yılbasınd neler yapmayı dusunuosunuz kızlar.. dısarda gecırebılcegımı pek sanmıyorum ben uykusuzluga dayanamıyorum bıde mıllet eglenıcek cosacak ben bsey yapamıycam o yuzden dısarı cıkmaktan yana degılım.. napsakk yılbasında
slm kızlar güzellik uykusundan uyandım ve bu arada neler konuşmuşsunuz bakayım dedim tek cadı kaynana bende değilmiş aman boşverin o zımbırtıları oğulları saadetli bir yuva kurmuş çomak sokmaya çalışıyorlar ama ben yinede kayın validemi zehirleyip öldüreyim diyorum ne dersiniz
daemon kız nerelerdeydin bir gittin dahada yoktun geçmiş olsun canım ccccccc vitamini alın arkadaşlar sağlıklı olalım
ben dovme yaptırdıgımda bılerek gostermedım ben ne yapsam o da yapıyor cunkı. gecen yıl saclarım turuncu ya benzer bı renktı. kayınvalıdem gordu begenmedı. bı hafta sonra tekrar gıttıgımızde onunda sacları benım sacımın bır ton koyusuydu..laelaelaelaelae
ben zehırlemekten yana degılım ellerımle bogmallıyım
:lepi:ahada kızlar eşim mücdeli haber verdi uyandığımdan beri eşimi arıyorum meşgul meğer annesiyle konuşuyormuş grip olmuş umarım domuzz gribidir ama kayınpederime bulaştırmasın onu seviyorum görümceme bulaştırsınsırnaşık şey
:lepi:ahada kızlar eşim mücdeli haber verdi uyandığımdan beri eşimi arıyorum meşgul meğer annesiyle konuşuyormuş grip olmuş umarım domuzz gribidir ama kayınpederime bulaştırmasın onu seviyorum görümceme bulaştırsınsırnaşık şey
daha neler...
kına gecemde hanı kırmızı bısey orterler ya gelıne. kayınvalıdemde kırmızı sal ortmustu omzuna benımkınden daha allı pulluydu.. =)
slm kızlar güzellik uykusundan uyandım ve bu arada neler konuşmuşsunuz bakayım dedim tek cadı kaynana bende değilmiş aman boşverin o zımbırtıları oğulları saadetli bir yuva kurmuş çomak sokmaya çalışıyorlar ama ben yinede kayın validemi zehirleyip öldüreyim diyorum ne dersiniz
daha neler...
kına gecemde hanı kırmızı bısey orterler ya gelıne. kayınvalıdemde kırmızı sal ortmustu omzuna benımkınden daha allı pulluydu.. =)
ay seninki de kıskancın önde gideniymişdaha neler...
hamile hamile beddua etme kız bebiş
seninki kaynana değil kumaymış resmen
inanmıyorum ya :bbo:
aynı dertten muzdarip birçok arkadaşımız varmış burda,
yine de daemon, ve benimkini liste başı, favori olarak gösteriyorum. :enbuyukkk:kötükedihüso
daemon, gel güzelim, burda halk oylamasına açalım kaynanalarımızı,
ikisi kapışırlar zamanın en çatlak kaynanaları yarışmasında. :hooray:
bakalım hangisi seçilecek.
bak nasıl anladı zeka küpüm benimm..
kayınpoederım ve kaynanam ayrılar. esım evlenınce kayınpederımıde bı daha goremdı halıyle. kayınoederım esım annesınde kalınca gıder gelırdı dugunden sonra goremeyınce bı daha cıldırdı ıste. bana hem oglunu hem eskı kocasını elınden aldıgım dusuncesıyle boel davranıyo.
bebişin kaynansınıda eklmek lazım simnilcim.. ay boel anlatınca cok komık oldugunu farkettım catlak kadın yaaa..
bı kıtap yazabılırım heralde.. kaynanamın hünerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?