C
coolelisam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #8.561
benim ultrosona göre bugün tam 14 haftalık ben 2 hafta sonra kontrole gidicem sen ne zaman gitceksin kim önce cinsiyetini öğrenirse yazsın bence bizimki aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off ya bu site beni erken doğuma yollucak 3,5 aylık doğurcam![]()
bir günaydın da bendennn :)
archimim sen bugün iştemisin canım?
evet canım işteyim. 3 e kadar çaılışıyoruz.
güya yarım gün çalışmaymış.3 saat daha dursam tam gün çalışmış olacağım
benim de 2 haftadir filan azaldi.onceleri dokunamazdim.günaydın kızlar.bişey sorucam yaa.2-3 gündür göğüslerimdeki acı azaldı.daha önce dokunduğumda çok kötü acıyordu ama şimdi daha az.bende endşelendim neden acaba.hormonların seviyesi artık değişiyormuş bulantılar falan azalıyor.hamilleliğin en rahat dönemine giriyormuşuz sitelerde yazdığına göre.ondanmı acaba dersiniz.
ßen qeldimmmmmmmmmmm Kızlarrrrrr Oğluşum oluyoooooooooooo opuyorumnanaktan
benim de 2 haftadir filan azaldi.onceleri dokunamazdim.
tebrikler canim,benim karizma cizildi :)) ben sana kiz demistim demi?:))))))))
bi de RECEPIVEDIK senin de oglun olucakmis tebrikler canim.Alinti yapmayi unutmusum :)
ayy bu sene erkek senesi galiba.bana da erkek demisdi,bebis02-ye de erkek demisdi dr.
hayirlisi bakalim.
bi de kizlar siz ense kalinligindan bahsetmissiniz.
yazdiginiz rakamlar santimle dimi?kafam karisti da.
benimkinin ense kalinligi 0.23 sm cikti.
kızlar gunaydın ben cok hastayım kocısımın atesı vardı ıkı gundur bugun ıse gıttı bende nefes alamıyoum bogazlarım sısmıs burnumda tıkalı.. ölcemm yaa
benim de 2 haftadir filan azaldi.onceleri dokunamazdim.
bi de RECEPIVEDIK senin de oglun olucakmis tebrikler canim.Alinti yapmayi unutmusum :)
ayy bu sene erkek senesi galiba.bana da erkek demisdi,bebis02-ye de erkek demisdi dr.
hayirlisi bakalim.
bi de kizlar siz ense kalinligindan bahsetmissiniz.
yazdiginiz rakamlar santimle dimi?kafam karisti da.
benimkinin ense kalinligi 0.23 sm cikti.
canım senınkıne cok kucukken bakılmıstı dımı sadece ense kalınlıgına. zaten 3 mm uzerını tehlıkelı goruyorlar senınkıde 0.23mm dır. bızımkıde 0.98 mm cıktı.
.