2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgecim gözün aydın ikili test sonucun süpermiş. Rahim şeklinede takılma seninde dediğin gibi bunu farketmeden hamileliğini tamamlayan birsürü kişi var. Zaten birkaç hafta içinde kendi tarafını seçip orda kalır minik sıpan :)

kızlar bişey sorucam ya
3 yada 4 kez oldu bu
oturduğum yerde sanki karnımın içinde biri yumruk atıyo gibi bir ağrı oluyor
bebek desem 5-10 cm bebek bunu yapamaz neden olduğunu anlayamadım
sanki yumruk gibi hissettiğim anda bağırmak zorunda kalıyorum hep
zaten bugün doktora gidicem
hem de ikili test sonucunu alıcam sizlerde oluyo mu böyle bişey

maşalalhhh çoğu hamişimiz cinsiyeti öğrenmiş bnmde haftaya kontrol var belki tiyo alırız biraz

canımcım bukadar takma alınan vitamin bebek için değil anne için veriliyor. Sadece hamileliğin ilk 10 haftasında folik asit bebeğin gelişimi için sonradan alınan multivitamin tabletlerinin esas amacı annenin eksilen vitaminini karşılamak. Çünkü bebiş sen yesende yemesende senin deponu sömürüyo zaten yani sağlıklı beslen yeterli ilerleyen zamanda bi eksikliğin olursa doktorun ek vitamin verir merak etme. Ayrıca senin aldığın kiloyla bebeğin kilosu ve beslenmesi doğru orantıda değil.

canım benim bunu biliyorum da benim depo boş zaten ....bide sürekli kan kaybı iyice halsiz oluyorum...kendim için daha çok istiyorum zaten...

kızlar ben çıkıyorum soruma cevap yazarsanız daha sonra gelince okurum
kendinize iyi bakın zemuszemus

bende 88 lıyımmm..

esıme sleyımde zencefıl alsın oz amn gelırken tesekkur ederım canım..

yaaaa bebeğim bana nenen dicek ben 81 liyim....anacım benden 7 yaş küçükler anne oluyor ben daha anne olamadım..:(

ay kızlar hep vitamin kullanıyosunuz benim dr vitamin yok diyor istediğim halde..sen yatıyosun diyor..ama ben kilo almıyorum ki hatta kilo bile verdim..

bende vitamin almıyorum doktor bana hiçbirşey vermedi
herkes demir hapı kullanıyor ben kullanmıyorum
benim demir değerim 58 çıktı ondan mı acaba birşey vermedi.
sizde demir ölçümü kaç çıkmıştı ???

bende vitamin almıyorum doktor bana hiçbirşey vermedi
herkes demir hapı kullanıyor ben kullanmıyorum
benim demir değerim 58 çıktı ondan mı acaba birşey vermedi.
sizde demir ölçümü kaç çıkmıştı ???

bayramdan önce kan ilacına başladım...kan tahlili yapılmadı..hem3 ayı doldurdum diye hemde sürekli kanamam var diye tahlilsiz verdi dr...

yaaaa bebeğim bana nenen dicek ben 81 liyim....anacım benden 7 yaş küçükler anne oluyor ben daha anne olamadım..:(

bence anne olmak içinn yaşlı deilsinn olurmuu ben erken evlendim ama gecen sene yani 20 yasında evlendim

bende 81 liyim . bu topicte komplekse girdim valla.delikafaduldendelikafadulden

Şekerim üzülme ben 80 liyim. Bak senden büyüklerde var:) Demir hapı bende kullanmıyorum ama kaç çıktı hatırlamıyorum sonuçlar iş yerinde pazartesi bakarım.

kızlar bişey sorucam ya
3 yada 4 kez oldu bu

rahmin büyüdüğü için olabilir. gebeliğin ilk haftalarında bende ağrı çok olmuştu kaç kere acile bile gittik ama birşey çıkmadı

bayramdan önce kan ilacına başladım...kan tahlili yapılmadı..hem3 ayı doldurdum diye hemde sürekli kanamam var diye tahlilsiz verdi dr...

bende 4 hafta yattım kanamadan dolayı ama gene demir hapı vermediler.
her doktor farkılı uygulama yapıyor şaşırıyorum

Şekerim üzülme ben 80 liyim. Bak senden büyüklerde var:) Demir hapı bende kullanmıyorum ama kaç çıktı hatırlamıyorum sonuçlar iş yerinde pazartesi bakarım.

bak bakalım kaçmış değerin. benimle beraber hamile bir arkadaşım var . ona demir değerim 58 dediğimde gülmüştü bana sen kan mı içtin diye.
onda 12 çıkmış o değer

askolsun canım olurmu oyle sey..

benım esımde 81 lı sımdı o da dedemı olcak:D

kızlar bişey sorucam ya
3 yada 4 kez oldu bu

gaz olabilirmi bana sanki gaz sancısı gibi geldi

Back
X