2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e ben seni dün ekledimdi olmamışmı..
ben gözükmüyomki zaten gizliydi bu akşam gene bakarım işyerinden girmek yasak :umursamaz:

öncelikle herkese günaydın

yok ya başka kediliyi eklemişsin sen delikafadulden
bende seni aradım bulamadım , neyse bu akşam buluruz umarım birbirimizi

çok soğuk dışarısı, işe gelene kadar kulaklarım dondu resmen.
bu akşam ağrısından ağlarım artık

hee şimdi profilindeki kedini gördüm tanıdım kaydirigubbakcemile3bu akşam onu eklerimnaniknanik

Günaydın kızlar, nasılsınız bu sabah?
Ben bomba gibiyim, dün ikili test için doktora gittim, fetal biyometri ölçümü yapıldı, ufaklık epey uğraştırdı, doktor 2 saat didindi, 3 defa girdim çıktım muayeneye, ama herşey normal çıktı, ellerini, kollarını, bacaklarını, beynini, kalbini, midesini, böbreklerini, mesanesini bile gördük. Boyu da 6.5 cm olmuş. SAT'a göre 5 gün ileride gidiyor, çok hareketli, sürekli ayakta duruyor, doktor probla iteklediğinde düşüyor sonra yine tırmana tırmana ayağa kalkıyor, çıldırttı doktoru, veeeeee bizimki yiğidin malı meydanda der gibi oturdu açtı bacaklarını pipisini gösterdi. Kızlar grubun 4.erkek bebeği göründü :)
Bu arada epey yazmışsınız dün, oku oku anca bitti
Doktora da grip aşısını sordum, yeni gelen aşılarda korkulacak birşey yok, hamileler yüksek riskli guptalar, 14. haftan dolduktan sonra yaptır dedi.

anaaa melmea nası tırmanıyo o ööle yaaa
yerim onu ben haylaz şey..
hayırlı olsun canım oğluşun

bu haberleri okuyunca çok seviniyorum, hayırlı olsun oğluşun :teytey:
içimizde resmen küçük adamlar var ya ayy hala inanamıyorum. bende haftaya göreceğim küçük insanımı bakalım sıpa içerde ne yapıyor.

günaydın arkadaşlar.
burda da yağmur var.hava kapkaranlık.hiç yataktan çıkasım gelmedi bugün :1no2:

Ay ben hala çok heyecanlıyım, dediğin gibi hakikaten de küçük adamlar, hareketleri öyle güzel ki...

kızlar gunaydın sabah sabah cıddı bır badıre atlattık sabah esım cep tlfonumu sarza takarken bır msj gordu saat 8 15 falandı.dıyorkı seda sayanın pepsı kampanyasından 10 bın tl odul kazandınız su numarayı arayın fılan.bende aradım tabıkı bayıla bayıla.tlf dakı adam kıro gıbı konusuyordu.bana parayı ancak bankamatıge gıdıp kredı kartımı sokup aynı andada tlfonda konusup oyle alabılecegımı baska bır yolunun olmadıgını soyledı.bende nasıl guvenebılırım sıze baska bır yolu yok mu parayı almanın dedım.oda yok malesef sıstem boyle dedı.kac dk bankamatıge gıdebılecegımı sordu gıderım o sorun degıl dedım.esım cıkmıstı evden aradıgımda.esımı aradım gorumcemın oglunu soguk dıye okula bırakıyor bıraktı geldı .ınternetı actık pepsıye gırıp aradık pepsıyı.adam ucuz atlattınız dedı verılmıs sadakamız varmıs karttan galıba sıfreyı okuyup paralarımızı lupleteceklerdı.zaten esımı aradıgımda adama hıc guvenmedıgımı acıl gelmesı gerektıgını soylemıstım.8 yıl tezgahtarlık yaptım galıba artık tlfondada olsa ınsanları cozebılıyorum.bılgınız olsun dıye yazdım

Son düzenleme:

milletin işi gücü yok bunlara kafa yoruyor ya. allahtan hemen gidip işlemi yapmamışsınız. artık kime inanacağımızı şaşırdık

valla ciğ hamuru bende severim hatta tepsiye dökerken cok sıyrmam kalanının ben yiyim diye :)

bu tatlıyı denıcm pratıklıgı kolaylıgı hoşuma gitti zira pasta ve böörek yapmayı hiç sevmem teşekkrler cnm

Artık iice psikopatlaşıyoruz, ilaçlı sakız hikayeleri, parfüm koklatmalar, telefon dolandırıcılığı... Kime güveneceğimizi şaşırdım? Allah sonumuzu hayretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…