Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bize de gelmiyoooo :)) biz gidiyoruz kaydirigubbakcemile3Ya hanımlar ne yoĞunsunuz Öle ya ne gÜzel bİzde hİÇ mİsafİr gelmİyo bu nasıl İŞ
sukurler olsun canim.ben 12 haftalikken erkek gibi duruyor dedi.ama bidahaki kontrolumde bilecegim cinsiyyetini.3 hafta sonra.iyi bayramlar annecikler.bayadır giremiyodum.işler çok yoğundu ama yine katılırım artık aranıza. 12 hafta
olduk artık :) down sendromu riskimiz de yok allaha çok şükür..allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ya kızlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz siz?ya da öğreneceksiniz.dr bana 2 haftaya görürüz dedi akannehir
selam kızlaarrrr...
leylacım ben burda komple agdayı 40 tl ye yaptırıyorum. sende yaptır bak cok faydasını goreceksın canım basta yanacak ama ıkıncıden sonra alısıyo ınsan..
ya kızlar bişey sorucam dün eşimle biraz yaramazlık yaptık sabah uyandığımda acayip belim ağrıyodu tuvalete klaktım kahverengi bi akıntı geldi şimdiye kadar hiç böle bişey olmamıştı şimdi karnıma ağrıyo sizce bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum
kşmse gelmez oldu
ya kızlar bişey sorucam dün eşimle biraz yaramazlık yaptık sabah uyandığımda acayip belim ağrıyodu tuvalete klaktım kahverengi bi akıntı geldi şimdiye kadar hiç böle bişey olmamıştı şimdi karnıma ağrıyo sizce bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum