kadar kendini takip et.. eğer tekrar lekelenmen olursa doktoruna qidene kadar ilişkiye qirmeyin.. çünkü lekelenme demek düşük tehlikesi demektir.. bence bunu kesinlikle doktoruna söylemelisin çünkü benimde çok hafif olmasına rağmen lekelenmem qelior ve doktor bize ilişkiyi yasakladı..umarım bişey yoktur sakın sıkıntı yapma kendine :1hug:

kızlar bende 7+1 oldum ama 4 5 gündür çamaşırımda çok açık kahve lekelenme oluyor.progestan verdi doktor.çok endişeliyim ama

hadi bayanlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi geceler

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr....

günaydın kızlarrrrrr. Bir süreliğine geçmişe dalıcam umarım çıkabilirim :)

Back
X