2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende ne bulantı oldu ne kusma.. arada bir oluyor bulantı ama çok nadir yani..
ben kilo vermedim aksine alıyorum valla
ikili testim yapıldı, ense kalınlıgı iyi çıktı, kanların sonucu da yarın cıkacak bakalım hayırlısı olsun

cinsiyet tahmini yapmadı mı?
valla hepsinin cinsiyetini merak ediyorum.sositososito

cinsiyet tahmini yapmadı mı?
valla hepsinin cinsiyetini merak ediyorum.sositososito

yok ya yapmadı tahmin.. valla benim de sormak aklıma gelmedi.. onun sağlıgıyla ugrasıyordum acaba iyi mi fln diye..
birdahaki gidişimde söyler artık :D

kızlar biliyor musunuz bugün kocişimin doğum günü..

yarın aksam polonezköyde bir otel ayarladım oraya kalmaya gidecez.. :jeyyar: kuzenler fln da gelecek hep, doğum gününü kutlicaz kocişin..
daha önce de gitmiştik süper bir yer tavsite ederim. internette de bakabilirsiniz hera hotel olması lazım.. yemekleri süper, çok temiz bir yer. ctesi aşamları canlı müzik var.. ve en önemlisi nezih :)

selam kızlar, ikili testim için ayın 15 ine randevu aldım. 3 gün önce gittim kontrole ne kadar büyümüş bebiş. Umarım testte de her şey yolunda çıkar. Neden bilmiyorum ama çok tedirginim...

ağlayabilir miyim,
ya ben hamileyim. bu site bu kadar üstüme niye geliyor.
niye açılmıyor. şu yan tarafımdaki kadın niye sürekli hapşırıyor.
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttt

valla bende ne bulantı oldu ne kusma.. arada bir oluyor bulantı ama çok nadir yani..
ben kilo vermedim aksine alıyorum valla
ikili testim yapıldı, ense kalınlıgı iyi çıktı, kanların sonucu da yarın cıkacak bakalım hayırlısı olsun

ya bende çok kilo alacağım öyle bir potansyel var. bulantılarım da yok habire yiyorum
şimdiye kadar 1 kilo aldım ama o zamanlar çok iştahlı değildim
şimdi heryerde yemek görüyorum. boğazımı tutmalıyım ama nasıl :uhm:

Evet yaa bu site bize kaç gündür resmen stres yüklüyo yazık ama yaa :( Ben biraz önce firefox kurdum bilgisayarıma artık ordan açıyorum bu daha iyi explorerla hiç açılmıyo bende

kızlar agdanın bır zararı olmaz degılmı bebıse

benim tanıdıklarım hep yaptırdılar hamilelikleri boyunca bir sorun yaşamadılar,bende gideceğim komple sire.bazıları emla krem gibi uyuşturma özelliği olan kremler kullanıyorlar ağdada,onları kullanmamak gerekiyormuş,zararlıymış.

Ya kocişim bebegımızın cınsıyetını ogrenmek ıstemıyo

aa niye öğrenmek istemiyo ayol..
olsun sen öğren ona söylemezsin kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız...
evet site yüzünden strese giriyoz valla...sinir ediyor..aaaaaaaa diye bağırıcam zaten

ya ben arifeden bir gün önce ikili testi verdim hala sonuç için dr aramadı nie acaba?????içime kurt düştü...

canım herkes yaptırıyo ağda merak etme bi zararı olmaz

tasadüf mü bilemiyorum ama 7. haftamın başında gidip ağda yaptırdım. Aradan 1 saat kadar geçti, tuvalete gittiğimde çamaşırımıda kan görünce şok oldum.
Kanama ara ara 3 hafta boyunca sürdü. O yüzden o gün bugündür, gitmeye cesaret edemedim.

Bunu söylerken utanıyorum ama şu anda cidden berbat bir vaziyetteyim, eşimle de birbirimize yaklaşamıyoruz korkudan. 14 haftayı doldurduk. Ben de yaptırmak istiyorum, ama yaşadığım kötü tecrübe aklıma geldikçe vazgeçiyorum doğrusu.

Back
X