Kızlar ben de kaçtım, iyi akşamlar...
demekki aşık hala eski eşine. üzüldüm bak şimdi kadına yaa. tüm erkeklerini almışsın elinden cadı gelin seni kaydirigubbakcemile3
ayy valla bizi böyle konuşuyoruz ya bizim gelinler bizi yerden yere vururlar ben söyleyeyim
ay kizlar gittim geldim hala kaynana muhabbeti,bebislerimizin sayfasini da sinirlerimizi de mahvediyoruz yani onlardan konusa konusa. haksizmiyim....bosverin gitsin yaaaaaahu. kaydirigubbakcemile3
herkese iyiakşamlaaarrr yılbaşı gecesi aynı zamanda bizim evlilik yıldönümümüz nikahımızı o tarihte yaptık özel bir günde olsun die ama düğün haziranda oldu ilk yıldönümümüz dağa gitmek istiyordum ama bu durumda gitsem nolcakki evde geçiririz heraldeyılbasınd neler yapmayı dusunuosunuz kızlar.. dısarda gecırebılcegımı pek sanmıyorum ben uykusuzluga dayanamıyorum bıde mıllet eglenıcek cosacak ben bsey yapamıycam o yuzden dısarı cıkmaktan yana degılım.. napsakk yılbasında
kayınoederımden dınle bosanma hıkayerını sende o zamn dersınkı sen bu kadını nasıl oldurmedın be adam dıyesın gelır. gecen gun kayınpederımı cıldırtmıs gozlerı kan canagı olmus adamın sınırden geldı dedıkı oglum gıdeyım ben ananı oldureyıım sen de esınde abınde bende sulalesıde kurtulsun bende emeklı olur gıder yatarım dedı. adama hadı baba desek gıdecektı vallahı..
beyzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
çıtır annemmmm iyidir senden nbr? bebiş nasl?
nolduu kızzz bu ne telaşşş kaydirigubbakcemile3
ayy pardonnn ondan önce yazmısınn meğersem kaydirigubbakcemile3
çıtır annemmmm iyidir senden nbr? bebiş nasl?
İşte bi kerede cevap vermeyince böle oluyom ben kaydirigubbakcemile3
biz iyiyizz canımm sen ve bebeğinn nasıll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?