2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aklıma gelmişken sorayım doktorunuz size rahim yetmezliği için kontrol yaptımı

benim doktor henüz yapmadı ama gittiğimde sorucam bu konu çok önemli kaçıncı hafta yapılıyodu unuttum bir yerde okumuştum aslında rahim yetmezliği varsa dikiş atılması gerekiyo çünkü

aradım Daemon du iş yerinde hala pek düzelememiş sesi hasta gibiydi,eşide hastaymış h.sonunu hasta geçirmişler...
dün ikili sonucunu almış iyiymiş ama, dr 5 kez ölçüm yapmıştı çok küçük ve ince olduğu için
3 lü testte yapalım kesin sonuç alırız demiş,
kötü bişey olmamaına sevindin 2 hafta sonra 3 lü test yapcaklarmış..

evet çocukluğumdan beri en çok istediğim şeydi bi kızımın olması Allah gönlüme göre verdi :nazar: :nazar:

benimde öyle.. çocuklugumdan beri hep kız cocugum olsa derdim..
gerçi şimdi hamile kalınca bu yogunluk azaldı..
bide miniğim erkekse alınmasın diyorum kaydirigubbakcemile3

bende kararsızım
Rabbim en doğrusunu en hayırlısını versin diyorum....

benimde öyle.. çocuklugumdan beri hep kız cocugum olsa derdim..
gerçi şimdi hamile kalınca bu yogunluk azaldı..
bide miniğim erkekse alınmasın diyorum kaydirigubbakcemile3

bende kararsızım
Rabbim en doğrusunu en hayırlısını versin diyorum....

ya erkek olsaydıda üzülmezdim tabi evlat evlattır. ama kız sevgim daha bi başka. tabiki ALlah sağ salim kucağımıza almayı büyüdüğünü evlendiğini çocuklarının olduğunu görmeyi de nasip etsin. :Saruboceq:

ben hep kız çocuğu istedim. rabbimde gönlüme göre verdi çok şüküropuyorumnanaktan

ay ne güsel..
sağlıkla doğsun inşallah bebişin..
ben de kızım olursa ismini nehir koyacağım çok büyük ihtimalle.. yağmur isminde de aklım kalıyor ama bakalım opuyorumnanaktan

kızlar aklıma gelmişken sorayım doktorunuz size rahim yetmezliği için kontrol yaptımı

benim doktor henüz yapmadı ama gittiğimde sorucam bu konu çok önemli kaçıncı hafta yapılıyodu unuttum bir yerde okumuştum aslında rahim yetmezliği varsa dikiş atılması gerekiyo çünkü

bana da yapılacaktı ama eğer alttan muayene ile ise yapılmadı.ultrasonda bakılıyosa her seferinde bakılıyor...
normalde her hamileye bu haftalarda yapılması gerekiyor...

dr her seferinde kanamam var diye ultrasonda bakıyor rahimde açılma yok diyor...

pazar günü annemdeydim bana test yaptı...
benim haberim yokken kafama çok az tuz serpmiş sonra beni izlemiş ağzımımı burnumumu ellicem diye. ağzımı ellemişim senin kızın olcak dedi...ilk hamileliğide yapmıştı burnumu ellemişim ve oğlum oldu. sonra bıçak ve makas testi yaptı üzerlerine yastık koyuluyo makaS OTURDUM KIZ MIŞ.
bıçakta erkek oluyo...ilk hamileliğidede bıçağa oturmuştum bakalım tutucakmı merak ediyorum.

benim haberim yokken kafama çok az tuz serpmiş sonra beni izlemiş ağzımımı burnumumu ellicem diye. ağzımı ellemişim senin kızın olcak dedi...ilk hamileliğide yapmıştı burnumu ellemişim ve oğlum oldu. sonra bıçak ve makas testi yaptı üzerlerine yastık koyuluyo makaS OTURDUM KIZ MIŞ.
bıçakta erkek oluyo...ilk hamileliğidede bıçağa oturmuştum bakalım tutucakmı merak ediyorum.

hayırlısı olsun canım. bende diyorum anneme yap diye ama yapmıyo kızıyo bana akannehir kendisi pek inanmazda böyle şeylerekaydirigubbakcemile3

biraz önce kayınvaldem aradı ...kayınpeder tv de duymuş mayıs haziran ayı erkek olasılığı yüksekmiş diyor...kayınpeder hesaplamış erkek olacak diyomuş..:))))çok güldüm..:))))

benimde hep gönlümün bir tarafı kız istiyodu ..kız olacağını duyunca deli olmuştum...ama kucağıma alamadım...

bakalım bu sefer kız mı erkek mi..sağlıklı vakitli hayırlısıyla gelsinde kız erkek farketmez...

oo hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun canım

tünaydın kızlar

benim ikili test sırasında ultrasondan rahim uzunluğunu ölçtü iyi dedi
sanırım senin dediğin şeye baktı

ya erkek olsaydıda üzülmezdim tabi evlat evlattır. ama kız sevgim daha bi başka. tabiki ALlah sağ salim kucağımıza almayı büyüdüğünü evlendiğini çocuklarının olduğunu görmeyi de nasip etsin. :Saruboceq:
amin canım inşallah..

biraz önce kayınvaldem aradı ...kayınpeder tv de duymuş mayıs haziran ayı erkek olasılığı yüksekmiş diyor...kayınpeder hesaplamış erkek olacak diyomuş..:))))çok güldüm..:))))

benimde hep gönlümün bir tarafı kız istiyodu ..kız olacağını duyunca deli olmuştum...ama kucağıma alamadım...

bakalım bu sefer kız mı erkek mi..sağlıklı vakitli hayırlısıyla gelsinde kız erkek farketmez...

Allah hayırlısını nasip etsin canım ama erkek olma ihtimali çok yüksek bizim topiğe baksan erkek 30 kız 9 kaydirigubbakcemile3 2010 erkek senesi olucak

hayırlısı olsun canım. bende diyorum anneme yap diye ama yapmıyo kızıyo bana akannehir kendisi pek inanmazda böyle şeylerekaydirigubbakcemile3

maksat eylence olsun allah bilir ne olacağını benimde içime erkek olcakmış gibi geliyo.
allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Allah hayırlısını nasip etsin canım ama erkek olma ihtimali çok yüksek bizim topiğe baksan erkek 30 kız 9 kaydirigubbakcemile3 2010 erkek senesi olucak

mayıs topiğine arada bakıyorum..burada da yazmıştımmayıs erkerk ayı oldu diye....
kız anneleri yandı valla erkek bolluğunda kızların talipleri çok olacak..:)))9delikafadulden:dance::nazar:

Back
X