2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı benim durum bende erkek hissediyorum herkes erkek diyor
kız mı olacak acep CADIARZU

bilmiyorum canım onu ALlah bilir çin takvimi şu bu hepsiğ saçma sapan urafeler inanmayın yani ben hamile kalmadan önce başladım erkek bebek görmeye hemde erkek bebek istemememe rağmen iddiaya bile girdik bisürü kişiyle erkek kız diye son haftalarda annem ve erkek kardeşim kız demeye başladı erkk kardeşim rüyasında Peygamber efendimizi görmüş yiğenin kız olucak demiş ondan sonra bende kız olduğunudüşünmeye başladım ve kızmış çok şükür. üstelik benim sadece karnım var hala eski pantolonlarımı giyiyorum düğmesini açık bırakıp. kız çocukta basen genişler derler bide yalan ne mide bulantım oldu ne aşermem inanmayın böyle şeylere canım

delikafaduldendelikafadulden
bizimkide aynı kafadan kızla uğraşamazmış derdi büyük olurmuş
bir de diyor ben tahtımı kime bırakırım kız olursa
kendisi sanki dubai kralı

hahahahah hay allahım
benimki de hala kendi çocuk.. artık 2 tane cocuk büyütüyor olacam bakalım delikafadulden

üniversitede bir arkadaş vardı ukala , ikizler burcuydu
nefret ettim o zaman. ama gene de araştırayım ben derinlemesine
içime su serptin yerimseniben

ben kullanıyorum, aslında dr verdi evde 1 kutu var 3-5 tane içtim kalsiyum sandoz tadında zaten onuda sevmezdim. dr kasık ağrın felan veya kabızlık sorunun iç rahatlatır dedi de ben tadından içmedim

kızlar eşim bebek odası görmüş almak istiyor sizce erken değil mi hem ben alak istemiyordum tayinciyiz sonuçta paldır küldür her yıl taşınıyoruz neredeyse ben minik bi beşik almak istiyordum acaba ne alsak aşkımın hevesinide kırmak istemiyorum bugünlerde kendini baya kaptırdı ultrasyona birdaha götürmiycam onu

ben hep erkek hissediyorum sağlıklı olsunda farketmez aslında...
eşim kız istiyo, sonra arada fikir değiştiriyo kız çocukla uğraşmak zor erkek olsun diyo, ay bazen beni deli ediyo kızım olursa çok karışır oğlum olsun diyorum sonrada kıyafetleri görünce dayanamıyorum kızım olsn diyorum ben daha ne istediğimi bilemiyorum...kafamçokkarıştı

canım bence daha erken..
oda falan artık sonlara doğru yapılır bence..

kızlar asıl benim derdim çok büyük ben ikizler burcunu hiç sevmezdim.
benim bebek oldu mu ikizler. doktora söylesem geç doğurtur mu beni acaba

Benim 40 haftam 4 haziran da doluyor.
O yüzden sezeryan, şu bu bahane ile erken almamız lazım derlerse boğa olabilir. Ben de ikizler olsun istiyorum.
Ben kova burcuyum, anlaşamam boğayla.

Ama çok ta şartlandırmayalım, bilinçaltı her türlü oyunu oynar sonra

erkeklerin geneli böyle zaten hep erkek hissederler hatta çoğunuzda olmuştur erkke isimlerine kendileri karra verirler filan. benim eşimde hep erkek demişti cinsiyet öğrenmeye gideceğim gün sabah onu kaldırmadan kendim gittim hastaneye kaydirigubbakcemile3 akşama kadar aradı durdu söylemedim. 2 kere annelere gitmiş size söylemiştir nolur söyleyin diye ama annemi tembihlemiştim söylememiş saolsun akşama kadar kıvrandırdım. akşam kız olduğunu duyunca suratının ifadesi değişti birden öyle odaklamışki kendini erkeğe sanki kız çocuklarını kadınlar kendi aralarında yapıyolarmış gibikaydirigubbakcemile3 ama şimdi kızım kızım derken bie gözlerinin içi parlıyo adamın

ya valla taşınacaksanız kesin yazık olur çünkü taşıma şirketleri ilk günkü
gibi teslim etmiyor çizik felan oluyor üzülürsün sonra...

ben de bebek odası alıcam hayalimdi bu beim hatta evde bi odayı özellikle boş bırakmıştım. son aylara kadarda beklemeyi düşünmüyorum en azından doğumda borcu biter herşeyi eksiksiz olsun istiyorum alınması gereken çok şey var e bide bebek doğduktan sonra bi süre çalışamıycam hatta belki işi bırakırım hiç çalışmam. bu yüzden bebeğimin ihtiyaçlarını son aya bırakmıycam

canım bence daha erken..
oda falan artık sonlara doğru yapılır bence..

canım gelde bunu kocişe anlat birde erkek olacağını dktr söyleyince her hafto sonu çıngırak araba uff benim hefesim kaçtı karşısında daha emin değiliz erkek olduğundan diyorum kızıyo surat asıyor tutturmuş testislerini ben gördüm diyo şu saatten sonra çiğköfteyi de itiraf edemem kaldırır duvara vurur beni bundaki bu heves oldukça klava:

:roflol:

ay bırak alsın o zaman yapacak bişi yok

anam çocuğa çeyiz dizmeye de başlarsınız siz
bu ne acele. 7 aylık olana kadar birşey yapmayı düşünmüyorum
zaten cezalı benim bebek, donsuz gezdiricem onu

zaten cezalı benim bebek donsuz gezdiricem onu

ay canım benim yaptığım bişey yok baya abartıyor herşeyi ya sıkıldım valla gece lavaboya kalkıyorum aynen şöyle diyo: bebişim çocuk bezleri kanpanyaya girerse şimdiden alayım mı aaaaaaaaaaaa diye bağırdım yeter gecenin bi vakti ben idrarımla boğuşuyorum onun düşündüğüne bakk

zaten cezalı benim bebek, donsuz gezdiricem onu

hayırdır ne yaptı kerata sana da donsuz gezdircan ha bakemdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…