2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu anda içinde yaşarken sinir bozucu olsa da zaman geçince, insanın komiğine gidiyor.

Allah ömür verirse birgün çok gülücez bunlara bence.
Mümkün oldukça bebişlere konsantre olalım, üzmeyelim kendimizi derim. Yapabilirsek tabii, dile kolay.

Ben çıktım, iyi akşamlar...

kayınoederımden dınle bosanma hıkayerını sende o zamn dersınkı sen bu kadını nasıl oldurmedın be adam dıyesın gelır. gecen gun kayınpederımı cıldırtmıs gozlerı kan canagı olmus adamın sınırden geldı dedıkı oglum gıdeyım ben ananı oldureyıım sen de esınde abınde bende sulalesıde kurtulsun bende emeklı olur gıder yatarım dedı. adama hadı baba desek gıdecektı vallahı..

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar size öpüyorum hepinizi...

ay kizlar gittim geldim hala kaynana muhabbeti,bebislerimizin sayfasini da sinirlerimizi de mahvediyoruz yani onlardan konusa konusa. haksizmiyim....bosverin gitsin yaaaaaahu. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ay kizlar gittim geldim hala kaynana muhabbeti,bebislerimizin sayfasini da sinirlerimizi de mahvediyoruz yani onlardan konusa konusa. haksizmiyim....bosverin gitsin yaaaaaahu. kaydirigubbakcemile3

bencede boşverin artırk kaynanaları. Daemoncum yılbaşı muhabbeti yapmıştın bak kaynadı arada bu kaynanalar yüzünden. Güzel şeylerden konuşalım artık. Yılbaşı planlarından falan mesela

komikmiş ama ya :))) çoğuna güldüm gerçekten :)))) ne kaynanalar varmış:)))) ama takmayın kafanıza boşverin :)))))

herkese iyiakşamlaaarrr yılbaşı gecesi aynı zamanda bizim evlilik yıldönümümüz nikahımızı o tarihte yaptık özel bir günde olsun die ama düğün haziranda oldu ilk yıldönümümüz dağa gitmek istiyordum ama bu durumda gitsem nolcakki evde geçiririz heralde

ay pek fenaymış seninki.benim kayınvalidem ve tayfası :))) da gıcık ama benim öle çeyiz görmede eşya almada düğünde vs bişi yapamadı çünkü ben oldukça rahattım yani ailesi beni görmeye geldiğinde istemeye geldiğinde nişan yaptığımızda falan aslında biz evlenmiştik eşimle nikah yapmıştık ama onların haberi yoktu.onun için dilim bir karıştı hep beğenmezlerse gelip istemesinler diyodum tabi tuzum kuru.biz evi tuttuk eşyaları aldık yerleştirdik herşeyi onlar düğün günü gördüler evi

beyzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

Bizde iyiyiz kuzum ayın 4ünden bu yana ikili teste gidicez gidemiyoz
Ya doktorun kontenjanı dolu lmaz:
yada doktor yok anasını satim lmaz:
yarın tekrar denicez bakalım inş. bu sefer olucak :CüvCüv:
biz iyiyizz canımm sen ve bebeğinn nasıll?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…