aynı benim durum bende erkek hissediyorum herkes erkek diyor
kız mı olacak acep CADIARZU
ben de kız istiyorum, herkes erkek diyor..
içim bişi diyemiyor artık kaydirigubbakcemile3
dün de kocama makas bıcak yaptırdım, bıçağa oturdum..
benim adam da sevindi kendi çapında..
erkek istiyo namıssız..
bu zamanda kız çocukla uğraşamam ben diyo kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden
bizimkide aynı kafadan kızla uğraşamazmış derdi büyük olurmuş
bir de diyor ben tahtımı kime bırakırım kız olursa
kendisi sanki dubai kralı
Archimimcim, ben de aynı dertten muzdariptim, a.s ama ikizler burcunu araştırınca farklı düşünmeye başladım. İkizler burcu insanı pratik zekaya sahip olurmuş, düşünsene doğacak olan hazır cevap bir pıtırcık :teytey:
kızlar doktor bana bu gittiğimde magnezyum verdi. kasık ağrıları için vede göbekde olan sertleşmeler için dedi.
sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce içilecek. sabah zaten midem fena oluyo içsemde kahvaltıdan sonra mutlaka çıkarıyorum bu ilacıda çıkarmış olmuyomuyum işe yararmı böyleki
sizlerden hiç kullanan varmı
gel kız bayan çiğ köfte kaydirigubbakcemile3ne kaynatıyonuz bakem
ben de kız istiyorum, herkes erkek diyor..
içim bişi diyemiyor artık kaydirigubbakcemile3
dün de kocama makas bıcak yaptırdım, bıçağa oturdum..
benim adam da sevindi kendi çapında..
erkek istiyo namıssız..
bu zamanda kız çocukla uğraşamam ben diyo kaydirigubbakcemile3
kızlar eşim bebek odası görmüş almak istiyor sizce erken değil mi hem ben alak istemiyordum tayinciyiz sonuçta paldır küldür her yıl taşınıyoruz neredeyse ben minik bi beşik almak istiyordum acaba ne alsak aşkımın hevesinide kırmak istemiyorum bugünlerde kendini baya kaptırdı ultrasyona birdaha götürmiycam onu
kızlar asıl benim derdim çok büyükben ikizler burcunu hiç sevmezdim.
benim bebek oldu mu ikizler. doktora söylesem geç doğurtur mu beni acaba
delikafaduldendelikafadulden
bizimkide aynı kafadan kızla uğraşamazmış derdi büyük olurmuş
bir de diyor ben tahtımı kime bırakırım kız olursa
kendisi sanki dubai kralı
gel kız bayan çiğ köfte kaydirigubbakcemile3
kızlar eşim bebek odası görmüş almak istiyor sizce erken değil mi hem ben alak istemiyordum tayinciyiz sonuçta paldır küldür her yıl taşınıyoruz neredeyse ben minik bi beşik almak istiyordum acaba ne alsak aşkımın hevesinide kırmak istemiyorum bugünlerde kendini baya kaptırdı ultrasyona birdaha götürmiycam onu
canım bence daha erken..
oda falan artık sonlara doğru yapılır bence..
canım gelde bunu kocişe anlat birde erkek olacağını dktr söyleyince her hafto sonu çıngırak araba uff benim hefesim kaçtı karşısında daha emin değiliz erkek olduğundan diyorum kızıyo surat asıyor tutturmuş testislerini ben gördüm diyo şu saatten sonra çiğköfteyi de itiraf edemem kaldırır duvara vurur beni bundaki bu heves oldukçaklava:
canım gelde bunu kocişe anlat birde erkek olacağını dktr söyleyince her hafto sonu çıngırak araba uff benim hefesim kaçtı karşısında daha emin değiliz erkek olduğundan diyorum kızıyo surat asıyor tutturmuş testislerini ben gördüm diyo şu saatten sonra çiğköfteyi de itiraf edemem kaldırır duvara vurur beni bundaki bu heves oldukçaklava:
anam çocuğa çeyiz dizmeye de başlarsınız siz
bu ne acele. 7 aylık olana kadar birşey yapmayı düşünmüyorum
zaten cezalı benim bebek donsuz gezdiricem onu
anam çocuğa çeyiz dizmeye de başlarsınız siz
bu ne acele. 7 aylık olana kadar birşey yapmayı düşünmüyorum
zaten cezalı benim bebek, donsuz gezdiricem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?