hayır canım karından bakılıyo
Hayır canım doktordan doktora değil bebişten bebişe değişiyor sanırım :) benim doktorum 1 saat uğraştı sonra beni yedirdi içirdi bidaha uğraştı karından ama benim sıpam dönmediği için ölçemedi enseyi sonra vajinal baktı bikerede halletti. Birçok arkaşdaşında vajinal bakmış ayrıca yani karından diye kesin bişey yok maalesef
yaş ilerledikçe risk artıyo evet benim annemde kardeşimi 35 den sonra doğurdu. 2. sınıf insan muamelesi yapmak tabiki çok yanlış ama oluşabilecek risklerden de haberdar olması gerekiyo gebenin. hatta bakın ben 3 lü test yaptırmaya gittiğimde 30 yaş altı olduğum için ssk nın karşılamadığını söylediler bana çok şaşırdım. her ileri anne adayının çocuğu sağlıksız olucak diye bişey yok tabiki zaten bu yapılan 2 li 3 lü 4 lü testlerde sadece istatistiksel değerleri veriyo yani hiçbiri kesin sonuç değil. e 35 yaş üstü kadınlardada genelleme yapılarak bakıldığında 35 yaş altına göre daha fazla riski gebelik görülmüş. olay bu yani
valla şu kaynana milletinin varya..........klava
Allah'a havale ediyorum benimkiyle birlikte, böyle gıcıklaşan hepsini (doğru düzgün, anne gibi olanları tenzih ederek tabii.)
Benimki de oğluna yılbaşında size gelmek istiyorum demiş.
Kafayı yemiş herhalde. Yılbaşımı kös kös onla oturarak geçiricem yani.
Hadi siz nasıl bir politik çözüm bulursunuz, politik bayanlar.
Ben beceremedim şu politik olma işini, anında etkiye tepki,
Hayatım action Çok üzgünüm çoook
Hadi şimdi sizin çözüm önerilerinizi alayım.
Allah'a havale ediyorum benimkiyle birlikte, böyle gıcıklaşan hepsini (doğru düzgün, anne gibi olanları tenzih ederek tabii.)
Simnil eşin ne demiş peki ??? Eğer geçiştirmişse söyle kocişine seni hamiş hamiş üzmesin annesine açsın desin ki eşim yorulmasın diye biz yılbaşını dışarıda yada bir arkadaşımızın evinde geçiricez sen iyisimi bize yılbaşından sonra gel desin.
canım ben olsam yapacağım şu olurdu.. biraz politik olacaksın..
tabi önce kocanın da kafasına girmen lazım..
he hee tamam diyerek alırsın o kıyafetleri.. içlerinde gerçekten cok begendiğin olursa ayırırsın, olmazsa hepsini ihtiyacı olan cocuklara verirsin.. ruhları bile duymaz..
sen de yeni istediğin kıyafetleri alırısn..
böyle ce onlar dediklerini yaptırdıklarını sanıp mutlu olr.. sen de onları kandırdıgını bilerek mutlu olursun.. iki tarafta mutlu olur..
aynı şeyi söyledim çok bozuldu.
Yok yalnızmış, yok niye annesine düşmanmışım.
Duygu sömürüsü,
durduk yere kavga ettik.
İstemiyorum dedim. Yılbaşı gelmesin, ben annemi de çağırmıyorum, onu da istemiyorum. Çok ısrar edersen, sen annenle, ben annemle geçiricez haberin olsun dedim. Bilmiyorum bakalım nolucak.
hahahahahaah vay be kayınpedere bak kaydirigubbakcemile39 aralık bizim evlilik yıldönümümüz kayınbabam eşime dedi ki pasta alın gelinde bizde kutlayalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşlılar düşünemiyorlar bazı şeyleri işte. boşver sen kendi planını yap, al eşini git bir yerlere
bende durmadan çorba ve patates kızartması yiyiyorum onlar iyi geliyor biraz.. hatta orbayı kahvaltıda bile içiyorum..
9 aralık bizim evlilik yıldönümümüz kayınbabam eşime dedi ki pasta alın gelinde bizde kutlayalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşlılar düşünemiyorlar bazı şeyleri işte. boşver sen kendi planını yap, al eşini git bir yerlere
ben geldim kızlarrr..
maaşallah Allahıma bin şükür..
doktora da gösterdim ikili test sonuçlarımı..
hani cumartesi gösterememiştim yoktu, internetten araştırmıstım ya kaydirigubbakcemile3
doktor baktı, süper, düşük risk grubu dedi..
oynaya oynaya geldim bende delikafadulden
demir hapı verdi bir de,, az bişi düşük çıkmış kan sayımın ama yine de ihtiyacın olur dedi..
bide 3 hafta sonra gel dedi.. alkisalkisalkis
hahahahahaah vay be kayınpedere bak kaydirigubbakcemile3
doğum günü sandı herhalde kaydirigubbakcemile3
selmacım ya inan hiç aklımın ucundan geçmedi nasıl ense pilisi kalınlığı die sormak çok heyecanlandım heralde sadece bi sorun varmı dedim en son çıkarken yok dedi bilmiyorum yani
kızlar bır konuda sızlerın fıkırlerını almak ıstıyorum bu konudakı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.sımdı benım 67 yasında cadı bır kaynanam var saygı duyuyorum yasına sonucta kocamın annesıdır dıye ses cıkarmıyorum falan neyse.bunun 13 ve 10 yasında ıkı tane erkek torunu var.bırı kızından bırıde dıger oglundan.tabıkı bu cocukların bırde eskı kıyafetlerı var bırınınkını dıgerıde gıymıstır besbellı.bu kıyafetler hıc usenılmemıs yer kaplar fılanda denılmemıs 13 yıldır saklanmıs.neymıs hepsı kalıtelı seylermıs.eeee dıyorsunuz sımdı ıcınızden dımı eee sı bu kıyafetlerı ıclerınden ıyılerını secerek ben gıydırcekmısım yenı almama gerek yokmus .cocuk nerden bılecekmıs.hıc almana gerek yok dedı ya ona dahada fıtıl oldum .kavga etmek ıstemıyorum sırf saygımdan dolayı.sızce ne yapmalıyım bu benım ıcın cok onemlı lutfen degerlı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım en azından bende dogru yapıp yapmadıgıma kesın emın olurum ne bılıyım daha once boyle bır durum mu basıma geldı emın degılım ıste.hayır mayır dedım ama.
gözün aydın canım kaç çıktı ense kalınlığıben geldim kızlarrr..
maaşallah Allahıma bin şükür..
doktora da gösterdim ikili test sonuçlarımı..
hani cumartesi gösterememiştim yoktu, internetten araştırmıstım ya kaydirigubbakcemile3
doktor baktı, süper, düşük risk grubu dedi..
oynaya oynaya geldim bende delikafadulden
demir hapı verdi bir de,, az bişi düşük çıkmış kan sayımın ama yine de ihtiyacın olur dedi..
bide 3 hafta sonra gel dedi.. alkisalkisalkis
gecmis olsun canim yaa.ben de kotu oksuruyorum sanki rahmim disari firlayacak gibi oluyor.ama yeni kurtuldum senin gibi bu mide illetinden.kuru yemekler yememeye caliş.corba iç ama domates,salca katilmasin,onlar da mideyi rahatsiz ediyor.yogurt ye ekmekle,sonracigima patates ezmesi filan.haa bide patates suyu da icebilirsin ama tiksinmezsen.1-2 gun suyunu sık iç cok iyi gelecek.icine de havuç,elma ve s katabilirsin patates tadini oldursun diye.
Lierac Phytolastil kremin adı mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?