2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır canım karından bakılıyo

Teşekkür ederim kızlar

sen konuyu pek anlamamışsın güzelim.

kızlar karnında bir seyreme hisseden var mı

valla bu konuda polıtık olmakta zor bır bakıma benım durumdan daha vahım gelmede denmez esede gelmesın dedırtılmez yanı canım ısın dualara kaldı dua et gelmesın yaa kızıyorum bu ınsanlara hıc anlayıs kalmamıs

Simnil eşin ne demiş peki ??? Eğer geçiştirmişse söyle kocişine seni hamiş hamiş üzmesin annesine açsın desin ki eşim yorulmasın diye biz yılbaşını dışarıda yada bir arkadaşımızın evinde geçiricez sen iyisimi bize yılbaşından sonra gel desin.

aynı şeyi söyledim çok bozuldu.
Yok yalnızmış, yok niye annesine düşmanmışım.
Duygu sömürüsü,
durduk yere kavga ettik.
İstemiyorum dedim. Yılbaşı gelmesin, ben annemi de çağırmıyorum, onu da istemiyorum. Çok ısrar edersen, sen annenle, ben annemle geçiricez haberin olsun dedim. Bilmiyorum bakalım nolucak.

aynen ozgecay a katılıyorum. sağolun de al sonra kafana göre takılırsın.

9 aralık bizim evlilik yıldönümümüz kayınbabam eşime dedi ki pasta alın gelinde bizde kutlayalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşlılar düşünemiyorlar bazı şeyleri işte. boşver sen kendi planını yap, al eşini git bir yerlere

ben geldim kızlarrr..
maaşallah Allahıma bin şükür..
doktora da gösterdim ikili test sonuçlarımı..
hani cumartesi gösterememiştim yoktu, internetten araştırmıstım ya kaydirigubbakcemile3
doktor baktı, süper, düşük risk grubu dedi..
oynaya oynaya geldim bende delikafadulden
demir hapı verdi bir de,, az bişi düşük çıkmış kan sayımın ama yine de ihtiyacın olur dedi..
bide 3 hafta sonra gel dedi.. alkisalkisalkis

selmacım ya inan hiç aklımın ucundan geçmedi nasıl ense pilisi kalınlığı die sormak çok heyecanlandım heralde sadece bi sorun varmı dedim en son çıkarken yok dedi bilmiyorum yani

hahahahahaah vay be kayınpedere bak kaydirigubbakcemile3
doğum günü sandı herhalde kaydirigubbakcemile3

bende durmadan çorba ve patates kızartması yiyiyorum onlar iyi geliyor biraz.. hatta orbayı kahvaltıda bile içiyorum..

neyse inşallah denildiği gibi bi 15 gün sonra falan geçerde düzene bindiririz yemelerimizi opuyorumnanaktan

ya ne tuhaf oluyolar bu kayınvalideler yada özelliklemi yapıyolar bişeyleri die düşünüyorum artık ne işi varmış yılbaşı yılbaşı otursun sıcak evinde.zaten sinir oluyorumbu aralar bütün kayınvalidelere.

maalesef öyle canım ya, bu üstüne kötü niyetli de, sanki çok bayılıyoruz birbirimize ya.
ama gençler de akıl nerde?
Oğlu, biz dışarda olucaz dese konu o an kapanır di mi.
Bir de bana taşıyor kavga mevzuu oluyor.

Neyse sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, az zaman kalmış.alkisalkisalkis

tebrik ederim süpermiş

hahahahahaah vay be kayınpedere bak kaydirigubbakcemile3
doğum günü sandı herhalde kaydirigubbakcemile3

o hep öyle herşeye der pasta alın gelin kutlayalım diye. bunlar gençtir plan yaparlar diye düşünen yok

selmacım ya inan hiç aklımın ucundan geçmedi nasıl ense pilisi kalınlığı die sormak çok heyecanlandım heralde sadece bi sorun varmı dedim en son çıkarken yok dedi bilmiyorum yani

neyse cnaım stres yapmamaya çalış ALlah ın izniyle iyi olur inşallah

hemde hurçlar dolusu.açık açık söyle bence hiiiçççç kafana takma nasıl sölicem nasıl edicem falan diede düşünüp kendini sıkıntıya sokma çocuğumu yeni şeylerle büyütmek istiyorum de yada tam olarak ne düşünüyorsan artık lüzum yok de falan dahada ısrar ederse tamam de kıyafetler seçileceği zaman ben rahatsızım eşim gelsin de oda gitsin hiçbirini beyenmesin

gözün aydın canım kaç çıktı ense kalınlığı

evet canim.onun ampulu da var ama o var olan catlaklar icin.onu alma.kremi al.bu krem hamileler icin.[/QUOTE]

TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL DENİYCEM HER İKİSİNİDE.. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…